2777
2789
من که هنوز خونه تکونی نکردم چون یکسال هست اومدیم اینجا خونه مون تمیزه فقط یکم خورده کاری دارم مثل شامپو فرش و تمیز کردن شیشه و.... با نی نی خیلی نمیتونم کار کنم چه برسه به خونه تکانی ان شاالله سال دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شنیدم میشه تو فرنی یک تکه موز له شده یا سیب پوست کنده رنده شده بریزی اینجوری طعمش متفاوت میشه و خوشش میاد امتحان کن من که هنوز شروع نکردم پایان ۶ماهگیش اوله عیده
شما خرید رفتی واسه عید یا اهلش نیستی؟من که عاشق بازارای شب عیدم ولی هنوز فرصت نشده با نغمه کوچولو بریم!
خدایا سپاسگزارم🌺❤
سلام مامانای گل
فرنی رو واسه بچه با آردبرنج و شیر درست میکنن راستش من درست نکردم چون هنوز شروع نکردم غذای کمکی رو ولی میگن آرد برنج سبکتر از آرد گندمه بهتره
نغمه جدیدا منو میشناسه یعنی تا از پیشش بلند میشم شروع میکنه ب جیغ کشیدن نی نیای شماهام اینجورین؟چیکار میکنید باهاشون؟
خدایا سپاسگزارم🌺❤
سلام دوستان شوی نوروزی مزون نازدونه شروع شد . از چهارشنبه 23 اسفند

برای دیدن نمونه لباسها به وبلاگ زیر مراجعه کنید

http://www.nazdoneh2.blogfa.com

شو به مدت 5 روز میباشد برای اطلاعات بیشتر و گرفتن ادرس کامل تماس بگیرید . 22936127- 09390386090

ادرس از غرب و شرق : امام علی شمال خروجی لویزان - میدان طجرلو
ادرس از شمال : اتوبان صدر خروجی دانشگاه شهید رجایی - لویزان - خیابان فرشادی

از بابایی - صدر- همت - حکیم و..... خیلی راحت و سرراست میتونید تشریف بیارید مزون

یکسری از لباسها هم حراج هستند - یکسری از لباسها هم حراج هستند

آپلود عکس

مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
و اینک باز شو نوروزی مامان سروش (شیما)

از 20 اسفند تا 25 اسفند از ساعت 10 صبح تا 9 شب

مکان: ملاصدرا خیابان بهار شیراز حنوبی برج سامان 2 سالن اجتماعات

( برای مامانای گل : مانتو و کیف و انواع بدلیجات و تویک و بلوز و لباس زیر و..........)

09381554314
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314