2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

****** شوی نوروزی و حراج بزرگ لباسهای تک سایز مارکدار مزون نازدونه ******** از 23 اسفند ماه

- انواع لباس مارکدار نوزاد و کودک ( سیسمونی تا 9 سال )

- لباس راحتی - اسپرت و مهمونی اصل ترک خانمها

وبلاگ : www.nazdoneh2.blogfa.com

تلفن تماس : 09390386090 - 22936127

ادرس : امام علی شمال - لویزان - میدان طجرلو - ( برای مابقی ادرس تماس بگیرید ) مسیر خیلیییی خیلی سرراست و بدون ترافیک میباشد و از چندین اتوبان دسترسی داره .
مزون لباس مارکدار مادر و کودک نازدونه

http://nazdoneh2.parsiblog.com/ پذیرش خرید ازسایتهای انگلیس و امریکا
سلام به همه مامانای گل
من به آوا صبح حریره بادوم یا فرنی میدم
ظهر سوپ میدم
بعد از ظهر یا پوره میدم یا موز له کرده یا گلابی له کرده قبل از خواب هم اگه حریفش بشم دوباره یه کم سوپ میدم
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
azi جون فرنی خیلی راحته
10 گرم آرد برنج
5 گرم شکر یا یک تیکه نبات سفید
120 سی سی شیر پاستوریزه
همه رو باهم بریز تو یه قابلمه کوچولو بذار سر گاز رو شعله کم ولی باید یکسره هم بزنی تا یک کمی غلیظ بشه همین
موفق باشی عزیزم
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
راستی مامانای گل من آوا رو کلاس بازی رشد مادر و کودک هم میبرم خیلی خوبه
سلااااااااااااااااااااااام به همه مامانا
امروز پسر منم واکسنشو زد هوراااااااااااااااااااا
انقدر دست این دکتره سبکه نه اذیت شدش نه تب کرده از صبح تا حالا
فقط یکم بی اشتها شده
واکسن 4 ماهگیشم همین طوری بود ولی واااااای واکسن دوماهگی
بچم هلاک شد برده بودمش مرکز بهداشت سوزن آمپولشون خیلی کلفت بود
خلاصه فعلا که به خیر گذشته
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
خانما یه سوال ؟؟؟
من چجوری بادومو پودر کنم که پسرم راحت بخوره آخه یجورایی زبره و موقع خوردن حس میشه
شما چجوری درست میکنید ؟؟؟
آسیاب میکنید یا تو هاون میکوبید یا رنده میکنید یا .... ؟؟؟
مرسی که جواب میدید
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
رز عزیز من بادومارو خیس میکنم بعد پوستشو میکنم بعد یک کمی آب میریزم روش با گوشتکوب برقی میکوبم آبشو میگیرم خیلی راحت میشه اینجوری
خوش بحالت رز جون من مشهدم تا الان واکسناشو تهران زدم واکسن ۶ماهگیشو هنوز نزدم چون ۴ماهگیشو توی ۵ماه زدم یادم نبود
اون پرستاره تو بهداشت تهران واقعا دستش سبکه نغمه اصلا تب نمیکنه و پاهاشم راحت تکون میده بعدش
خدایا سپاسگزارم🌺❤