2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من غذا دادان به امیررضا رو از 5ماهگی شروع کردم اول از لعاب برنج بعد لعاب برنج با بادام درسته بعد لعاب برنج با بادام رنده شده.تو ماه شش حریره وسوپ.سه روز یکبار به سوپش یه چیزجدید اضافه کردم الان سوپش شامل هویج و برنج و فیله مرغ یا ماهیچه وعدس و ماش و جعفریه گاهی وقتا رشته سوپ هم میریزم سوپ دوست داره اما حریره رو دیگه نمیخوره
نخوردن حریره بادام مشکل منم هست اوایل با اشتها میخورد ولی الان دو سه روزه که نمیخوره به نظرتون مزه اش براش تکراری شده ؟شما چند وعده تو روز حریره بادام به بچه هاتون میدین ؟ پسر من بخاطر حساسیت به شیر گاو سرلاک هم نمیتونه بخوره لطفا از غذاهایی که به نی نی های گلتون میدین نام ببرید تا ماهم یاد بگیریم ممنون
سلام به همه من به آوا هم حریره میدم هم انواع سوپ
همه چی هم تو سوگش میریزم به جز ادویه و نمک .
خدارو شکر خوبم میخوره...
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
سلام مامانای گل
من یه جا خونده بودم اگه نی نی ها حریر بادوم رو نمی خورن می شه بهش سیب یا به اضافه کرد
اگه امتحان کردید و جواب داد پیغام بذارید
راستی حریر بادوم با هوش هم می کنه سعی کنید بدید
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
من هم 6 روزه حریر بادوم و فرنی رو شروع کردم
پسرم 5.5 ماهشه
راستی حریر بادوم همون فرنیه که پودر بادوم یا عصارش بهش اضافه شده؟ یا شما روش دیگه ای برا درست کردنش دارید؟
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
سلام حنا جون حریره بادووم همون فرنی که بهش پودر بادوم یا شیره بادووم اضافه میکنیم میشه بهش سیب موز یا به پخته اضافه کرد من همه رو امتحان کردم خیلی خوبه...
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است روز رسانی شکر تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
سلام مامانای گل
من تازه این تاپیکو دیدم همش با خودم میگفتم چرا از شهریوریا خبری نیست
نغمه ساداته من متولد ۳۱شهریوره من واکسن ۴ماهگیشو اول اسفند زدم اصلا یادم نبود ۴ماهگی ام واکسن داره هه
نغمه جونم نه رو خوب میگه تازگیا ماما میگه توی روروئک میشنه ولی حرکت نمیکنه از موقعی ام ک دنیا اومده ۴بار با هواپیما رفته تهرانو برگشته آخه ما مشهدیم و مامانم اینا تهران
فرنی چ جوری درست کنم؟غذا دادنو شروع کنم یا اول ببرمش دکتر بهم بگه چیکار کنم؟
راستی امروز هوا برفی بود شوشو نرفت سرکار خونه تکونی کردیم البته آشپزخونه مونده هنوز
خدایا سپاسگزارم🌺❤