تبش تا 2 روز ادامه داشت و با استامینوفن هم قطع نمی شد. البته روی 38 بود نه بالاتر. همش هم ناله می کرد حتی تو خواب. شب اول هم تا صبح صد بار از خواب پا شد. همون روز که واکسن طد . نزدیک ظهر یهو پاش (کشاله ران) زخم شد و خون اومد. مامانم می گفت از شدت تب بوده. منم دیگه تا شب پوشکش نکردم و فقط یه شلوار نازک پاش کردم. تند تند هم پاشو می شستم. امروز صبح هم که پاش خوب شد. اما از کت و کول افتادم از بس شلوار و تشک شستم ها .
مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
از پایان 6 ماهگی قطره آهن را شروع کردم. ریحون اصلا مزه اش را دوست نداره. با اینکه سعی می کنم ته حلقش بریزم و بعدش آب بهش بدم اما اینقدر گریه می کنه که نگو. راستی اگه قطره آهن روی لباس نی نی تون ریخت سریع با آبلیمو پاکش کنید. یعنی آب لیمو بریزید رو قطره و بگذارید بمونه . اصلا با صابون و نی نی شوما و ... پاک نمیشه . من امتحان کردم. ماست هم میگن خوبه اما من تجربه ای ندارم فعلا.
پسرمنم متولد 6شهریوره هنوز واکسن شش ماهگی نزده چون سرماخورد و تب داشت دکتر گفت فعلا نزنیم داروهاشم نمیخوره با کلی گریه اگه بتونم بهش بدم خوشحالم از آشناییتون
سلام مرمر جون سلام رز جون دکتر گفت آیروو یت بدم....باز بهتر از بقیه آهنهاست البته که آوا کلا همه چیو خوب میخوره بزنم به تخته.... من هنوز واکسن 6 ماهگیه آوارو نزدم....به خاطر دندونش خیلی بیقرار بود شنبه هم که کلاس داره بعد از کلاس میرم ایشالا
تورا سپاس بیکران که داده هایت بیکران است
روز رسانی شکر
تورا سپاس به هرچه داده ای کم یا بیش
تورا سپاس به هرکه داده ای غیر یا خویش
دخترم 8 شهریور دنیا اومد امروز بردم واکسنشو زد خیلی ترسیدم چون ماههای قبل وقتی واکسن میزد 2روز گریه میکرد ولی شکر خدا اینبار اروم بود قدش 1سانت رشد کرده بود قدش65 وزنشم 7/5 ماشالله فعالیتش زیاده از5 ماهگی کامل چار دست وپا میره ویه هفتس بدون اینکه یادش بدم میشینه به نظر شما قدش کوتاه نمیشه ؟؟
به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹