2777
2789
سلام 5 شنبه واکسن ریحون رو زدم ایندفعه اذیت شد وظهر وشب خیلی بی تابی کرد از آهن ومولتی ویتامین هم بدش میاد اما به زور بهش میدم میریزمش تو حلقش دیگه مجبورم سوپ رو دوست داره وحریره رو فقط غروب میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای شهریوری
کجایید ؟ کم پیدایید ؟

میبینم که خونه تکونی همرو از نی نی سایت انداخته
بابا یه سر بزنید بگید چه خبرا ... بچه ها چطورن ؟

اوناییکه واکسن زدید مبارکه نی نیاتون به سلامتی رفتن تو 7 ماه بیایید تعریف کنید چیکارا میکنن چی میدید بخورن و ......

پسر منم بیستم باید بره واسه واکسن
انشاالله که مثل 4 ماهگیش بی دردسر باشه
[smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley][smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
سلام به مامانای گل.پسر من یکشنبه گذشته واکسن 6 ماهگیش رو زد و خداروشکر زیاد اذیت نشد.عاشق سوپ و سرلاکه.غریبه هارو میبینه گریه میکنه و به ما وابسته شده.دائم در حال قل خوردنه.
فعلا هم داره به مامانش کمک میکنه واسه خونه تکونی عید
12 شهریور سالروز شروع یک مادرانه و ابتدای بودن یک فرشته کوچولو به نام رادمهر
سلام
پسر من هم قطره آهن رو دوست نداره
گریههههه
همه رو بیرون می ریزه

این آیروویت رو می شه انگلیسیش رو بنویسید

2 شب 2 تا بادی رو داغون کرد
یکی نیست بگه تو که می دونی نمی خوره یه پیش بند ببند
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ
سلام مامانای گل
اول از همه از تجربیات دادن قطره ی آهن بگم که لکه ی قطره ی آهن را با آبلیمو پاک کنید . اگر نشد با ماست و اگر نبود هر ماده ی اسیدی دیگه ای مثل سرکه . فقط مواظب باشین یه لکه جدید درست نشه
مشکل من با قطره خوردن دختر داره حل میشه . چون هر شب همسر عزیز زحمتش و میکشه و دخترم هم مثل خانم میشینه و قطره آهن می خوره (بمیرم براش چقدر مظلوم میشه)