2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جون باز خوبه حداقل تا الان می می تو خورد باران که اصلا نگو تو روز بکشیش شیر نمیخوره شب خوابیده اگه بیدار بشم یه 100-150 تا رو به زور 1 ساعت بالا سرش بشینم ایا بخوره بدم نمیدونم چطور کلسیمش تامین کنم ماست هم دوست نداره
CafeMom Tickers
سلام اگه دوست داشتید به عکس دخترم توی مسابقه لبخندها رای بدید http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
سلام به مامانهای گل خداقوت پسر من شیر پاستوریزه نمیخورد ولی یکبار تو سی دی اآهنگ دید که نی نی شیر میخوره اونم علاقمند شد طوری که شب تا یه شیشه کوچیک نمیخورد نمیخوابید ولی بعد یه مدت دیگه نخورد شاید برای این بود که شیر جوشیده بود از تو یخچال بهش دادم سرد نبود ولی ولرم هم نبود نمیدونستم تو دذوقش میخوره حالا یه مدت بهش شیر نمیدم تا دوباره علاقمند بشه گفتم این بگم شاید برای نی نی های نازتون کارساز باشه ببخشید طولانی شد
سلام به همگی شما مامانها.اگه تونستید جواب منو هم بدید ممنون میشم/بسر من 31شهریور بدنیا اومده .الان که 1سال و هشت ماه داره نه صبحونه میخوره نه ناهار فقط شام املت درست کنم میخوره صبح تا عصر لب به هیچی نمیزنه .بعضیا میگن بیا از شیر یگیرش شاید بهتر بشه .شما بچه هاتون رو از شیر گرفتین یا نه؟
الهم صله علی محمد وال محمد
خودم میگم گناه داره ولی خیلی اذیتم میکنه همون موقع که کوچیکتر بود سوب میخورد خیلی از چیزها رو میخورد ولی الان نمیخوره.البته الان دندونهاش داره کم کم کامل میشه.میشه بخاطر دندونهاش باشه یانه؟الان چند هفته ای هست زیاد جیغ میزنه خیلی بهونه گیر شده الکی گریه میکنه خیلی اذیت میکنه بچه های شما هم اینجوری هستن .یا به خاطره سنشونه بهونه گیر میشن؟؟؟
الهم صله علی محمد وال محمد