2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو سه روزه به رادمان شیر ندادم.اونم راحت پذیرفت.الان پشیمونم.اشتباه کردم زود بود هنوز الان هرکار میکنم بیاد ممه بخوره نمیاد شیرم تلخ شده بنظرتون؟ خودم چشیدم تلخ نبود لطفا اگه میدونین چجور میشه دوباره شیر بدم بهم بگین.مرسی راستی تو خواب میذارم دهنش نمیگیره

رویا مامی رادمان منم ماه بعد اقدامم واسه از شیر گرفتن شروع میشه اشکالی نداره که خب زیادم زود نیست ناراحت نباش چه خوب که راحت گرفته شد چیکار کردی یعنی چه جوری از شیر گرفتی که دیگه فکرشم نمیکنه پسر من تازه داره مال عمه اشم میخوره که من دارم دیوونه میشم اصلا اصلا اصرار نکن واسه دوباره شیر خوردنش اگه بخوره و بخوای چند ماه دیگه دوباره از شیر بگیری دچار دوگانگی میشهو سخت تر از شیر گرفته میشه
گروه کامپیوتری و ارتباطات روماک http://hostnic.org/url/53
ممنون قند عسل ماجرا از این قراره ک: دو تا دخملای من شبا موقع خواب هر دو دوست دارن یا روی پای من باشن یا تو بغلم بخوابن حتی تو روزم همین طور من یکی از اونا میگیرم داره خوابش میبره که اون یکی با صدای بلند گریه می کنه و نمی زاره ک خواهرش بخوابه و می خواد اونم بیاد روی پای من هر کدوم رو بگیرم اون یکی صداش در میاد حتی هر دوتاشونم گذاشتم روی پام ولی دوست ندارن و می خوان تک باشن دست آخر هر دو خواب زده شده و 2 ساعت با صدای وحشت ناک گریه می کنن و دوباره هر کدوم رو بگیرم اون یکی گریه می کنه و نمی زاره خواهرش بخوابه خلاصه اینقدر صدای گریه شون اذیتم می کنه ولی نمی تونم کاری بکنم......
خدایا به خاطر وجود سید حسین در کنارم ازت ممنونم
سلام به همگی وای مامان هدی بشری خدا صبرت بده خییییلی سخته ماتویکیش موندیم کسی نیست کمکت کنه مامان رادمان کارخوبی ااصلا زود نیست صلا اصرارنکن دوباره شیربخوره وقتی راحت قبول کرد منم دارم ملینا رو ازشیرمیگیرم خیلی سخته اصلا قبول نمیکنع تاالان خودمو کشتم فقط شیر روزشو کردم یه بار
CafeMom TickersCafeMom Tickers