2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
سلام آتوسا جان من وبلاگتو خوندم. واقعا دوست دارم باهات ابراز همدردی کنم. اما از نظر من به روی شوهرت نیار. سعی کن فراموش کنی. این واسه خودتم بهتره عزیزم. سعی کن شوهرتو به سمت خودت بکشونی گلم. امیدوارم دوباره زندگیت خوبه خوب شه با بچه های نازت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اتوسا جا وبلاگتو خوندم خیلی متاثر شدم اما گلم سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی به همسرت بگو بخشیدیش ومی خوای دوباره همه چیزو باهم شروع کنید دیگه به روی همسرت نیار اما حسابی حواست وجمع کن اگر دیدی داره دوباره کارهاش و ادامه میده اون وقت جدی اقدام کن به خاطر بچه هات کمی کوتاه بیا امیدوار باش که دوباره به روزهای خوش گذشته برگردی!سعی کن به سمت خودت جلبش کنی همون طور که قبل از این اتفاقات این کار رو میکردی.منتظر خبرهای خوب هستم
خدا جونم کمکم کن از امروز محکم و استوار باشم.خداوندا بهم صبر عطا کن تا عدالتت را نظاره گر باشم و نیرویی عطا کن که همیشه در راه حق قدم بر دارم . امین
دوستان امیدوارم مشکلاتتون حل شه.....به من هم یه راهکار بدین....البته میدونم مشکل از خودمه
شوهرم خیلی دوسم داره و اصلا نمیخاد ناراحت شم و این حرفا
ولی من دارم یه کارایی میکنم که که میدونم را زندگیم خوب نیس
مثلا از شوهرم میخام نگاه هیچ خانوم جوانی نکنه....بیچتره اونم مراعات میکنه و هر موقع از ذستش در میره و یه نگاه ساده مثلا به زنداداشش میکنه و من میبینم خیلی هول میشه طفلی.....منم نارلحتیمو نشون میدم و بهش بی محلی میکنم
میشه کمکم کنین تا آدم شم ههههههههههههههه
ای کاش ...وقتی خدا در صحرای محشر بگوید چه کردی ؟ یوسف زهرا بگوید منتظر من بود.
فاطمه جون این یه نوع تحریمه که تحریم ها تاکنون جواب ندادن و فقط عقده می شن و یکباره سرباز می کنه در هر کاری اعتدال خوبه
ای پروانه.....
کم کم یاد خواهی گرفت ! با آدمها همانگونه باشی که هستند . . . !
همانقدر خوب ،گرم ، مهربان و گاهی ،همانقدر بد ، سرد ، تلخ . . . !
خب من همه پستها رو خوندم .. دلیلهاتون هم برام خیلی جالب بود ... ولی همچنان میگم که شوهر من از هیچکدوم اینایی که شما گفتین کمبودی نداشت ... به جز اینکه من زیادی بهش بها دادم و بزرگش کردم ! روابط ما هنوز بعد از 10 سال مثل نامزدا میمونه ! تو فامیل سر زبون همه هستیم و مستقیم به خودمون هم میگن .. تو خونمون همیشه صدای خنده و شادی بوده و هر دومون پر از جس خوشبختی .. حتی تو سخت ترین شرایط مالی ! خدا کمکم کنه
اینجا که متروکه شده امیدوارم هیچ کس با این مشکل درگیر نباشه .
ای بابا ما زنها هرچی میکشیم از سادگیمون هست.شوهر من با یه زن که 12سال ازش بزرگتر بود و دوتا بچه داشت رابطه داشت. هرروز که می بینمش یادم میاد.خیلی سخته
امروز روزمن است.بهترینها از سمت خداوند برایم میرسد
سلام منم این اتفاق برام افتاد ولی به نظر خودم باید یه فرصتی بهشون بدیم من بهش این فرصتو دادم وداره جبران میکنه انشالله که روسفید بشه واگرنه زندگیشو سیاه میکنم
خداوند می فرماید من آنچنان به تو توجه دارم که گویی تو تنها بنده منی ولی تو آنچنان از من غافلی که انگار هزاران خدا داری....
فاطمه جون مامان محمد امین، منم دقیقا مثل توام

واقعا خیلی بدههههههههههه، هم خودم عذاب میکشم هم شوهرم

میایی بهم کمک کنیم؟؟؟ شما بچه دارین؟؟ شوهرمن که گاهی از دست کارا و حرفهای من خسته میشهههه، شوهر تو حرفی نمیزنه؟
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
2810