2777
2789
بچه ها جون مرسی واسه تبریک دندون ویانا ببخشید تا حالا پستاتونو ندیده بودم.ویانا دیشب بدجور تب کرد.اینقد گریه کردم که نگو بچم یه گوله اتیش بود.تا صب بیدار بودمو نگاش میکردم پاشویش کردم استامینافن دادم.پایه چشاش قرمز شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ندا جون دست رو دلم نذار که خونه خواهر ! منم 52 کیلو بودم تا اخر بارداری شدم 70 کیلو الان شدم 60 ولی بازم اضافه وزن دارم شکمم ازم اویزونه تازه ترک های بارداریم خیلی پوستمو زشت کرده روم نمیشه تو خونه لباس باز بپوشم گریهههههههههههههههههههههههههه
وای ندا جون دست رو دلم نذار که خونه خواهر ! منم 52 کیلو بودم تا اخر بارداری شدم 70 کیلو الان شدم 60 ولی بازم اضافه وزن دارم شکمم ازم اویزونه تازه ترک های بارداریم خیلی پوستمو زشت کرده روم نمیشه تو خونه لباس باز بپوشم گریهههههههههههههههههههههههههه
ویانا جون نترس هر چهار ساعت شربت استامینوفن رو بهش بده ، زودی خوب میشه . آب زیاد بهش بده
مونی جون خوش بحالت آخر بارداری 82 کیلو بودم الان خودمو تو آینه نگاه نمیکنم الانم 70 کیلوم . شکمم رو اصلا نگاه نمیکنم اینقد که زشت شده .
امروز شروین کلا خواب بود نمیدونم میخواد سرما بخوره؟ ولی بیدار میشه بیحال نیست .
CafeMom Tickers
سلام بچه ها. چند روزى نبودم.
ویانا کوچولوى ما چطوره؟ بهتر شده انشالله؟
قند عسل ما هم دیروز واکسنشو زد خدارو شکر خیلى اذیت نشد

ندا جون کلاً هر کى باید یه جور بناله یکى از چاقى یکى از لاغرى من که هر روز دارم کلى وزن کم میکنم چند روز پیش خودمو وزن کردم دیدم نسبت به قبل از بارداریمم ٤ کیلو کمتر شدم حسابى حالم گرفته شد دیگه از قیافه افتادم فکرشو کنید من ٤٤ کیلو شدم

بچه ها حالا که نى نى هامون رسماً غذاخور شدن میخوام یه تاپیک مجزا بزنم که اونجا با هم مشورت کنیم در مورد غذاهایى که به نى نى ها میدم اینکه چیا میدیم ، چند وعده میدیم ، میان وعده چى میدیم و ...
به امید اینکه بچه هایى سالم و سرحال و با وزن متعادل داشته باشیم
منتظرتون هستما
خدایا دوستت دارم
2810