2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ویانا جون ،خدا رو شکر که دختر خوشگلت خوب شد . فکر کنم خودت خیلی اذیت شدی . من 5شنبه این هفته باید واکسن شروینو بزنم خدا کنه اذیت نشه .
مامان قند عسل کار خوبی میکنی از همدیگه یاد میگیریم هر وقت تاپیک راه افتاد بگو منم بیام . خوش بحالت که لاغری شاید برای اینکه همش داری به عسل جون شیر خودت رو میدی من که شروین لب از وقتی دندوناش میخواست در بیاد دیگه شیرم رو نمیخوره فقط شیرخشک میخوره ،ولی مراقب خودت باش قرصای مولتی ویتامین رو حتما بخور که بعدا برات مشکلی پیش نیاد . من بخاطر چاقیم رژیم رو شروع کردم دعا کن زودی لاغر بشم .
CafeMom Tickers
بچه ها بیاین در مورد خودتون بگید با هم اشناتر بشیم .
ندا ،متولد 62 ،ساکن تهران -بلوارفردوس ، خانه دار ،اسم پسرم شروین ،متولد 25 مرداد ، بیمارستان پارسیان ساعت 8:30 صبح ،سزارین از کمر سر شدم، وزنش 3/100
CafeMom Tickers
والا چى بگم ندا جون آخه حسابى از ریخت افتادم
انشالله هم تو بتونى کم کنى هم من بتونم یکم اضافه کنم
منم دیبا ،متولد ٦٦، خانه دار اسم پسرمم : ارمیا متولد ٢٢ مرداد ساعت ١٢/٥ ظهر به روش بى حسى از کمر، راستى ساکن شهرستانم
خدایا دوستت دارم
سلام من الناز 28سالمه دخترم آرمیتا متولد 4 مرداد در بیمارستان لاله
ساکن کرج
بنده ای به خدا گفت: تو که سرنوشت مرا نوشته ای دیگر چرا آرزو کنم؟ خدا گفت :شاید در تقدیرت نوشته باشم هر چه آرزو کند.
سلام من الناز 28سالمه دخترم آرمیتا متولد 4 مرداد در بیمارستان لاله
ساکن کرج
بنده ای به خدا گفت: تو که سرنوشت مرا نوشته ای دیگر چرا آرزو کنم؟ خدا گفت :شاید در تقدیرت نوشته باشم هر چه آرزو کند.
2810