2777
2789
آره عزیزم بده میگن وقتى غذاى کمکى رو شروع میکنى باید حتماًآهن هم بدى
من که چند هفتس که مهمون دارم براى همین فقط وقت میکنم روزى یه بار بهش بدم تا حالا هم که همش حریره بادوم و فرنى دادم یه بار هم سوپ و دو بارى هم سرلاک
ولى از فردا که 6 ماهش کامل میشه باید با برنامه ریزى بهش غذا بدم، صبحانه نهار شام

راستى من سیب درختى هم میزارم تو این وسیله ها که یه تورى داره( اسمشو نمیدونم) میدم دستش با یه کیفى لیسش میزنه که نگو
خدایا دوستت دارم
عزیزم سیب درختی میدم خیلی هم دوست داره . من روزی دوبار به شروین حریره بادام میدم هر بار هم هفت ،هشتا قاشق میخوره . از 25 هم میخوام ظهرها سوپ درست کنم .شروین الان 12قطره بیبی جویز +12قطره آد + الان10 قطره آهن (که هر بیست روز دو قطره اضافه میکنم تا به 15 قطره برسه )
صبا جون بنظر من پستونک بدی بهتره ، دکترشروین میگه بچه وقتی دندون دراورد نباید توی خواب شیر بخوره احتمال پوسیدگی دندون رو بالا میبره. من هم قبلا شیر میدادم اولش پستونک رو قبول نمیکنه ولی خسته که میشه قبولش میکنه و میخوابه نصفه شب هم اگر بیدار شه یا پستونک میخوره یا با شیشه آب میخوره .
CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز دخترم بردم واکسن 6ماهگیش رو زد انجا بی تابی کرد ولی خدارو شکر تا حالا تب نکردهوزنش8/250بود قدش65دور سرش 43.قدش به نظرتون کوتاه نیست میشه قد نی نی هاتون رو بنویسید.مرسی
خبرت هست که بی روی تو آرامم نیست....
قند عسل جون بیبی جویز ، مولتی ویتامینه ، شروین چون کولیک داشت و قبل از دو ماهگی سرما خورد ،دکتر گفت نمیتونم مولتی ایرانی بهش بدم چون ویتامین آ دل درد رو زیاد میکنه دکترش میگفت اینو بخوره کمتر هم سرما میخوره . ولی خیلی گرونه فکر میکنم 22000 تومنه .
صبا گوگولی پسر من برعکسه سینه یه بار تو شب بهش بدم دیگه دست از سرم ور نمیداره هر نیم ساعت بیدار میشه .
ویانا 91 تا دخترت سرماخوردگیش خوب نشه اصلا واکسن نمیزنن .منم واکسن دو ماهگی شروین رو با ده روز تاخیر زدم بخاطر همین تا شش ماهگی رو باید با تاخیر بزنم . امیدوارم زودی خوب بشه . اگه سرفه میکنه دستگاه بخور سرد براش بزار زودی خوب میشه .
نیایش 91 من بیست روز پیش قد پسرم 65 فکر کنم وقتی دنیا اومدش هم 49 بود ،بنظر من برای اینکه دختره خیلی هم خوبه .
CafeMom Tickers
سلام
عذرخواهی من رو بخاطر اینکه بدون اجازه وارد کلوپ و محفل گرمتون شدم ببخشید.
.................................................................................
از وسایل سیسمونی فقط همینا مونده و تا 5شنبه سری جدید میرسه....خواهش میکنم اول از بیرون قیمت بگیرید و بعد از ما خرید کنید....دوستانی که میخوان بلافاصله بعد از گذاشتن سری جدید تو وبلاگ بهشون اطلاع بدم یا بهم اس بدن و یا تو وبلاگ کامنت خصوصی بذارن تا بهشون اطلاع داده بشه
http://www.sismoonishop.blogfa.com
..................................................................
...............................................................
انواع لباس راحتی تریکو جنس نرم بهاره با نازلترین قیمت .........از سن نوزادی تا 12 سال در طرح و رنگ مختلف دارای جنس خوب و قیمت باورنکردنی.....
قیمت مناسب دلیل بر بی کیفیتی نیست......چون مستقیما از تولیدی میارم و با سود کم میفروشم قیمتام خیلی پایینه
ارسال در تهران و به شهرستان با کمترین هزینه
http://www.ninipoosh.blogfa.com

..................................................................................................

ممنون از توجهتون
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
ویانا جون امیدوارم دختر گلت خوب شده باشه .
مونی جون من به شروین آهن فروکیدز میدم روزای اول بعد از آهن 2 سی سی ابجوش نبات میدادم ولی الان عادت کرده بعدش فقط آب میخوره ، من شروین رو میخوابونم بعد با سرنگ یا قطره چکان دارو روبهش میدم ولی تا چند دقیقه قطره چکان رو توی دهنش نگه میدارم وگرنه داروهاش رو میریزه بیرون . خودم قطره آهنش رو خوردم بدمزه نیست ولی بعد چند دقیقه مزه دهان یه جوری میشه که آب بخوره این مشکل هم حل میشه .من ولی از اضافه وزن میترسم آخه رژیم گرفتن خیلی سخته .
بچه ها کسی رژیم رو شروع کرده ؟؟؟ من خودم از 52 کیلو رسیدم 70 کیلو ؟، خیلی ناراحتم میخوام شروع کنم به ورزش و کم خوردن . اگه کسی موفق بوده بیاد برنامش رو به منم بگه شاید یه ذره هیکلم درست بشه
CafeMom Tickers
2810