2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736496 بازدید | 44686 پست
سیسمونی چجوری میتونه مینیمال باشه ؟ از خرت و پرتای دست و پاگیر و اضافی و بدردنخور بدم میاد . میخوام ...

عزیزم تشک و بالش و پتو و لباس بچه و پوشک و ظرف غذا و قاشق حرارتی و یک شبشه شیر و دستمال مرطوب و خشک کن ک یک عدد یاک لوازم ضروری ترین هستند.و یک عدد پماد سوختگی مثلا زینک اکساید و شامپو .ووو و یک وان کوچک پلاستیکی برای حمام دادنش و حوله و لیفش.بقیه وسیله ها مثل کریر و کالسکه و تخت و گهواره و پوار بینی و تخت پارک وبالش شیردهی و ...‌ کم استفاده نیشند.من خیلی چیزا خریدم اکثرا استفاده تشد

عزیزم تشک و بالش و پتو و لباس بچه و پوشک و ظرف غذا و قاشق حرارتی و یک شبشه شیر و دستمال مرطوب و خشک ...

ممنونم که جواب دادید . کریر اصولا تا چند ماهگی قابل استفاده س ؟

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يعني چي بالاخره مينيماليست

همون سبک زندگی ساده زیستیه که ما تو دینمون اکیدا سفارش شده ولی متاسفانه عمل نمیشه ولی غربی ها به اسم خودشون تحویل ما میدن و ما انجام میدیم😊

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
ممنونم که جواب دادید . کریر اصولا تا چند ماهگی قابل استفاده س ؟

کریر برای پسرم گرفتم الان چهارماهو نیمشه توش جا نمیشه معدبه توش.تا سه ماهگی براش خوب بود و بعنوان صندلی ماشین هم استفاده میکردم.موقع خریدش بهم گفتند تا ۹ ماهگی میشه استفاده کرد و بعنوان صندلی ماشین.ولی دروغ میگند.البته وزن پسرم بالای نمودار رشده.ولی در کل من از کریر تو خونه خیلی استفاده کردم هروقت پسرم از خوابیدن زیاد خسته میشد میزاشتمش تو کریر و کارامو انجام میدادم.اونم چون به محیط اشراف داشت گریه نمیکرد و منو نگاه میکرد یا با حغجغه هاش بازی میکرد.نگیری بهتره.بنظرم.یهو یه صندلی ماشین بخر تا سه سالکی قابل استفادست

کریر برای پسرم گرفتم الان چهارماهو نیمشه توش جا نمیشه معدبه توش.تا سه ماهگی براش خوب بود و بعنوان صن ...

دقیقا کریر منم مثلا صندلی ماشینم بود اما دریغ که یکبار استفاده بشه.چون جفت بچه ها توش نا آروم و معذب بودن.گاهی پسرمو میگذاشتم توش آروم تکون میدادم.خوابش میبرد.یه چیز بزرگ و دست و پاگیر و سنگیییین.هرکسی بپرسه میگم اصلا نخر.بجاش یه کالسکه عالی بخر تا چهارسال هم بچه استفاده میکنه هم سبد خریده!

این نیز بگذرد...                                                       

سلام عزیزم

خوبی

چه خبر از مینیمال شدنت؟

10:15:42 | 1398/04/26

آرامشt

سلام گلم خوبی تا جایی که تونستم چیزهای اضافی رو ریختم دور.پام یه میخچه ی خیلی بزرگ داشت اونو عمل کردم .ان شااله وقتی سر پا شدم دوباره همه جا رو چک میکنم ‌.

۶.۷تا کیسه زباله پر کرده بودم همسرم برد انداخت سطل آشغال باورم نمیشد که تونستم این کارو بکنم .

یه چیز جالب هم این که من چند ساله افسردگی دارم همیشه هم به جای خوب شدن بدتر میشدم. روزی که شروع کرده بودم واسه مینیمال شدن مامانم بهم زنگ زده بود از پشت تلفن از صدام فهمید که دارم یه کاری میکنم گفت داری چیکار میکنی گفتم هیچی گفت نه داری یه کاری میکنی که انقدر باانرژی هستی.. فقط با یه سلام متوجه شده بود باانرژی شدم..😊😊

واین که بعدش رفتم خونه مامانم اینا رم مینمیمال کردم .همسرم به مامانم میگه از من هم چند ساله استفاده نمیکنه میترسم منم بندازه دور😃

خلاصه به لطف شما فکر میکنم ۷۰درصد مینمیمال شدم دارم تلاش میکنم ۱۰۰درصدش بکنم....💕😘

11:51:17 | 1398/04/26

honamik29192

خداجونم شکرت

یعنی نوشته هاتو خوندم انرژی گرفتم

اگه دوست داشتی همین پیامو تو تاپیک کپی کنی

مطمینا انگیره خیلیا میشه 

یا یه تاپیک جدا بزن

خوشحالم و برات بهترینها رو از خدا میخوام

ایشالا زود زود سرپا بشی 

12:35:41 | 1398/04/26

آرامشt

میشه خودتون کپی کنین یا اسکرین شو بزارین.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام دخترررر قشنگاااا ..چطوریدددد بابا یکم فعال باشید ی اهنگ بزارید تو تاپیک بیاین وسط ...💃💃💃💃💃

خب من ی مدت سفر. بودم چن تا لباس تو خونه خریدم واس خودم ب همون اندازه لباسایی ک خیلی وقته اصن نپوسیدم رو گزاشتم کنار ک دستمال بشه ...انشالله مستاجرمون خونه رو تحویل بده دیگ باید شروع کنم ب اسباب کشی اونجا احتمالا هرچی بدرد نخور و اضاف باشه میاد بیرون بعد دیگ میشم فوق مینیمال ..

ب لطف اینجا و تاپیک مدیریت خونه ..خونم خیلی تمیز و مرتب شده و نهایت ی ساعته جم و جور میشه 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
دقیقا کریر منم مثلا صندلی ماشینم بود اما دریغ که یکبار استفاده بشه.چون جفت بچه ها توش نا آروم و معذب ...

ولی آخه مهمونی بردنی ، رستوران رفتنی ، دکتر رفتن ، کریر لازم نمیشه ؟ بدجور درگیر شدم با این لیست سیسمونی

به جای تربیت دیگران ، خودت را تربیت کن 
ولی آخه مهمونی بردنی ، رستوران رفتنی ، دکتر رفتن ، کریر لازم نمیشه ؟ بدجور درگیر شدم با این لیست سیس ...

ببین من شخصا وقتی بچه کوچیکم تو بغلم بود آرامش بیشتری داشتم.

برای مهمونی و پارک و...یه دونه سبد حمل نوزاد بگیر یا درست کن.

این نیز بگذرد...                                                       
منظور همون سبدای تریکو ؟ از چه لحاظ بهتره ؟ 

بله همونا.

سبکتره ارزونتره قشنگتره خنکتره و بچه کلاف نمیشه.

و صرفا برای اینه که بچه روی زمین نباشه.

من برای بچه دومم یه ملحفه مخصوص داشتم همه میدونستن.اونو پهن میکردم و تشکه بچه و بچه رو روی اون میخوابوندم.

حتی سبد هم.استفاده نکردم.

وقتی هم میخواستم بغلش کنم،با همون ملحفه بچه رو بغل میکردم.پسرمن تو تیر و اوج گرما بدنیا اومده.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام

بالاخره منم ی خونه تکونی کردم و کلی وسایل رو دور ریختم ولی بازم یه سری از لباسارو دلم نیومد رد کنم 

البته فک کنم برای اول کار خوبه چون خیلی از کشوهارو خلوت کردم

حالا کمکم کنید که انگیزه بگیرم و خونم تمیز باشه همیشه چون الان تازه جمع کردم ولی میدونم یک هفته دووم میاره تمیز بودم بعد یک هفته دوباره به هم میریزه😣😣😣

چرابرنامه جدیدنداریم؟ 😞

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !