2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736179 بازدید | 44676 پست
پس من از اول مینی مالیست بودم و شوهرم  نامینیمالیست اینطور که  لباس زیر دو سالگشو ور داشته ...

وای مثل شوهر منه نمیزاره یه دونه از لوازمشو بندازم دور 

مگه خودش همت کنه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلاممم من لباسای اضافمو ریختم رفت رفتن بالکن مامانم کلی پادر و پارچه خاک خورده گذاشته بود اون گ ...

خیلی عالیه حتما جهازتو میمنیمال بخر و جنس عالییی ..

ب جای کلی خرده ریزههه  و وسایلیی ک بدرد نخوره 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
خیلی عالیه حتما جهازتو میمنیمال بخر و جنس عالییی .. ب جای کلی خرده ریزههه  و وسایلیی ک بدرد نخ ...

حقیقش همچیمو خریدم فقط مبلام مونده میخام جمع و جور بخرم خونم زیاد جا نداره ۸۰ متر میخام غذا خوری ۴ نفره بخرم ک دست و پامو نگیره..بقیه وسایلمم همچی خریدم جز چند تا چیز حس کردم جامو میگیره مثل سرخ کن و قهده جوش و جارو شارژی و بخار شوی دیگع همه برقیارو خریدم چون استفاده میکنم

حقیقش همچیمو خریدم فقط مبلام مونده میخام جمع و جور بخرم خونم زیاد جا نداره ۸۰ متر میخام غذا خوری ۴ ن ...

جارو شارژی رو بگیر.کارآمده.

مایکروفر و نگیر.

غذاخوری هم همون۴نفره عالیه.

این نیز بگذرد...                                                       
جارو شارژی رو بگیر.کارآمده. مایکروفر و نگیر. غذاخوری هم همون۴نفره عالیه.

مایکروفر مامانم مجردیم خریده بود برام..این بستگی به عادت غذایی ادم داره اخه من نصف غذاهام فست فود 😂 ممنون از راهنماییت..میگم وقتی جارو برقی هست جارو شارژی چ استفاده ای میشه؟

مایکروفر مامانم مجردیم خریده بود برام..این بستگی به عادت غذایی ادم داره اخه من نصف غذاهام فست فود 😂 ...

خونت دیرتر کثیف میشه.مثلا زیر میز ناهارخوری رو با همون شارژی یه دقیقه ای میکشی اما با جارو برقی نه.

من نداشتم تازه گرفتم.مخصوصا الان که بچه دارم خیلی کارآمده برام.

این نیز بگذرد...                                                       
تمرین سوم یک قدم دیگه برای رسیدن به آرامش در یک خونه مرتب و مینیمال امروز نوبت جورابدونیِ خونمو ...

مرسی عزیزم عالیه😍

من ازین مقسم مخصوص کشو گذاشتم،جورابای همرنگو کنارهم گذاشتم بعد توش عود گذاشتم خیلی مرتبوقشنگ شده

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
درست میگی کمردردم نمیده چ مارکی خریدی؟

مال من دلمونتی یا دلمونته هست.

جاروبرقی هم مصرف کیسه داره هم برقش بیشتره هم زحمتش زیاده هربار.

اما شارژی نه.

ان شا... خوشبخت و عاقبت بخیر بشی.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوستان.من چندسال پیش در سایت نوعروس با این سبک اشنا شدم و قبلتر ازونم چنین ویزگی داشتم.من هرماه چتدبار یک سری از کشوهارو میریزم بیرون و وسایل بدرد نخور رو رد میکنم.هم مزه میده و هم اتگار باسروسامان دادن به کشوها مغزم رو سروسامان میدم.دکوری اصلا نمیخرم و فقط وسایل ضروری.ترجیح میدم پس انداز داشته باشم.با تمرین فراوان زیاد به مادیات خانه علاقه ندارم و ترجیح میدم حساب پس لنداز پروپیمان داشته باشم.جا ادویه ها و حا حبوبات رو مدام چک میکنم خالی نباشه.جعبه داروهارو ماهی یکبار چک میکنم.اگر از بلیستر قرص ده تایی ۵ تاش مثلا مصرف شده قسمت اضافی رو با قیچی میبرم میریزم دور.شربت داخل یخچال بعد یکماه میریزم دور.و کلی کار جالب انجام میدم با اینکه شاعلم از اینکارا لذت میبرم‌با دورریختن وسایل اضافی اتگار افکار پوسیده و اضافی رو میریزم دور

دکمه زیبا لباسی رو بخوام بریزم دور برمیدارم و همچنین اگر نگین زیبایی داشته باشه.از دکمه برای پارچه ای که تبدیل به مانتو میکنم استفاده میکنم.و از نگین ها برای تغییر لباس های دوست داشتنی قدیمی سالم.داخل کشو اول میز ارایشم کلی کیف های جینگولی دارم که هرکیفی مربوط به جیز خاصیست.لوازم ارایشی و گل سرها و لوازم تحریر و متفرقه و....و کیف هارو مدام مورد بازبینی قرار میدم

کتاب هایی که میخرم و بعد سلیقم نیست رو به دیگران هدیه میدم و باعث خوشحالیشون میشم.لیست بر روی یخچالم چسبوندم که لباس های سوراخ و پاره روش دکر شده که در اولین فرصت دوخته بشند.۸ الی ۹ عدد عابربانک داشتم بخاطر محل کارم که مدام بانک واریز حقوق رو تغییر میدهند.نمیگدارم موجودی کارت های بلااستفاده از ۵ تومت بیشترشه و حساب های اصافی رو بستم.هروقت عصبانیم یک قسمت از خونه رو وارسی میکنم برای کم کردن وسیله هاش و ولقعا جواب میده.ارام میشم