2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736987 بازدید | 44690 پست

سلام به همگیییی

خوبین؟

من یکی دو ساله نه با این روش آشنا بودم نه چیزی ولی همیشه کمد هامو سبک نگه میداشتم و هر چیز اضافه رو میدادم میرفت حس آرامش خوبی داره اما در مورد لباس پشیمونم:(

الان مادرم یه عالمه لباس داره و تو این چند سال جمع شده هر کدومو دلش بخواد میپوشه و ....

ولی من تنوع لباسهام کمه😭توی هر موردی موافقم ولی در جورد لباس نه:(البته نه لباسی نه پاره شده کهنه شده اون نه اون که معلومه باید از کمد بره بیرون در مورد سایر لباس ها

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگیییی خوبین؟ من یکی دو ساله نه با این روش آشنا بودم نه چیزی ولی همیشه کمد هامو سبک نگه م ...

بحث لباس کاملا سلیقه ای هست

گاهی میشه با چند تکه لباس ست های خیلی خوشگل درست کرد

لینک زیر رو بخونید 

اگه با بحث کمد کپسولی آشنا بشی فک کنم مشکل لباست حل میشه

https://chibepoosham.com/capsule-wardrobe/

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بحث لباس کاملا سلیقه ای هست گاهی میشه با چند تکه لباس ست های خیلی خوشگل درست کرد لینک زیر رو بخونی ...

قبلا خوندم اینو:(

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

سلام ..من کلا عادت دارم هر چند وقت یه بار هر چی اسباب بازی از بچه هام که همش تو دست و پان و شکوندنشو ن میندازم .دور ..کتابایی رو که براشون تکراری شده میدم بیرون .لباسایی که کوچیک شده یا نمیپوشیم رو میدم بیرون ....ولی با این وجود ..یه کمدایی اصلا مرتب نمیشه ..مثله کشویی که برای پلاستیکاست .یا جورابا 

سلام ..من کلا عادت دارم هر چند وقت یه بار هر چی اسباب بازی از بچه هام که همش تو دست و پان و شکوندنشو ...

از سبد یا بقچه های زیپی کوچیک استفاده کن برای جوراب .

تو کشو قالبها و ظروف نگهدارنده باید بترتیب سایز داخل هم بچینی اینجوری همیشه مرتبه درب ظروفم به همون ترتیب روهم بچین

تمرین پنجم‍ 

اینم پنجمین قدم برای داشتن یه خونه مرتب و خلوته که چند روز  وقت داریم بریم سراغش🏃🏻‍♀🏃🏻‍♀

امروز نوبت زباله های الکترونیکی هست که یه گوشه روی هم تلنبار شدند :

لوازم برقی که لازمه تعمیرگاه برن

لوازمی که سالها یا ماههاست انتطار یه سیم یا کابل رو میکشن

باتری‌های مصرف شده و لامپ‌های سوخته که نگه داشتیم تا به طریق درست بریزیم بیرون.💡🔋🔌

دست بکار شیددددد

‼️حواستون باشه هردوی این دو گروه مواد سمی خطرناک دارن ☢☣ و اگه با زباله‌های عادی بریزید بيرون آینده‌ی خودتون و فرزندانتون رو تهدید می‌کنيد. 

پارازیت و هوای آلوده دست ما نیست، اما وقتی انتخاب با ماست، محیط زندگی خودمون و فرزندانمون رو محافظت کنیم! 

اینم یه اپلیکیشن عالی نمیدونم قبلا تو این تاپیک معرفی شده یا نه  ولی برای مینیمالیست ها ساخته شده لینکشو میزارم اگه دوست داشتید عضو بشید 

با این لینک توی كُمُدا ثبت‌نام کن و ١٠ هزار تومن اعتبار بگیر. كُمُدا یه شبكه اجتماعی دخترونه است كه توش می‌تونی خیلی راحت، كمد لباس ات رو جيرينگی به پول تبديل كنی، با ٥٠ تا ٧٠٪؜ تخفيف چيزميزای خاص بخری و به كمد همه دخترای ايرانی (و به زودی مريخی!) سرک بكشی! پاشو بيا.
https://komodaa.com/shop/invite/?184580

سلام دوستان گلم.من حدود ۱۰ سال پیش با کتابی که دوستم بهم داد ودر مورد فنگ شویی بود به نوعی شروع به م ...

سلام دریا جون ممنون میشم اگه بازم در مورد روشهای مدیریت خونه برامون بگی. مخصوصا برای من که دوتا بچه کوچیک و بریز بپاش دارم و مثلا برای جمع کردن و رد کردن اسباب بازیاشون مکافاتی دارم

تمرین پنجم ‍  اینم پنجمین قدم برای داشتن یه خونه مرتب و خلوته که چند روز  وقت داریم ب ...

سلام هنگامه جون (نمیدونم چرا وقتی به کاربریتون نگاه میکنم هنگامه میخونمش  ) ممنون بابت تاپیک جالب و بسیار کاربردیت.. چند وقتی هست اینجا رو دنبال میکنم و بعضی از برنامه هاتون رو هم انجام میدم ولی واقعا کم میارم هم شاغلم و هم دوتا بچه کوچیک دارم و این کارم رو خیلی سخت میکنه ولی خب خوشحال میشم بازم راهکارهای خوبتون رو ببینیم و جز اهدافمون قرار بگیره به امید انجام

سلام هنگامه جون (نمیدونم چرا وقتی به کاربریتون نگاه میکنم هنگامه میخونمش   ) ممنون بابت تاپیک ...

ممنون عزیزززم خوشحالم که برات جالب بود.

مطمین باش بعد اینکه تمریناتو انجام دادی و اضافات خونه رو رد کردی چه مربوط به بچه ها و چه مربوط به خودتون ، تازه یه نفس راحت میکشی...

بعد از اون نهایت یک روزه خونه تکونی های مربوط به کشو و کمد و .... رو انجام میدی.

مینیمالیست شدن باعث میشه خونه همیشه مرتب باشه و با روزی حداکثر  یکساعت خونه دسته گل میشه...

موفق باشی عزیزم

منم مینیمالیست بودن رو ازاینجا ایده ش روگرفتم خونم با روزی یه ساعت کار کردن برق میفته هیییییچ چیز اضافه و دکوری روی هیچ سطحی نیست توکمدا کشوها کابینتا تمیزو مرتب وخلوته زندگی مینیمالیستی بالاترین لول زندگیه 

منم مینیمالیست بودن رو ازاینجا ایده ش روگرفتم خونم با روزی یه ساعت کار کردن برق میفته هیییییچ چ ...

نیایش عزیزززم

ممنون از یه دنیا انرژی مثبتتت

ممنونم

موفق باشی

اومدم تشکر کنم بابت این  تاپیک ...

واقعا چقدر ب درد من  میخوره .

چندروز پیش خونه نبودم همسرم خونه بوده مادرشوهرم اومده بوده خونمون !

شب شوهرم گفت مامان اومد نشست تو نبودی ، واااای هیچوقت از اومدنه مادرشوهرم انقدر خوشحال نشده بودم  

آخه خونه مثل دسته گل بود همه چی تمییز و سرجاش!

اگه مثل قبل بودم حتما آبروووووم میرفت ...

واقعا ممنونم .

خداخیرت بده

اومدم تشکر کنم بابت این  تاپیک ... واقعا چقدر ب درد من  میخوره . چندروز پیش خونه نبود ...

چه عالیییییی

خداروشکررررر

خیلی خوشحال شدم

خیر ببینی عزیزم.