بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خوشگلا سال نو مبارک انشالا سال خوبی داشته باشید با کلی ارزوهای قشنگ ...
من واس عید موقع خونه تکونی سرویس چینی جهازمو اوردم ک استفاده کنم چون دو تا سرویس داشتم فقط یکیشو استفاده کرده بودم حالا این جدیده رو اوردم و سرویس بلورم و جمع کردم ...ی خانمی رو هم پیدا کردم ک تو خیریه اس بهش گفتم کلی لباس دارم گفت جم کن میام میبرم لباسا رو رد کنم بره خیلی خوب میشه کلی فضا باز میشه
برای منی که شلخته بودم قبلا واقعا یاداوریش خیلی مهمه باورتون میشه میرم از صفحه اول دوباره میخونم میخوام بره تو ناخودآگاهم وعادتم بشه دلم برای لذت بعدش تنگ میشه
هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
اخرین تاپیکم رو مطالعه کنید جهیزیه مینیمال راجع به لوازم کم کاربرد جهیزیه بحث رو به چالش کشیدم ببین ...
ممنون گلم
خیلی عالیه تاپیک ۶اتکن
درود بر شما
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه. 🤲❤💚