2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736572 بازدید | 44687 پست
سلام دوستان گلم سال نوهمتون مبارک باشه

سال نو بر شما و همه دوستان مینیمالیست مبارک

رندگیاتون قشنگ

دنیا بکامتون و امیدوارم که

در این سال جدید به همه خواسته هاتون برسید و شاد و خوشخت و در آرامش با عشق زندگی کنید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال نو بر شما و همه دوستان مینیمالیست مبارک رندگیاتون قشنگ دنیا بکامتون و امیدوارم که در این سال ...

مرسی عزیزم انشاالله سالی پرخیروبرکت وسرشازازشادی وارامش باشه برای همتون

سلام سال نوتون مبارک دوستان

به لطف تاپیک عالیمون من وسایلی که برا سفر برده بودم دقیقا همه شون استفاده شد چیزی نه کم بود نه اضافه

خرید هم فقط دو چیزی که لازم داشتم کردم اگر قبلا ها بوددوس داشتم هرچی میبینم بخرم و پر کنم تو خونه

سلام خوشگلا سال نو مبارک انشالا سال خوبی داشته باشید با کلی ارزوهای قشنگ ...

من واس عید موقع خونه تکونی سرویس چینی جهازمو اوردم ک استفاده کنم چون دو تا سرویس داشتم فقط یکیشو استفاده کرده بودم حالا این جدیده رو اوردم و سرویس بلورم و جمع کردم ...ی خانمی رو هم پیدا کردم ک تو خیریه اس بهش گفتم کلی لباس دارم گفت جم کن میام میبرم لباسا رو رد کنم بره خیلی خوب میشه کلی فضا باز میشه 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

برای منی که شلخته بودم قبلا واقعا یاداوریش خیلی مهمه باورتون میشه میرم از صفحه اول دوباره میخونم میخوام بره تو ناخودآگاهم وعادتم بشه دلم برای لذت بعدش تنگ میشه 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
کاش تاپیک مینیمال را موضوعی می کردید. مثلا - رفتار مینیمالیستی با افراد منفی  و در اون راهکار ...

اخرین تاپیکم رو مطالعه کنید جهیزیه مینیمال

راجع به لوازم کم کاربرد جهیزیه بحث رو به چالش کشیدم ببینم نطر بقیه خانمایی که تجربه دارن چیه

برای منی که شلخته بودم قبلا واقعا یاداوریش خیلی مهمه باورتون میشه میرم از صفحه اول دوباره میخونم میخ ...

عزیزم خیلی عالیه

و کاری که انجام میدی درسته

من بار اولی که کاعذهای اصافی رو جدا کردم گفتم دیگه یا برگ اصافی هم نداریم 

سری دوم بازم کلی کاغذ اضافه داشتم.

اخرین تاپیکم رو مطالعه کنید جهیزیه مینیمال راجع به لوازم کم کاربرد جهیزیه بحث رو به چالش کشیدم ببین ...

ممنون گلم

خیلی عالیه تاپیک ۶اتکن

درود بر شما

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. اسمش سید احمد مصطفوی 😭💔 است. باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
تو گوشیت چه خبره؟  کانالای تلگرام؟ پیج ها اینستا؟ چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سرا ...

هیچی 😂😂😂سر جمع زندگیم دو تا چمدونه و با کتابایی که لازممه ولی زیادن 😂😂😂

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 

من واقعا حیفم میاد چیزمیزامو بندازم دور

حالابخشیدن به کسی خوبه ولی انداختن😑

خوبیش اینه مثلایه لباسو4سال پیش خریدم فقط2بارپوشیدم تبدیلش میکنم به یه لباس امروزی تر ودوباره ازش استفاده میکنم به اینم میگن صرفه جویی😆

باشه
من هر شش ماه خونه تکونی میکنم و کللللی وسایل و لباس رد میکنم حتی تابلو

راهکار بهتر اینه که از این به بعد کمتر خرید کن

ببین کجا داری خرید اصافی انجام میدی

سعی کن مدیریتش کنی

و پولهایی که تو اون مسیر خرج میشد رو برای شاد کردن هر چه بیشتر خودتو بچه هات استفاده کن