منم همش میگم دوس دارمخونم شبیه مسجد باشه😂😂 جای شما خالی دل کندم از وسایلااا هممممه رو رییختمممم حتی ظرف😂😂 خوباشم دادم ب دروهمسایه اونایی ک نیاز نداشتم
با رد کرد اضافات خونه هامون سریعتر مرتب میشه و ذهنمون به آرامش میرسه
با نخریدن لوازم و لباسای بی کیفیت و پس اتداز کردن اون هزینه ها میتونیم اجناس موردنیاز با کیفیت عالی رو بخریم و یا پس اندازهامون رو خرج کارای دوست داشتنی بکنیم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام دوستان گرامی امیدوارم همتون سرحال و خونه هاتون مرتب ومنظم باشه ....درسته چند وقتی گزارش ندادم واسه کارهای خونه ولی کم کم انجام میدم وهمچنان اضافه هارو رد میکنم البته دور از چشم همسری😂😂فقط موندم با اسباب بازی های پسرم چیکارکنم ..همرو یادش هست وهی میپرسه کجا گزاشتیشون مامان🤔🤔🤔🤔منم دلم نمیاد ناراحتش کنم.فقط اتاقش همیشه نامرتب هست
منم همیشه یه عالمه نایلون خرید اضافه دارم.یه مقدارشو میشه نگه داشت واسه سطل زباله توی دستشویی اما بقیه اش اضافه هست.بنظرم واسه خرید مواد غذایی ،سوبری، بوشاک و ... میشه از ساک دستی بارچه ای استفاده کرد.
من نمیدونم چه بارچه ای بگیرم که محکم باشه و خوشگل هم باشه واسه خرید..(قدیما یادمه سبد قرمزای دسته دار بود واسه خرید)
واسه خرید میوه دیگه راه حلی به دهنم نمیرسه فقط همون بلاستیک...