مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.
امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.
الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه.
یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.
سلام.من دیروز یکسری کاغذ اضافه و چند دست شلوار نوزادی بچم و چند تا بلوز گذاشتم کنار که بدم به کسی.نمیدونم حتی دل کندن از شلوارا هم سخت بود برام.شاید چون همیشه این حرف توی ذهنمه که شاید یه روزی لازم بشه.
اما خوب برای روز اول خوب پیش رفتم.
البته هنوز ندادم به کسی فقط گذاشتم توی پلاستیک که زیادتر بشه.
من دیروز متاسفانه کاری نکردم.الان رفتم انباری و یه مقدار کاغذ اضافی ریختم بیرون.و یک عالمه پلاستیک ریختم دور.نمیدونم چرا اینهمه پلاستیک دارم.بهتره واسه خرید از کیسه پارچه ای استفاده کنم.
قسمت عمده کار اسباب بازی های اضافه هست که معضل شده....
اخه اگه بریزم دور پس برای این بچه دیگم که بزرگ بشه باید مجدد اسباب بازی بگیرم و با این اوضاع اقتصادی سخته.مثلا روروک وو صندلی ماشین هنوز قابل استفادست...
من دیروز متاسفانه کاری نکردم.الان رفتم انباری و یه مقدار کاغذ اضافی ریختم بیرون.و یک عالمه پلاستیک ر ...
اگه انباری داری اونا رو نگهدار
واقعا برای بچه دوم لازمت میشه
سلفون پیچ کن
و ایشالا برای دومی نگهدار
من پلاستیک هایی که همسرم میگیره بعنوان کیسه زباله استفاده میکنم یا اگه خیلی زیاد باشه همشو بخمدیگه سفت میپیچم و گره میزنم و درنهایت میزارم تو یه پلاستیک و راهی سطل زباله میکنم
امیدوارم تو ایران و شهرای کوچیک هم بازیافت زباله ساماندهی بشه
سلام دوستان منم چند روزه گزارش ندادم ولی توآشپزخونه مشغول بودم ولی انگارتمومی نداره کار آشپزخونه....😂
البته ناگفته نماند که فقط کار نیست درحین کار کردن نهار وشام درست کردن هم هست تازه باید با پسری هم یکم وقت گزراند...وگرنع تنهاست زود گریه میکنه .برای اینکه یکم کارو سبک کنم رو بالشی ها وملاحفه ها وروتختی روهم به نوبت تولباسشویی میشورم وفقط موند اتو کنم یعنی از کار اتاق ها کم کردم 😂😂😂😅