2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735219 بازدید | 44655 پست
کار اصلی که هدف گزاری کردم کمد لباس هاست که اصل مینیمالیست شدن اونجا به وضوح دیدی میشه!!!!!!🤗🤗🤗🤗 ...

کاش بشه عکس بزاری🤗🤗🤗

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونستم این یه سبکه

پس سبکی داشتن برای خودم که خبر نداشتم😅

هر چیزی که توی یک سال استفاده نشده نگه نمیدارم

انباری هم سالی یکبار تمیز میکنم و اضافیا رو نگه نمیدارم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

من سه چهار سال پیش اشنا شدم از انجمن نوعروس .ولی دور انداختن یا بخشیدن چیزایی که دوسشون دارم و خاطره انگیزن برام اصلا واسم خوشایند نیست مثلا دوسدارم لباس خواستگاریمو بعد ها به دخترم نشون بدم یا خریدای عقدکنونمو یا فنجون خوشگلای جهازمو که استفادم نمیشه حتی ولی میدونم دخترم چقد با دیدنشون ذوق خواهد کرد چون خودم واسه مامانمو وقتی میدیدم خیلی ذوق داشتم و کلی راجبشون رویا بافی میکردم تازگیم که فهمیدم کفش عروسیشو پرت کرده واقعا ناراحت شدم.ولی چیزای دم دستی رو چرا قبول دارم که نباید شلوغ کرد دوروبرو

اکثر افرادی که زندگی میکنن و خوش میگذرونن  پولشونو خرج تفریح میکنن و شاد هستن تو سبک زندگیشو ...

من من ...از انباشته شدن متنفرم. ..اصلا نمیتونم تصور کنم کسی چتهاشو مثلا طی چن ماه هنوز نگه داشته ..من مدام در حال پاک سازی گوشی هستم ..اصلنم کانال و گروه اضافه ندارم .درمورد خونه هم همینطور

یه دوستی دارم با اینکه تو شهرشون جهیزیه رو خیلی روش حساسن اما این فقط چند دست ظرف خوب و باکیفیت  گرفت گفت وقتی نیازی ندارم برای چی الکی بخرم و چیزایی رو که لازم داشت خرید .چون جهزیه اش خیلی کم شد نسبت به خواهرش باباش سی تومن بهش داد .همه رو طلا گرفت 

من هم همونی که گفتی هستم. برای جهیزیم هیچ وسیله اضافی نگرفتم وسیله اضافه نگه نمی دارم لباس های بچه هام اون هایی که تمیز و شیک هست میدم به مادرم تا به کسی بده. اسباب بازی های خراب و شکسته رو دور میریزم. همچنین افرادی که تو مسیر من نیستن ازشون فاصله میگیرم. خونم خلوت هست و خیلی زود مرتب میشه. 

با ظرف یکبار مصرف برای پذیرایی کردن مخالفم من حتی سفره یک بار مصرف هم جلو مهمون پهن نمی کنم.

نسبت به دختر های فامیل ظرف و سرویس قابلمه کمتری خریدم نمی دونم خانواده ها چشونه چینی و ارکوپال ووو میخرن بعضی هاش اصلا به کار نمیره.

اگه خودم برای خونه خرید کنم با مبلغ کم تر مواد غذایی با کیفیت بیشتری می خرم ولی همسرم کلی اشغال پاشغال میخره که بدرد نمی خوره و برای بچه ها هم ضرر داره. مثلا من خرما خشک، مویز، پسته ذرت برای درست کردن پفیلا می خرم شوهرم چیپس، کرانچی، اب میوه های کوچیک و ادامس.

به اندازه غذا درست میکنم دوست دارم همیشه مواد غذایی تازه باشن شوهرم برعکس میره یکدفعه دو تا مرغ و .. می خره تو یخچال میمونه

تو گروه های اقوام هم نیستم فقط یه گروه هم اتاقی ها دارم با کانال خوب موفقیت شخصی و همسرداری که عالی هست از اقای جاودانی.

کتابخونه کوچیک دارم بهش سر میزنم و بیشتر بابام از کتابخونه چند تا کتاب میگیره با هم می خونیم.

علاقه ای به خریدن ملک و ماشین فلان مدل و گوشی بهمان ندارم زمانی هم که داشتم لبتاب میخریدم بیشتر نظرم روی برنامه هایی بود که می تونم توش بریزم و باهاش کار کنم نه مارکش و ..

کاش همگی باهم این سبک جهیزیه خریدن و زندگی کردن رو رواج بدیم تا جامعه ما رو به پیشرفت بره

بجای اینکه خانما دنبال تعداد ظرف و لباس بیشتر باشن دنبال کتاب و هنر برن دنبال علاقمندیهاشون دنبال سفر...

اینچنین جامعه ای آرزومه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من سه چهار سال پیش اشنا شدم از انجمن نوعروس .ولی دور انداختن یا بخشیدن چیزایی که دوسشون دارم و خاطره ...

یه خانم باردار مستحق از خواهرم خواست لباس نوزادی اگه داره بهش بده. خواهرم گفت تو لباس بچت اگه می خوای بده. من هم سرویس نوزادی پسرم رو که تمیز نگهش داشته بودم و خیلی دوستش داشتم رو اماده کردم بدم بهش با هر کدومشون کلی خاطره داشتم حتی قبل از بدنیا اومدنش ولی با خودم گفتم تا کی به این دنیای فانی وابسته باشم روزی میرسه که تمام چیزهایی که دارم رو باید رها کنم و دست خالی برم پس این همه وابستگی برای چی

کاش همگی باهم این سبک جهیزیه خریدن و زندگی کردن رو رواج بدیم تا جامعه ما رو به پیشرفت بره بجای اینک ...

ای گفتی چقدر خرج بی خود تو مراسماتشون دارن یکی از دخترهای اشنا عروسی لاکچری گرفت چند ماه بعد جدا شد چه خرجی کرده بودن چقدر مادر پدر دختر زحمت کشیدن تا بتونن چشم دوست و اشنا رو در بیارن! 

حتی یکی از کاربرها میگفت خاستگار دارم که خانمش رو طلاق داده ولی عکس عروسیشون که روی تخته زدن هنوز تو خونه خواهرم هست

یه خانم باردار مستحق از خواهرم خواست لباس نوزادی اگه داره بهش بده. خواهرم گفت تو لباس ب ...

اره عزیزم کار بسیار خوبی کردی ولی خب من ترجیح میدم مثلا واسشون دراون حد لباس میخریدم و میدادم.البته نه که بگم کلا نمیبخشم.چرا من تقریبا سالی سه بار گونی پر از لباسای خودم میکنم مانتو پالتو روسری لباسای مردونه و میدم به مادرشوهرم بده به کسی که نیازمنده.من فقط راجب چیزایی که واسم خاطره انگیزن این تصورو دارم .که خیلیم نیستن ادم که از همه چی خاطره نداره 

2810