2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732330 بازدید | 44569 پست
ما سه نفریم مهمون هم شاید سالی یه بار نهایتش دوتا خونواده رو دعوت کنم ولی وقتی میخوام وسایل برای پذ ...

۵۰ نفر یا خددددا میدونی چقد هزینه خرید لوازم میشه و پولت میخوابه بدون اینکه ارزشش اصافه بشه یا ازش لذت ببری

سعی کن یه تعداد محدود که بیشتر باهاشون رفت و امد داری در نطر بگیری و به همون تعداد خرید کنی

نهایتش برای مراسما یکبارمصرف بخر

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
ای جونم پس باید حساب مغزتو شستشو بدیم🤔🤔🤔 اهل زیورآلات هستی؟ اهل لباس زیاد؟ الان بیشترین چیزی ...

زیورالات دارم ولی تو کمدم هستن نمیپوشم چون کارخونه زیاد میکنم میترسم اسیب ببینن بیشتر تو مهمونی میپوشم لباس اووف تا دلت بخواد همشون هم قابل مصرفن چون وزن اضافه یا کم نکردم فیت تنمن چون تند تند لباس میخرم اکثرا نو باقی میمونن مثلا بیست سی تا نوع سرمه دارم که فقط دوست دارم باشن ولی یه نوعش رو استفاده میکنم قبلا کلاس گل چینی و معرق میرفتم اینا مال ده سالذپیش بود وسایلشون رو هنوز دارم هر وقت کمدم رو تمیز میکنم درشون میارم نگاه میکن حس نوستالوژی بهم دست میده دلم نمیاد بندازم بره ورقه باطله دارم از دوران دانشجویی برا چک نویس نگه داشته بودم کلی کتاب دارم و چیزهای دیگه .کمد زیاد داریم ولی پر وسایل منن مامانم میگه الهی شوهر کنی از دست وسایلت راحت بشم کمدا ازاد بشن چندتیکه دیگه ظرف بخرم 😁

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۵۰ نفر یا خددددا میدونی چقد هزینه خرید لوازم میشه و پولت میخوابه بدون اینکه ارزشش اصافه بشه یا ازش ل ...

اره واقعا خودم هم از کارام بعدا پشیمون میشم.

امیدوارم با کمک این تاپیک و دوستان یه کم سر و سامان بدم به زندگیم.

چند روز پیش رفتم سرویس قاشق و چنگال بگیرم داشتم چهارتا سرویس برمیداشتم که همسرم گفت آخه چرا این همه برمیداری😒 نهایتش دوتا سرویس برداشتم

شروع رژیم《13.08.۲018》 ۷۰.۱................۵۰😍
زیورالات دارم ولی تو کمدم هستن نمیپوشم چون کارخونه زیاد میکنم میترسم اسیب ببینن بیشتر تو مهمونی میپو ...

خب اول از همه مثلا از لباسات شروع کن 

فقط یه کشو بریز بیرون

هر کدوم بهت حس خوبی نمیدن دوسش نداری و چندساله نپوشیدی بزار کنار.تو یه کیف یا نایلکس بزار 

هنوز ننداختی دور نگران نباش 

فقط گداشتی کنار

اره واقعا خودم هم از کارام بعدا پشیمون میشم. امیدوارم با کمک این تاپیک و دوستان یه کم سر و سامان بد ...

ببین اگه بحث ریالیش برات مشکلی نداره هر چیزی که خودتو کنترل میکنی تو نخریدنش پولش رو بریز تو یه کارت جدا

خب اول از همه مثلا از لباسات شروع کن  فقط یه کشو بریز بیرون هر کدوم بهت حس خوبی نمیدن دوسش ند ...

نه دلم نمیاد😢 اول باید برم ببینم کدومشون رو واقعا دیگه نمیپوشم براش مراسم خداحافظی بگیرم 😢بعد میزارمش کنار😤

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
زیورالات دارم ولی تو کمدم هستن نمیپوشم چون کارخونه زیاد میکنم میترسم اسیب ببینن بیشتر تو مهمونی میپو ...

Bebin azizam to noghteh moghabele adamaye sade zisti,oonam yek sabke bara khodesh ,mohem ine ke Heléle deleto khoob mikone,pas ta vaghti hale khodet khoobe kheyli ham khoobe,vali vaghti aziyatet kard Yani taghir lazem dari

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

ما دقیقا همینجوریه خونه مون

همین الان کمد و کابینت هام رو باز کنم خودمم کیف میکنم از نظم و مرتبیشون

چیز اضافی اصصصصصصلا نگه نمیدارم

تو انباری مونم فقط وسیله های دخترم، مثل روروئک و کریر و... س که الان دیگه استفاده ش نمیشه.

تازه همونارم قفسه زدیم، چیدیم اون تو

خودمم انگار ذهنم ارومتره

اصلا تحمل شلختگی و آشغال انبار کردن ندارن

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
نه دلم نمیاد😢 اول باید برم ببینم کدومشون رو واقعا دیگه نمیپوشم براش مراسم خداحافظی بگیرم 😢بعد میزا ...

خب منم گفتم فعلا فقط بزار کنار

نمیندازی دور، یا نبخشیدی به کسی

فقط از تو کشو جمعشون کن

اونایی رو که دوست نداری و بهت حس خوب نمیده

خب من واقعا یدونه جوراب اضافه نگه نمیدارم واقعیتش اینه که خونم کوچیکه و جا ندارم واسه نگهداری وسیله اضافی الان دیگه عادت کردم هرچی استفاده نشه بلافاصله میدم بیرون از لباس های نوزادی دخترم که اکثرا نگه میدارن من شاید چندتا دونه نگهداشتن یادگاری مابقی نو بودن اما دادم بیرون

ولی یه بدی که داره اینه که وقتی میرم خونه مامانم چون اونجا وسیله بدرد نخور زیاد نگه دارن عصبی میشم شب نمیتونم خوب بخخوابم 

هر وقت برم یواشکی کلی وسیله ميندازم دور 

یبار کمدشو ریختم بیرون حدود بیست تا مانتو داشت که سالها بود نمیپوشید!!!!

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
خداحفطش کنه از راهکارهای مرتب موندن در حین بچه داری برامون بگید

راستش من چون از اول که بچم دور و برشو شناخت همیشه  منو در حال جمع جور دیده و هی براش مرتب میکردم اتاقشو و اسباب بازیاشو و بهش میگفتم یاد گرفت و میدونه خیلی حساسم خوب رعایت میکنه خب یه اخلاقایی هم ژنتیکه دیگه تو ذات اونم هست.یعنی خوشش میاد از نظم و ترتیب و رعایتش.

خب من واقعا یدونه جوراب اضافه نگه نمیدارم واقعیتش اینه که خونم کوچیکه و جا ندارم واسه نگهداری وسیله ...

قیافه مامانا وقتی میبینن یه لباس ۵سال پیش هنوز تو کمدشون هست و واقعا ازش استفاده نمیکنن دیدنیه

راستش من چون از اول که بچم دور و برشو شناخت همیشه  منو در حال جمع جور دیده و هی براش مرتب میکرد ...

یکی از دوستای منم مثل شماست

هروقت میری خونه اش برق میزنه

اصلا وسیله اصافی ندارن

اما زنتیک رو پسرش برعکس عمل کرده😁حتی تیکه های روزنامه دو جمع میکنه میگه بدرد میخوره

2810