دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من قطعا ماکسیمالیستم تا دلت بخواد وسیله بی مصرف دارم که دلم نمیاد بندازمشوبرن شعارم هم اینه که هرچیز ...
چ باکلاس, درست هم میگی ولی واقعیت اینه تو 99 درصد موارد چیزای غیرضروری ک نگه میداریم ب درد نمیخورن, مگه چیزی باشه ک با گذر زمان ارزشش بالا بره مث دلار 😆
😄😄 خیلی باحالی مینیمال ایرانی ببین ما خونواده پرجمعیتی هستیم فقط نزدیکان خودم حدود ...
ما هم پر جمعتیم, مامانم فقط دو سع تا کامیون میخواد وسیله هاشو بارکنه, ولی الان زندگیا فرق کرده مث قدیم هم رفت و امد زیاد نیس, ما ک اکثرا سالی یه بار مهمونی داریم, بیشتر هم با این ظرفای یه بار مصرف کارمون رو راه میندازیم
وای😲😲😲 تو تاپیک بمون کم کم ذهنیتت رو تغییر میدیم نکنه الان یه کابینت فقط شیشه سس خالی نگهداشتی ...
نه من مجردم وای به حالم اگه بخوام ازدواج کنم از همین الان تو ذهنمه که خونه اتاق زیاد داشته باشه کمد زیاد اشته باشه اشپزخونم کابینه زیاد داشته باشچون قرار کلی چیز بخرم و حتی قوطی پلاستیکها یا شیشه سس و مربا رو هم نباید دور بریزم نمیدونم چرا اینطوریم ولی از زیاد بودن اشیا دور برم خیلی خوشم میاد یه اتاق پروسیله و خرت و پرت بهم ارامش میده
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
مهمون هم شاید سالی یه بار نهایتش دوتا خونواده رو دعوت کنم ولی وقتی میخوام وسایل برای پذیرایی یا برا خودمون چیزی بخرم نمیدونم چرا برا ۵۰ نفر در نظر میگیرم برای همین هم قدرت خریدم همیشه پایینه😣