2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737071 بازدید | 44690 پست
متاسفانه هنوز مد نشده هنوزم ۹۰ درصد ادما مصرف گرا و ماکسیمالیستن

سلام عزیزم زیارت قبول

بله متأسفانه هنوز خیلی ها ماکسیمال بودن افتخار می دونند

اثر تبلیغات خیلی زیاده، و ناخودآگاه تاثیر می زاره و اگه ما تو این قضیه پا برجا نباشیم مارو با خودش می بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا منم میخام سبد سیب زمینی پیاز ،کنسول قاشق چنگال،استند چاقو و ابزار آلات در اولین فرصت وبعد از تعبیه جای مناسب تو کابینت آشپزخانه رد کنم

انشاالله کابینت مون بسازیم ،🥰

ولی اول ازهمه سبد می فروشم هر وقت فروختم اینجا اعلام می کنم

توی این چند روز اسباب بازی مرتب کردم تیکه دیگه در کلبه ،پاپیت که پاره شده بودو چند تا تیکه دیگه گذاشتم بازیافت

یه توپ آپارتمانی نو که جنسش خوبه هم فروختم هنوز پولش نرسیده ولی مهم کمتر شدن اسباب بازی هاست

سه تا استکان لپ پر هم گذاشتم کنار،مال جهاز بود جنسش خوب نبود۴دست بود یه دستش یکی لازم داشت داده بودم

اون روز نگاه کردم۱۱تا دیگه مونده اونا هم لب پر بشه خروج میدم در کنارش میخام از سر فرصت چند دست دیگه بخرم برای مهمونی چون تعداد بالاست استکان یک شکل ندارم

بقیه ازش یک دست دارم گذاشتم برای دم دستی جنسشون هم خوبه

قبلا اینجا از دوستان راهنمایی گرفتم باتوجه به همون این تصمیم گرفتم،🌹🌹🌹

منم سفید می‌پسندمتنها نکته ای که به نظرم میرسه اینه که بهتره در سطل بادبزنی باشه تا پدالی

اره بعد اینکه گفتین دقت کردم ما سطل مون بادبزنی هست بیشتر وقت ها سرش برمی دارم یکیش به خاطر اینکه پوشک بچه ها رو میندازم، بعضی وقتا گیر می کنه توش نمیفته برای همون عادت کردم درش بردارم وقتی مهمون میاد درش می‌زارم 😬

از طرفی پدالی ها فکر کنم زودتر خراب میشه

.

الان دچار شک شدم کدوم بهتره؟؟

ســــــلام روز قـــشنگِ بــــارونیتون بخیــــــر💕

شهر ماامـــــروز بارونی هستش😍

من از 5صبح بیدارم 

کلی کارانجام دادم 

ظروف مطبخ مونده وغذا بذارم 

من تقــــریبا به همه نقاط خونه سرزدم وتمیز مرتب کردم 

این هفته که گذشت 

خروجی ی لیوان شکست 

تل ودستبند

چن تا لباس از همگی 

ی سبد 

کلی ظروف بازیافت 

دیگه نــــوبت آشپزخونه اس کابینت به کابینت تمیز بشه با دقت بالاتری خروجی داشته باشم 

کابینت های من تا بالاس یکم پایین ترسقف هربار کرسی زیرپامیذاشتم وبسختی دستم میرسید تااون بالا که تمیزش کنم 

امااینبار چون نردبان خریدم خیلی راحت میرم اون بالا روهم تمیزمیکنم 

بشدت نردبان برای من توخونه کاربردی هستش تااون بالای  کمددیواری وتا تهش وبراحتی مرتب میچینم 

خروجی های این هفته 

دوتا شیشه عطر که خالی شده بود

دوتا دیگشم آخراشه گذاشتم تو کیفم ک مصرف کنم زودتر تموم شه

سه تا ورودی عطر داشتیم با همسر که دوتاش برای من بود

دو تا ظرفم که شکست رو دادم خروجی (تازگیا خیلی تو خونمون ظرف میشکنه )

دوتا لباس همسرم رو ی جا گذاشتم که نبینه و اگر احتیاجش نشد میدم خروجی

از تعمیراتی هام بگم بالاخره تختمون رو اومدن درست کردن و تشک تخت از وسط خونه جمع شد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ممنون از لطف شما دوستان عزیز.

مهتاب جونم من الان ده ساله سونو سینه میرم و مامو گرافی رو سه ساله شروع کردم. چون مامانم سرطان سینه داشتن و من پیگیری هام رو زودتر شروع کردم.

دوستان عزیز خواهش میکنم معاینه بعد از پریود و سونوگرافی و ماموگرافی سالیانه رو جدی بگیرید. و به خودتون اهمیت بدین.ما تو خانواده اصلا سابقه سرطان نداشتیم . ولی مامانم به بدترین نوع سرطان سینه مبتلا شدن و نزدیک هشت ساله که فوت شدن.همش با خودم میگم شاید اگر مامانم پیگیری می‌کرد این اتفاق نمی‌افتاد.به خاطر بچه هاتون هم که شده مراقب خودتون باشید.

در راستای مینیمالیست شدن اولین کاری که کردم دیروز برای خرید خونه خیلی وسواس به خرج دادم و خرید هیجانی نداشتم.

با خواهر شوهر و جاریهام قرار شد بدون اطلاع همسرامون براشون پیراهن یک شکل بدوزیم و شب یلدا همشون بپوشن تا عکس العملشون رو ببینیم. دیروز با خواهر شوهرم رفتیم بازار و پارچه خریدیم. یه پارچه هم برای دخترم خریدم. چون خودم و پسرم لباس داشتیم دیگه نخریدم و پولش رو پس انداز کردم.

اره بعد اینکه گفتین دقت کردم ما سطل مون بادبزنی هست بیشتر وقت ها سرش برمی دارم یکیش به خاطر اینکه پو ...

من برای پوشک ی سطل بزرگتر کلا جدا گذاشتم داخل سرویس ی گوشه که سرش برمیدارم ومیذارم 

بالاخره هرکارکنی بومیگیره برامهمان حتی بخوادیدستمالم بندازه ناخوشاینده 

وی سطل پدالی کوچیک تربرا دستمال ها برند خوب بگیرید خراب نمیشه

ممنون از لطف شما دوستان عزیز.مهتاب جونم من الان ده ساله سونو سینه میرم و مامو گرافی رو سه ساله شروع ...

سلام دوست عزیز میشه دقیق بگید از چه سنی سونوی سینه رو شروع کردین؟ 

منم مادرم سرطان سینه داشتن و الان چندین ساله فوت شدن ولی نمیدونم خودم باید از کی شروع کنم پیگیری هامو و اینکه باید تحت نظر دکتر باشم دائما؟ 

نهال🌱

امروز من صبح زودتر از همیشه بیدار شدم و تا دخترم خواب بود کمد دیواری رو ریختم بیرون و مرتب کردم

کاش عکس قبل و بعد میگرفتم خیلی مرتب شد واقعا😁

از سبد لباس های خودم ۵ تا روسری و یه مانتو و شلوار جدا کردم و گذاشتم خروجی

از بقچه ی پارچه های اضافه چند تا پارچه جدا کردم برای دوختن دستگیره

یه لیف نو گذاشتم دم دست و لیف قبلیم میره خروجی

سه تا پتوی کهنه گذاشته بودم کنار برای خونه باغ ولی الان که فعلا تکلیف خونه باغ مشخص نیست اونا هم میرن خروجی و اینکه ترجیحم اینه که برای خونه باغ پتوی نو ببرم

یه تعداد خودکار رنگی گذاشتم کنار که برای خواهر برادرم ببرم الان موجودی خودکارامون فقط مشکی و آبی و قرمزه

چند تا گونیا و پرگار هم میخواستم بذارم خروجی ولی گفتم شاید لازم بشن پس فعلا نگهشون داشتم

از کیسه خروجی ها هم چند تا لباس سالم برداشتم که بدم به نیازمند و بقیه شون هم احتمالا بذارم کنار سطل زباله

از انباشتگی لباس های داخل کمد داره کم میشه ولی هنوز خیلی مونده تا تموم بشن

نهال🌱

در حال حاضر خونه تو دوسوت جارو برقی عمقی زدم . پنجره برق افتاد . دونه کفترارو دادم . اصلا مینیمال نیستن فقط میخورن این کفترا🤣. خانه تمیز و خلوت . خروجی ندارم . خوراکی و موادغذایی هی میاد و میره . 

ورودی های این هفته 

دو جفت کفش برای همسرم

یه برس برای خودم

دو جفت کفش قبلی قبلی دیگه قابل استفاده نیست و میره خروجی

دوتا برس قدیمی هم میذارم خروجی

خانما شما لیف و برس و حوله هم مثل مسواک بعد از یه مدت عوض میکنین یا هر موقع دیگه قابل استفاده نباشه میذارین خروجی؟ 

نهال🌱

ورودی های این هفته دو جفت کفش برای همسرمیه برس برای خودمدو جفت کفش قبلی قبلی دیگه قابل استفاده نیست ...

لیف دوماه ی بار . چون بعد هر حموم میندازم ماشین و بعد جلو افتاب . نو مونده . برس هراخرهفته با ابجوش و سرکه میشورم بعد جلو افتاب . حوله هامم دیر به دیر اخه تمیزن