2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732184 بازدید | 44569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خــــداقوت منـــــــزل نو مبارک عزیزم خیلی زیباستان شاءالله که صدای خوشبختی بپیچه توش

مرسی دوست خوبم که انقدر مهربونی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ماشالله خیلی قشنگه عزیزممم بوی نو بودن میاد🤤😍مبارکتون باشه،به خوشی و آرامش توش زندگی کنید

خیلی ممنونم قربونت برم،چشمات قشنگه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
نظــــرتون راجبع سینی چوب البته یک برند خوب بگیدبه عنــــــوان سینی چایی وقنــــدون دلم میخواد دوتــ ...

سینی چوبی عالیه انرژی مثبت زیادی داره 

ولی با قندون مخالفم کلا اون سبک ظروف باعث شلوغی بصریه (از نظر من)

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی🗑️

ماسک صورت
ژیلت
دوتا خلال دندون تک نفره، خلال ها رو در اوردم گذاشتم کنار بقیه خلال ها و کاغذشونو انداختم رفت(شاید به چشم نیاد اما خیلی وقت بود همینجوری مونده بود استفاده نمیشد😅)
جعبه لاک پاکن
جعبه قرص

یکی ازدوستانم تاچندروزدیگه جابجایی دارن وامروز رفتیم کمکش تاوسایلاشو جمع کنه. نگم براتون ازحجم وسایل. تازه خونشون که شهردیگس  میگفت نصف وسایلامو نیاوردم. کل کابینتاش کیپ بودن، همگی هم تقریباجنس خوب. تازه اونیکی دوستم میگفت خوبه وسایلات کمه درصورتی که من تاچنددقیقه علامت تعجب بالای سرم بودازاینهمه حجم، نکته خوبش اینه که بشدت تمیزن ولی خب زحمتش زیاده همیشه. 

واقعا داشتم فکرمیکرم من چرا بایک سوم اون وسایل میگذرونم و احتیاجیم ندارم

لطفالایک نکنین. 
نظــــرتون راجبع سینی چوب البته یک برند خوب بگیدبه عنــــــوان سینی چایی وقنــــدون دلم میخواد دوتــ ...

نمیدونم چرااصلانمیتونم باسینی چوبی ارتباط بگیرم مخصوصا رنگ تیرش. حس میکنم چایی جلوه نداره توشون

لطفالایک نکنین. 
حالا چند تا هم عکس داغ بزارم از دیشب من به خاطر نوع پوشش جوراب مشکی میپوشم و چون همه همرنگه هی با هم ...

این پست و دیدم یاد ابتکار خودم افتادم بهتون میگم خواستید استفاده کنید

سه نوع جوراب و جدا کردم(پارازین،جوراب های خودم،جوراب بابا و داداشم) هر کدوم تو یه نایلون بعد هر ماه که برسی میکنم اگه سالم بود و جفت داشت بهم گره میزنم میندازم داخل همون نایلون (اینجوری هم سریع پیدا میشن ،هم یه نشونه برای خودمه که پاکسازی شده😁)

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰خبردارین که ۴ماه دیگه عیده .....خونه تکونی من نیاز به شستن فرش و پ ...

برای من تازه دو ماه از پاییز تموم شده 😍

دوست دارم بدون فکر کردن به عید از پاییز و زمستون لذت ببرم 😊😊😊

❌لایک❌
ممنــــونم بابت توضیح راه وروش درست ونکته های طلایی منم تقریبا همین طوری پیش میرم ولی شماکامل ترگفتی ...

هیچی مثل اثاث کشی نمیتونه خروجی داشته باشه 

قشـــــــــــنگ سبک میشی 😍

این حرف منو الان بالشی جان خوب میفهمن

❌لایک❌
2810