2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732188 بازدید | 44569 پست
این پست و دیدم یاد ابتکار خودم افتادم بهتون میگم خواستید استفاده کنیدسه نوع جوراب و جدا کردم(پارازین ...

من تو همدیگه گلوله میکنم 

گلوله نشده باشه یعنی نشسته ست 🤯

خودم هروقت جورابمو بیرون بیارم اصلا تو کشو نمیذارم، سریع میندازم تو سبد لباس کثیفها

❌لایک❌
نظــــرتون راجبع سینی چوب البته یک برند خوب بگیدبه عنــــــوان سینی چایی وقنــــدون دلم میخواد دوتــ ...

من دوتا چوبی داشتم که یکیش شکست و رفت خروجی

الان یه دونه چوبی دارم +یه استیل 

کلا من ترجیحم واسه ظرف کریستاله 

سینی فقط استیل دوست دارم 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو همدیگه گلوله میکنم گلوله نشده باشه یعنی نشسته ست 🤯خودم هروقت جورابمو بیرون بیارم اصلا تو کشو ...

مال ما برعکسه وقتی استفاده میکنیم بعدش گلوله میکنیم 😅یعنی شسته نشده 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام من بالاخره روپوش سال قبل دخترمو با مقنعه و چن تا جوراب که کششون شل شده بود و دوتا پیرهن که دخترم گفت دوست ندارم انداختم رفتم. برا کمد خودمم یه پلاستیک خورده ریز پارچه که نگه داشته بودم باهاش تل پارچه ای بدوزم اما دیدم تا ده ساله دیگه هم این کارو نمیکنم انداختم رفت. یه تیشرت و شلوار خودم که نهایت استفاده رو کردم ریختم رفت. از آشبز خونه هم چن تا قوطی و دبه و سبزی خشک که نمیدونم چیه انداختم رفت. یه دفتر خاطرات که خیلی سال بود دلشتم خوندمش و کلی گریه کردم و دیدم همش خاطرات بد دارم پاره کردمو ریختم دور و احساس بهتری دارم. بچه ها کاش وسایلی که یادآور خاطرات بد یا از طرف افرادی هس  که حس خوبی نسبت بهشون نداریم بندازیم بره. نگه داشتنشون یعنی مرور هر روزه و اعصاب خوردکردن خودمونه

سلام من بالاخره روپوش سال قبل دخترمو با مقنعه و چن تا جوراب که کششون شل شده بود و دوتا پیرهن که دختر ...

دقیقا عزیزم نباید چیزی که حسمونو بد میکنه نگه داریم یا حتی فکرشو کنیم

همیشه چیزهایی که دوست داریم حالمون خوب میکنه نگاه کنیم و نگه داریم🥰

من ظروف کریستال وبلور وسینی استیل به جنس های دیگه ترجیح میدم.

با هیدوا جان هم موافقم ما هنوز یلدا و روز مادر وپدر وزمستون در پیش داریم خیلی به عید فکر نمی کنم

البته دارم کابینت ها واینا تمیز می کنم جز خونه تکونی عید ولی این روال همیشگی من که  کارها بزرگ به تکه های کوچیک تقسیم می کنم

شادی صدام کنید

ســـــلام ســـــلام روزتـــــون بخیـــــر💕

ازصبح زود مشغــــــولم وتقــــریباخوب پیش رفتم 

تی بکشم دوش بگیرم ی سربرم بیرون وبقیه خرده کاری ها برای عصر 

دوستان سینی چوبی اصلا رنگ تیــــره نمیخوام 

ی دونه برند رنگ روشن جایی دیدم خیلی چشم نواز بود 

من اصلا داخل استکان چینی چایی بخورم انگارقلبم میگیره 

فقط کریستال 

ولی قندون خسته شدم سیلورانگارحس خوب بهش دارم 

سینی هم استیل دارم 

راجبع چوبی بیشترفکـــرمیکنم باز 

سلام من بالاخره روپوش سال قبل دخترمو با مقنعه و چن تا جوراب که کششون شل شده بود و دوتا پیرهن که دختر ...

کاملا درسته منم دوتا دفترخاطرات دارم که حس خوبی ندارم بهشون سردست گذاشتم تا سرفرصت خروج بدم

من تو همدیگه گلوله میکنم گلوله نشده باشه یعنی نشسته ست 🤯خودم هروقت جورابمو بیرون بیارم اصلا تو کشو ...

هیـــــدوا جان راجبع شوینده ظرفشویی برامون بگـــــو کدوم خوبه چ بـــرندی چ قیمتن 

ماشین وآیا هــــرروزروشن میکنی؟؟ 

هیچی مثل اثاث کشی نمیتونه خروجی داشته باشه قشـــــــــــنگ سبک میشی 😍این حرف منو الان بالشی جان خوب ...

بله بشــــدت درسته واقعا تمام تلاشمو میکنم درحدعالی بتونم خروجی داشته باشم و سبک برم 

چندروزپیش مهمان داشتم خیلی حس بدگرفتم ازش همش میگفت فلان چی وفلان چی توخونه فلانی نبوده فقیرن و..... 

از هیچکس هیچ یادگاری ندارم جز پدرم که یک انگشتر نقره ازشون دارم که دستشون میکردن و یک انگشتر طلا که بعد فوتشون از پولی که تو حسابشون داشت و بینمون تقسیم شد خریدم 

ولی خاطراتشون با من هست مثلا سرویس چینی که آخرین بار گرفتم پولش از پول پدرم بوده 

پیک نیک جهیزیه م رو دارم و خرید دونفری من و ایشون بوده و کلی خاطرات قشنگ دیگه که نیاز به شی فیزیکی ندارم برای یادآوری شون 

ققنوس
یکی ازدوستانم تاچندروزدیگه جابجایی دارن وامروز رفتیم کمکش تاوسایلاشو جمع کنه. نگم براتون ازحجم وسایل ...

یکی از اقوام مادری بنده هم دو تا خونه دارن یکی در شهر یکی در روستا 

سالها کم بودن وسایلشون زبانزد بود .برنامه ای پیش اومد که ما مهمانشون شدیم و هنوز برام قابل هضم نیست اون حجم وسایل که انباشته شده بود

ققنوس
2810