2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732509 بازدید | 44571 پست

میبینم این تایپیک با حضور خانومای پرانرژی همچنان فعاله.بچه ها من الان در کونی از اسباب بازی هستم.اسباب بازی هایی که مرتب بین انباری و اتاق جابه جا میشن اما همچنان میریزن 

میبینم این تایپیک با حضور خانومای پرانرژی همچنان فعاله.بچه ها من الان در کونی از اسباب بازی هستم.اسب ...

خیلی هم فعال نیست، کاش بیاین چند نفر 

من که احتیاج به انگیزه دارم 

منم خیلی درگیری با اسباب بازی ها داشتم،. اما خب الان دم دستی ها رو کم کردم، در حدی که هر کدوم جای مشخص و بدون دردسر تو کمدها دارن،. و چیدمان رو هم جوری قرار دادم که وسایلی که ریخت و پاش بیشتری داره و چیدنشون سخته و بچه هم کمتر بازی درست میکنه باهاشون مثل فیگورها طبقه بالاست و دستشون نمیرسه و اگر بخوان خودم میدم و خودم جمع میکنم 

در عوض ماشین ها و لگو های بزرگ و بازی هایی که میشه باهاشون حسابی سرگرم شد و جمع کردنشون هم راحته مثل بولینگ طبقه پایین هستن 

یجورایی اسباب بازی ها از کوچیک به بزرگ چیده شدن 

بزرگها راحت تر هم جمع میشن و بچه ها خودشون هم میتونن 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا که دوباره اومدم چند تا عکس بزارم 

کشو گلسر های دخترم رو چند هفته پیش پاکسازی کردم 

خیلی وسیله اضافی داشت الان 10 سالشه و حتی از نوزادی هم چیزی داشت 

همه رو ریختم رو میز و با خودش بررسی کردیم، یکم دلبستگی داشت، چون اصولا اهل انبار کردنه برای همین بهش خیلی سخت نگرفتم 

اینا همه تو یک کشو و تو اون دوتا کیف بود 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سمت راستی ها رو نگه داشت، فقط تو بازبینی آخر کیف کیتی رو هم رد کردیم 

سمت چپی ها، اونایی که جلو تصویر هستن بخشیده شدن به دخترخاله هاش 

عقبی ها هم دور ریخته شدن 

و آخر چیدمان کشو اینطوری شد و الان با اینکه یک ماه بیشتر گذشته هنوز همینطوری مرتبه 😌 چون دیگه همه چی جای خودش رو داره 

اون کیف ها هم خالی شدن یکیش رو داد به دخترخالش یکیش مونده و دارم تلاش می‌کنم گولش بزنم بردارم برای خودم 😈😈

حالا چند تا هم عکس داغ بزارم از دیشب 

من به خاطر نوع پوشش جوراب مشکی میپوشم و چون همه همرنگه هی با هم قاطی میشدن و وقتی میومدم بپوشم میدیم لنگه به لنگست، عادت به دور ریختن هم نداشتم،کشو جوراب ها به زور بسته میشد و عملا دیگه به سراغشون نمی‌رفتم و یه جفت جای دیگه گذاشته بودم و هم نارو استفاده می‌کردم 

از دوماه پیش که به فکر پاکسازی افتادم همه رو ریختم تو ساک دیگه دیشب همت کردم و گاکسازی کردم، البته نه در حد مینیمالی، فقط بی استفاده ها رو ریختم دور 

همه جورابها و ساق دست و دستکش با هم بود 

اینا قرار شد بمونه،. بماند که دقیقا  دو ساعت دنبال جور کردن لنگه ها بودم 😐

و وضع کشو به این صورت دراومد 😌

سمت چپی ها از قبل بود جوراب شلواری هست که اونا هم قبلا پاکسازی شدن و دیگه کشو ها ادغام شد 💃💃💃

هر عکس رو تو یک پست گذاشتم بلکه بیاد تو بروز شده ها یکم رونق بگیره تاپیک 🤭

اخه خرید کردن خودش یه لذت و دلخوشیه😐

آره اما اگه اون هزینه ها جمع بشه 

مثلا یه سفر خوب باهاش بری 

لذتش و انرژیش تا مدتها باهامون میمونه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کیف کرددددم عاللللی بودی عالللی

ممنونم 

به لطف شما

2810