2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733397 بازدید | 44584 پست
[QUOTE=360822995]ن روشون خیلی غیرت داره یکی دوتاشو دور از چشمش از حرصم قیچی کردم ریختم رفت بهت ب ...

بله دقیقا همینطوره 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من دیروز ک با این تاپیک آشنا شدم کمر همت بستم که خونم و مرتب کنم از انبار های اضافیخروجی هام✅1- ظ ...

خداقوت گلم 

✨عزیزم جورابهایی که کشش سالمه و فقط کهنه یا سوراخ شدن رو، تعمیر کن و بذار تو کیسه خروجی هایی که قراره بدید نیازمند. گاهی همین جورابی که سوراخش دوخته شده رو قطعا و حتما میپوشن و مامیندازیم تو سطل آشغال 😘

❌لایک❌
خداقوت گلم ✨عزیزم جورابهایی که کشش سالمه و فقط کهنه یا سوراخ شدن رو، تعمیر کن و بذار تو کیسه خروجی ه ...

دلم نمیاد جوراب کهنه بدم بهشون چون جورابا شسته شدن گذاشتمشون تو ی کیسه و باهاش هرسری کفشمون و تمیز میکنیم و در نهایت بعد هربار استفاده دور میندازمشون

خانم های خوشگل نی نی سایت 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

ادرس انلاین شاپم داخل تاپیکم  گذاشتم داخل ایتا هم میتونم ادتون کنم 

انواع شمع،گیفت با کمترین قیمت بازار میفروشم 

ممنون میشم حمایت کنین ازم مناسب برای هدیه،دکور،گیفت

همه شمع ها زیر ۵۰ هزار تومن و همه گیفت ها زیر ۱۵ هزار تومن

اینم لینک گروه تلگرام این عبارت داخل سرچ تلگرام سرچ کنید براتون میاره :   ninacandle_n

امروز تعمیرکار اومد بخاری و شومینه و شعله گاز و شعله کباب پز رو تعمیر کرد و ظرفشویی هم نصب کرد و رفت 

کارتن ماشین ظرفشویی و یونولیت هاشو گذاشتم سر کوچه کسی برداره 

آجرهای شکسته شومینه ریختم دور و خرده شیشه های بخاری هم رفت بازیافت

همسرم اصرار میکرد که یونولیت ها رو نگه داریم به کار میاد. گفتم اگه نیاز بشه، یه تکه کوچیک تو انباری داریم دیگه نیاز نداریم

چشمش دنبالش بود!!! 

❌لایک❌
امروز تعمیرکار اومد بخاری و شومینه و شعله گاز و شعله کباب پز رو تعمیر کرد و ظرفشویی هم نصب کرد و رفت ...

مبارک باشه عزیزم ب شادی استفاده کنید

ماهم چند روزه جک تختمون در رفته امروز دیگه همسرم مرخصی گرفت که تعمیرکار بیاره درستش کنه

مبارک باشه یکی از پرکاربرد ترین لوازم آشپزخونه از نظر من ماشین ظرفشوییه

من احتمال داره تادوسه ماه دیگه جابجابشم وبرم توی خونه کوچیک. وشاید مجبورباشم بین ظرفشویی ولباسشویی یکیشونوببرم که انتخابم قطعاظرفشوییه. 

لطفالایک نکنین. 
مبارک باشه یکی از پرکاربرد ترین لوازم آشپزخونه از نظر من ماشین ظرفشوییه

واقعا همینطوره 

ما چون مستاجر بودیم جا نداشتیم 

البته الانم جای ماشین لباسشویی رو عوض کردیم 

❌لایک❌
مبارک باشه عزیزم ب شادی استفاده کنیدماهم چند روزه جک تختمون در رفته امروز دیگه همسرم مرخصی گرفت که ت ...

این وسایل تعمیری رو سعی کنید حتما تعمیر کنید و اذیت نشید و از وسیله لذت ببرید 

مثلا ما یکی از شعله گازمون یه طرفه میسوخت و تو آشپزی اذیت میشدم یا آجرهای شومینه شکسته بود نمای قشنگی نداشت 

❌لایک❌
2810