2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733709 بازدید | 44594 پست
داخلش استیله یا روحی؟ مال مامان من قدیمیه روحی هست به نظرم مزه غذا رو تغییر نمیده 🤔فقط یکم ترسناکه� ...

الان استیل دارم 

قبلا رویی بود 

فرقی نداره

فقط تو قابلمه غذا بپزم خوشمزه میشه 

اونم اینکه زمان باید بهش بدم 

مثلا از بعد نماز صبح تا ظهر

یا شب تا صبح 

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم صبح همگی بخیر و خوشی باشه براتون🌹

هیدواجان ظرفشویی مبارکتون باشه ❤️

از عکسا و گزارشاتون حسابی حس خوب گرفتم

خروجی این چندروزم:

یه جفت جوراب همسرم کشاش شل شده بود

سه تیکه اسباب بازی دخترم 

دوتا تیشرت و شلوارک دخترم که اندازه نبود به همراه اسباب بازیا بخشیدم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
لکه ی روغن با صابون کهنه شور میره. لباس رو بندازین توی تشت وصابون بزنین وبزارین بمونه چندساعت وبعداب ...

مرسی قشنگم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
همسرم مثل همسر شما بود اما من به بهانه که نمیخوام همه جلو چشم باشه که تکراری برامون نشهمن همه رو گذا ...

مشکل من اینه ک دست بهشون بزنم جیغش میره هوا  

مثلا لباسای تو خونش کهنه شده ولی هرچیم لباس نو براش میگیرم ک تو خونهه بپوشه میگه با اونا راحتم منم حرص میخورم از لباس رنگ و رو رفته و تیف داده ب شدت بدم میاد

خب من دیروز ک با این تاپیک آشنا شدم کمر همت بستم که خونم و مرتب کنم از انبار های اضافی

خروجی هام✅

1- ظرف هایی رو که انبار کرده بودم شاید بدردم بخوره رو ریختم تو ی کیسه به همراه بطری و مواد پلاستیکی تا کنار سطل زباله بزارم

2- یک عالمه کتاب و برگه از دوران مدرسه و دانشگاهم مونده بود که اصلا دیگه بدردم نمیخورد و فقط با خودم این ور اون ور میکشیبدم تو نوماند ثبت سفارش کردم تا 5 شنبه بیان ببرن

3- چندتا سیم شارژر و کلگی و شارژری ک برای گوشی قبلی بود و دیگه درست شارژ نمیکرد و انداختم رفت

4- تو یخچال شیر داشتم که تاریخش داشت تموم میشد و موزایی ک داشت سیاه میشد سریع شیرموزش کردم که خورده بشه

5- چندتا خیار داشتیم که داشت پلاسیده میشد باهاش سالاد شیرازی درست کردم در صورتی که قبلا انقدر پشت گوش مینداختم تا خراب میشد و میرفت سطل زباله

6- جوراب هایی که سوراخ یا کهنه شده بودن رو انداختم سطل زباله

انشالله اگر فرصت کنم شب میرم سراغ لباس های کهنه و لباس های نویی که بیشتر از یکساله نپوشیدم و کیسه ها و بگ هایی که از مغازه ها گرفتیم تا بزارمشون تو چرخه استفاده به جای کیسه زباله

مشکل من اینه ک دست بهشون بزنم جیغش میره هوا مثلا لباسای تو خونش کهنه شده ولی هرچیم لباس نو براش میگ ...

وای زیر پوش کهنه ها رو بیشتر قبول دارن😂

با اخمم جواب نمیده؟اخم کنی و کارتو کنی 

برای من اخم کنم و بگم دوس دارم بهترینا تنت باشه 

میبینم رام میشه 

این سبک اشتباه والدینمون هستهرکی رو میبینم تعداد بالایی رختخواب برای جهزیه داره در صورتی که مهمون شب ...

آخ دقییقا من 6 7 ماه پیش ازدواج کردم و مادرم و مادرشوهرم میخواستن تشک و بالش زیاد بهم بدن گفتم من کسی خونم نمیاد بمونه نهایتا 6 تا بالش و 6 تا پتو از این مسافرتی های جدید نرم گرفتم و گفتم همینا کفایت میکنه تشک نمیخوام و خودم رو از حجم بالای تشک و پتو های سنگین نجات دادم

وای زیر پوش کهنه ها رو بیشتر قبول دارن😂با اخمم جواب نمیده؟اخم کنی و کارتو کنی برای من اخم کنم و بگم ...

ن روشون خیلی غیرت داره  

یکی دوتاشو دور از چشمش از حرصم قیچی کردم ریختم رفت    

بهت بگم بیشتر از 10 ساله میپوششون دروغ نگفتم از خونه مامانش اورده خونه خودمون با اینکه موقع ازدواج براش کلی لباس تو خونگی گرفتم

حالا دنبال همون جنسم ک باهاش جا ب جا کنم و دوباره قایمکی بندازم بره  

خروجی🗑

✅️آفتابه که شکست و جازین نمیشه لازم نمیشه

✅️شامپو بدن هم تموم شد اونم جایگزین نمیشه

✅️بطری برای مواقع آب قطع میشد تو سرویسا بود دیگم اب قطع نمیشه خداروشکر

2810