honamik29192 مدیر عضویت: 1388/08/05 تعداد پست: 8512 عنوان مینیمالیست شدن یعنی چی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1734433 بازدید | 44643 پست کمد لباست رو باز کن و بگو چندتا تیکه از لباساتو بیشتر از یکساله نپوشیدی؟چقد کاغذ اضافه داری؟قبضهای برق چندسال پیش تو خونتون پیدا میشه؟انباریتون چه خبره؟ وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵ 1397/07/27 | 10:15 886 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندددممممم عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 173 شاد عزیز درمورد تعداد پتو بالشت و تشکاتم بگو برامونخیلی ازماها واقعا معمون شب مون نداریم ولی کلی تشک نگه داشتیم شاید مهمون های فرضی مون یروز بیان بلخره😑😁
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 318 شاد عزیز درمورد تعداد پتو بالشت و تشکاتم بگو برامونخیلی ازماها واقعا معمون شب مون نداریم ولی کلی تشک ... تعداشون زیاده چون جهاز منو همسرمه و همه شون شیکن از اونا کم نکردم و منم برای مهمونهای فرضیم دارم😅وکمبود جا ندارم فعلا جاشون خوبه داخل کمد دیواری هستن مرتب بانظم و ترتیب یجا نشستن😉سال به سال اگه ۴تاشون مهمون بیاد استفاده کنه بقیه نو موندن
گندددممممم عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 173 تعداشون زیاده چون جهاز منو همسرمه و همه شون شیکن از اونا کم نکردم و منم برای مهمونهای فرضیم دارم😅وک ... قصدنداری بریزی دور ؟ 😜😜😜چالششو راه بنداز تا بریزیم بره راحت شیم
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 17359 من دارم تاپیک و از اول میخونم رسیدم به این عکس به نظرتون به سبک مینیمالیست هست؟ اگه شما بودید چه چیز هایی رو حذف و یا تغییر میدادید ؟ الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 17359 من دارم تاپیک و از اول میخونم رسیدم به این عکس به نظرتون به سبک مینیمالیست هست؟ اگه شما بودید چه چیز ... خودم این عکس و مینیمال نمیدونم به نظرم شلوغهمبل یکم کوچیک تر بود بهتر بودکوسن هاش رنگیه دیوار پشت مبل با رنگ تیره کار شده پرده دو رنگهروی جلو مبلی وسیله هستدکور تلوزیون هم اصلا مناسب اون محیط نیست الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 318 قصدنداری بریزی دور ؟ 😜😜😜چالششو راه بنداز تا بریزیم بره راحت شیم نه فعلا در این خصوص ماکسیمالم و بر روز مبادا و مهمون فرضیام گذاشتم😄🫶
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 318 من دارم تاپیک و از اول میخونم رسیدم به این عکس به نظرتون به سبک مینیمالیست هست؟ اگه شما بودید چه چیز ... پشت مبلارو دیوار اونو برمیداشتم رو مبلا رو هیچی نمیزاشتم رو میز عسلی رو نمیزاشتم چیزی یا یه گلدون فقط نهایتا.پشت تلویزیون یه چیز ساده کار بود زیبا میشد
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 318 قصدنداری بریزی دور ؟ 😜😜😜چالششو راه بنداز تا بریزیم بره راحت شیم خیلی یکدست ویکرنگ هستن و همه به یه اندازه و خیلی خوب درست شدن دلم اصلا نمیاد 🥰
delbar81 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 606 من دارم تاپیک و از اول میخونم رسیدم به این عکس به نظرتون به سبک مینیمالیست هست؟ اگه شما بودید چه چیز ... با رنگ هاشون مشکلی ندارم ولیکوسن ها زیادهاون سه تا ظرف زیر تلویزیون هم برمیداشتمبقیه دکوری ها خیلی واضح نیست نمیتونم نظری بدم
گندددممممم عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 173 خودم این عکس و مینیمال نمیدونم به نظرم شلوغهمبل یکم کوچیک تر بود بهتر بودکوسن هاش رنگیه دیوار پشت مب ... موافقم اصلا مینیمال نیست خیلی شلوغ و چندرنگه🥴
sainaselda عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 31 لحاف تشک من ۱۰ دست هست ۱۰ تا بالش بزرگ ۴ تا بالشت متوسط ۴تا برای خواب۳تا بالشت لقمه ی دراز بزرگ برای بغل کردن۲تا بالشت کوچولو ۳تا پتو گلبافت تک نفره ۱پتو گلبافت ۲نفره۲دست روتختی ۱روتختی بچه ۵تا پتو ولحاف از بزرگ تا کوچیک برای بچهبعضیاش یادم نیست
هایدي عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 17359 خانمای مرتب یه کشو همینجوری از کمد بیار بیرون و عکس بگیررررر😋😋😋مدیونید فک کنید من بخاطر پسرم جرات ... خانوما با این چالش موافقین؟😍 خودم زنگ اول و میزنم ان شاء الله بقیه هم شرکت کنندکارتن داخلش جوراب هستنایلون هم داخلش نوار بهداشتیهکیف ارایشی هم داخلش کش مو و اکسسوری های مو هست الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را
شااد عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 318 خانوما با این چالش موافقین؟😍 خودم زنگ اول و میزنم ان شاء الله بقیه هم شرکت کنندکارتن داخلش جوراب هس ... چون عکسها سیو میشه داخل گوگل اینکار نکنیم بهتره البته نظر شخصیه منه.چون اشنا یی میبینه و قضاوت میکنه