2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734974 بازدید | 44643 پست
دوستان شما هم بیاید درمورد بدلیجات و خریدبدلیجاتتون بگید خود من حدود دوساله بدلیجات نمیخرم پولشو جمع ...

حالامن برعکس بدلیجات اصلاندارم. فقط یدونه انگشترنقره که خواهرم داد بهم.دوستدارم چیز ارزشمند بندازم واکثرا طلااستفاده میکنم ولیتصمیم گرفتم یکم اکسسوری مو وساعت وجینگیل پینگیل جات بخرم البتع ازهرآیتم یکی دوتا. ساعتم یدونه مال نامزدی داشتم که دوسال پیش دستش درومد منم انداختم رفت. الان تصمیم دارم بخرم

لطفالایک نکنین. 
سلام خدمت اساتید محترم اگه خارج از بحث تاپیک نیست ،بفرمایید که غذای سالم و برنامه غذایی مینیمالتون ...

فکرکنم برای جواب ایت پستتون باید یه یر به تاپیک مدیریت مخارج بزنین

لطفالایک نکنین. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ک بحث آشپزیه منم بگم :ی دوهفته ای میشه ک شیرینی جاتو کامل حذف کردم منم ک عاشق شیرینی....امروز کیک درست کردم و بجای شکر ؛شیره خرما ریختم ،روغن هم نریختم.خیلی خوب شد مثل بقیه کیکام شد.خانومایی ک رژیمین حتما امتحان کنین.دستورشو از سراشپز پاپیون گرفتم.

😍دیگه سحرخیز که بشی متوجه عالی ترشدنش میشی عزیزدلم 😍من امروز تازه دیربیدارشدم چون دیشب دیربرگشتیم ...

کاملادرست میگی عزیزم. من خیلی وقته باگ خودموپیداکردم دیربیدارشدن☹️انشاللع بتونم سحرخیزبشم. 

لطفالایک نکنین. 

هفته شانزدهم چالش سی هفته ای 

۱۴ خروجی

۱- یه عروسک

۲- حوله دخترم (کوچیک شده)

۳- پتوی نوزادی

۴و۵- دو دست لباس نوزادی

۶و۷و۸- سه تیکه لباس نوزادی

۹- زیرپوش دخترم (کوچیک شده)

۱۰- یه جفت جوراب دخترم (اینم کوچیک شده)

۱۱- مانتو و شلوار خودم که کهنه شده

۱۲- یه شال که کهنه شده

۱۴- یه جعبه ساعت که دخترم خرابش کرد

نهال🌱

هفته-سی و دوم.

چهار تا پیمانه بزرگ

یک ظرف عسل و یک ظرف رب آلوچه بخشیدم.

سه تا تک پوش از پسرم

دوورق قرص سرما و چرک که دادم همسایه

همسایه خرمالو زیاد بهمون داد. مقداریشو خشک کردم و گذاشتم داخل یک ظرف خوشگل که باهم ببخشم به کسی که عشقه خرمالو هست. مابقی رو هم بخشیدم به مهمانمون.

یه نرم کننده دست و صورت که بهم هدیه داده بودن رو بخشیدم.

مقدار زیادی گل محمدی که دادم برای تزیینات شله زرد استفاده کردند.

یک ظرف درب دار که داخلش شله زرد دادیم و رفت خونه صاحب جدیدش.

ببخشید دوستان بنده چند سالی هست طلا ندارم موقع عروسی اطرافیان بهم پیشنهاد طلاهاشونو میدن ولی بنده اص ...

منکه اصلا بدلیجات استفاده نمیکنم و سلیقم نیست ..برام هیچچچ جذابیتی نداره چیز بذل بندازم 

ساعت یدونه برا زمان عقدم هست  فقط اونو میندازم گهگاهی 

زیور آلات فقط طلا دارم هم سفید هم زرد  

واقعا استایل فکر شده وسنگبن ورنگین وخانمانه خیلی زیباست

حالا اون وسط گاهی ادم تنوع هم‌می پسنده

برای مراسم که رفتیم مهمانی بود یه پیراهن بلند که جنس اش نزدیک به مخمل پوشیدم با یه شال مشکی یعنی عکس ها وفبلم ها نگاه کردم کیف کردم البته مناسب اون فضا هم بود

ولی واقعا بی ایراد

گاهی یه لباسای متفرقه می خرم واقعا باهاشون درگیرم یا راحت نیستن یا حالا برای من پوشیده نیستن یا جنس اش ادم‌می خوره یا شیک نیستن

برای مهمانی خونه خودمم یه شلوار مشکی پوشیدم با شومیز رنگی که یقه وسراستین هاش کار شده بود با مینی اسکارف که موقع مذیرایی شال جلوی دست وپام نباشه.

شادی صدام کنید

امروز بیرون بودم به کار خونه نرسیدم اومدم خونه راه اب سینک بسته بود که خودم زیر سینک باز کردم وراه اب تمیز کردم.

اینم یه جور پاکسازی کمی گرفته بود.

البته امروز نوبت اتاق دخترم بود که کاری نداشت.

بقیه خونه‌مرتب

ورودی خروجی ام نداشتم

شادی صدام کنید
عزیزم ،آره چون شاغلم سخت تره ،من قبل ازدواجم به همه کارام می‌رسیدم ،الان نمی رسم ،خیلی از غذاهایی که ...

خییللی سخته با کسی زندگی کنی که ذائقش متفاوته.ماهم همینطوریم.الان بعداز چندسال عادت کردیم به هم

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
واقعا استایل فکر شده وسنگبن ورنگین وخانمانه خیلی زیباستحالا اون وسط گاهی ادم تنوع هم‌می پسندهبرای مر ...

ازین منظر به مینی اسکارف نگا نکرده بودم حتما یبار امتحان میکنم ببینم چجوری میشه

2810