2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733947 بازدید | 44615 پست

خوب من رفتم خرید برای فردا شب که مراسم دعوتیم یه حفت جوراب برای لباسی که دخترم قراره بپوشه خریدم در حال حاضر سه جفت جوراب داره

برای خودمم یه شال خریدم در حال حاضر سه تا شال روزمره دارم ویه مینی اسکارف 

شادی صدام کنید
خوب من رفتم خرید برای فردا شب که مراسم دعوتیم یه حفت جوراب برای لباسی که دخترم قراره بپوشه خریدم در ...

برای مهمونی فردا یه دسر درست کردم

به همسرم گفتم فقط سه نوع میوه خرید

امشب ظرفها اماده می کنم 

لباس هایی هم که فردا قراره بپوشیم شستم تا فردا خشک بشه

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون مطمینم این بحث به حاشیه میره ودوست ندارم تاپیک موردعلاقم پست های بی ربط توش باشه جواب نمیدم

میتونستی کلا جواب ندی 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
دیگه از این مینیمال تر اگه بخوام صحبت کنم صحبتم کامل نخواهد بودنمی خوام که به نیت مینیمال بودن محو ش ...

.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
.

عزیزم اینجا هر کس با توجه به «برداشت خودش» از سبک مینیمال گزارش میده و از ایده ها و برنامه هاش میگه

اگه دوست داشتی با تاپیک همراه باشی خوشحال میشیم

ولی اگه با نظراتمون مخالف هستی ،با نهایت احترام لطفا جو رو متشنج نکن🙏🏻

اینجا چندین نفر هستن،با چندین اعتقاد مختلف...

چون نظرات متفاوته دلیل نمیشه یکی درست بگه یکی اشتباه!

سلام خانما،امروز آخرین خروجی های این خونه رو خارج کردم چهار جفت دمپایی،پایه جا قاشقی که زنگ زده بود یه قابلمه و یه ماهیتابه دیگه،سیم ظرفشویی و اسکاج،روتختی و رو بالشی دخترم،تیشرت و شلوار دخترم،یه شیشه که تهش دو سه تا قاشق رب گوجه بود ولی نمیشد با خودم ببرمش،دو سه تا دیگه دستمال آشپز خونه،سه تا استکان که جور وا جور بودن،یه کاسه که تک بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خیلی ممنونم عزیزم خدا گل پسر شما رو هم حفظ کنه. احتمالا یکی دو ماه دیگه شروع کنم ببینم موفق میشیم یا ...

قــــربان شما من گمونم پسرم بدنباشه همکاریش بدنباشه یکم بازیگوشه من هنوز ازنظر روحی اماده نیستم ولی دیگه بنظرم بایدبگیرم چون فرشا رومیخوام بدم بشورن 

سلام به همه ى دوستاى قديمى و خوبم 

اميدوارم خوب باشين همگى 

بچه ها من تو اين مدت كه نبودم در واقع خيلى از آرمان هامون فاصله گرفتم، پول الكى خرج كردم، انرژى مو صرف چيز ها و بعضا افراد نادرست كردم، خروجى هم نداشتم ولى 

تنها هنرم در اين مدت اين بود كه چشم هامو باز كردم و خدا بهم نظر كرد يك انسانِ اشتباهى رو از دايره ى افراد نزديكم خارج كردم و بعدِ اون ارتباطم رو با يك انسان ديگه هم بطور محترمانه اى محدود كردم 

بعد اين رويداد، حداقل ٥ شئ و دو شماره تماس و چت هاى اونها شد خروجى من 

احساس ميكنم روح بيچاره ام تمام اون مدت تو قفس بوده و بعد اونها آزاد شد 

ميخوام دوباره شروع كنم و كنترل داشته باشم روى ورودى و خروجى و پس انداز و همه چى 

2810