2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735873 بازدید | 44674 پست

امروز گاز اساسی تمیز شد ...گاز ما مبله هست کشیدم جلو و اساسی همه جاشو و زیرشو تمیز کردم..یکی از دستمال حوله ای هام که کهنه بود رو انتخاب کردم و بعد اینکه زمینو پاک کردم کلا رفت خروجی 

رومیزی طبق روال آخر هر هفته تعویض میشه و شسته شد 

لباسا تا شدن رفتن سرجاشون ..یسریا هنوز رو بند رختن  ...یه شلوارک همسری دیگ زانوس پوسیده بود رفت خروجی 

خروجی های لباسا جمع شدن و زیادن باید به اون خانوم بگم بیان ببرن 

چک کردم چیا لازمه 

یادداشت کردم که هویج و لوبیا تموم شده 

امروز برا نهار ظرفای ارکوپالمو آوردم غذاخوردیم جهت تنوع 😋😋

ورودی قشنگم 

یا انگشتر طلا 

یادتونه چند وقت پیش گفتم یه انگشتر خریدم نمادار بود ..آوردم خونه دیدم به دستم نمیاد بردم پس دادم جاش فک کنم سکه خریدم یا  النگو جهت پس انداز  

این هفته یه وامی داشتیم یه بخشیشو دادم برا خودم به انگشتر خوشجل خریدم😍😍 درسته طلا گرونه ولی اگر نمیخریدم پولو زودی خرج میکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا دیگه کنده نمیشهبعضی چسب حرارتی ها کیفیتشون خوب نیس من یه بار زدم بعد دو روز جدا شد دوباره رفت ...

اگر برای شستن بخوایم برداریم چی؟ چجوری بکنیمش؟

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

دوستان عزیز ورودی طلا و پتو شور مبارکتون باشه😍♥

🌸 🌸 🌸

یک بخشی از انباری پاکسازی شد✅

🔇یه کیسه اسباب بازی بچگیمون(یا ریزه میزه بودن یا شکسته بودن یا دیگه دوسشون نداشتم بقیه رو نگه داشتم برای روز مبادا🙊😅) 

🔇یک کوله قدیمی که اسباب بازی ها داخلش بودن

🔇یک ابکش پلاستیکی که پاره شده

🔇یک گلدون پلاستیکی کوچیک 

🔊یکم سوهان مونده بود گذاشتم دم دست خورده شد(تجربه شد سایز بزرگ نخریم خونه ما خورده نمیشه) 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
این طور که فهمیدم پتوشور مثل لباسشویی های قدیم هست که فقط می شورهبرای آبکشی آب خالی می کنید بعد دوبا ...

اره پتو شور های سطلی همینطوره 

ولی پتوشوهای دیگه هم هست که سطلی نیست 

شبیه ماشین لباسشوییه، ظرفیت بالایی داره و درش از بالا باز میشه و پتو و لباس میشوره و خشک کنم داره عزیزم 

❌لایک❌
نمیدونم عزیزم چسب موکت نشنیدم تاحالا

ما این خونه ای که الان اجاره کردیم موکت نداشت 

اون بنده خدایی که اومد برامون موکت کرد تمام کف رو چسب موکت زد و موکت رو چسبوند که تکون نخوره یا جاییش ورنیاد عزیزم

❌لایک❌

مادرهمسرم دوتاپارچه چادری بهم دادن که قواره ش کم بود،اندازه خودشون بود😁 قدشون تا سر شونه من شایدم کمتر باشه!!! 

گفتمم که برام کمه ولی اصرار کرد که اندازه ت میشه و بردار

سر راه که میومدم زنگ زدم به کمکیم، اومد سرکوچه شون، پارچه ها رو بهش دادم😇😇😇 

❌لایک❌

تنها جوراب بلندم،کشش شل شد رفت خروجی

جایگزین نمیشه

یه جوراب همسرمم همینطور 

اونم جایگزین نمیشه چون زیاد داره.  

یه تعداد ساعت مچی تبلیغاتی تو زیرزمین مغازه همسرم بود اورد خونه، منم همه رو دادم به کمکیم 

یه شیشه زیتون خالی شد،لازم نداشتم. رفت خروجی

❌لایک❌
2810