2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737026 بازدید | 44690 پست
واقعا؟؟اگه رفع بشه همیشه دعاگوتونمچه قدر جعفری با چقدر آب؟مثلا نیم کیلو مشکلو حل میکنه؟چندبار باید ت ...

نیم کیلو بگیری فک کنم برای دو سه روزت جواب میده. مقدار دقیقش یادم نیس چشمی میریختیم. مادرم یه دسته کوچیک جعفری یه کم خوردمیکرد و مینداخت تو قابلمه. آب هم اینقدر بریز که بعد از حدود نیم ساعت جوشیدن اندازه یک لیوان ازش باقی بمونه. حرارتو خیلی زیاد نکن بذار قشنگ عصاره جعفری ها دربیاد و اب رنگ بگیره. البته دقت کن دوستمون تو پست بالاتر گفتن این روش باعث سقط هم میشه، خدای نکرده مدیون کسی نشم

مادرم روزی یک لیوان می‌خورد و از روز سوم سنگ ها شروع شدن دفع شدن. یک سنگ ۸ میلی داشت ولی ریز شده بودن و طی چندروز خارج شدن خداروشکر. یعنی تو کمتر از یک هفته اوکی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه ، منم‌ بجای بوفه اینه و کنسول خریدم ولی خواهرم میگه باید مینی بوفه هم بخری ، هنوز نخریدم والا خو ...

بایدی نداره 

دقیقا بوفه همون ویترینیه که هممون تو این گروه ازش متنفریم😂غیر از بحث مینیمالیسم به مسائل دیگه اش فکر کن 

که باید یه ظرفی بذاری توش برای تزئین و هی تمیزش کنی! 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
وای متاسفم. پس کاش نمیگفتم این مورد رو. داروهای گیاهی رو خانم های باردار یا کسایی که بیماری زمینه ا ...

خیالت راحت عزیزم باردار نیستم،بااینکه شیرخودمو نمیدم ولی معذرت میخام پریودم نشدم هنوز،شاید این راهکار با یه تیر دو نشون شد

ممنون که وقت گذاشتین کامل توضیح دادین،از امشب انجام میدم💚

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
آخه گفتید هرجا میریرد خونه مبله میگیرید ! برا همین پرسیدم🤔 معمولا ایرانی ها این طور نیستند...اکثرا ...

من اصلا دوست ندارم هر بار به قول شما یه خاور با خودم جا به جا کنم . جمع کنم بعد دوباره بچینم . انباری وسیله بزارم . دورت بگردم عطر خوش بهارنارنجم اصلا اینجوری زندگی نمیکنم 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
واقعا؟؟اگه رفع بشه همیشه دعاگوتونمچه قدر جعفری با چقدر آب؟مثلا نیم کیلو مشکلو حل میکنه؟چندبار باید ت ...

من تو یه مطلبی دیدم دمنوش کاکل ذرت هم برای پاکسازی اون دم و دستگاه خیلی خوبه

راستی یه چیزی میخواستم بگم ببخشید نظر میدم.... تو امضاتون به جای کلمه مرسی میتونید از کلمه شُکر/الهی شکر استفاده کنید به نظرم خیلی انرژی مثبت زیادی داره

خیالت راحت عزیزم باردار نیستم،بااینکه شیرخودمو نمیدم ولی معذرت میخام پریودم نشدم هنوز،شاید این راهکا ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله که نتیجه بگیرین و خبر سلامتیتونو خیلی زود بیاین بهمون بدین 💚

راستی جای هستی جان خیلی خالیه چند روزی نیستن انشاالله هر جا هستن خوش باشن ♥

حرف ظروف استیل شد مامان منم یک دست بشقاب و خورش خوری و کاسه و پیش دستی استیل داره که پای ثابت پیک نیکمونه. از پیش دستی هاش به عنوان درِ ظروفی که میخوایم بذاریم یخچال هم استفاده میکنیم😅 

شما تو بازار دیدید هنوزم از این ظروف استیل بفروشن؟  مال مامان من از جهازش مونده نمیدونم الانم تو بازار هست یا نه

بارها دوستان اینجا گفتن ممکنه چیزی برای من استفاده نداشته باشه ولی عصای دست شما باشه یا بالعکسحالا م ...

ددرمورد جمله اولتون بشدت موافقم. چون سری های قبل که سفره یاروضه داشتم تعدادکمتربود بنابراین لازمم نمیشد. مثلا من سرویس ابکش ولگن 7تیکه دارم ولی دیروز به سایز بزرگتر ازسرویس خودم احتیاجم شد. واینکه سال بعدمیرم خونه ی خودم که انباری داره وویلایی هست پس دیگه میتونم کم کم بخرم. چون اینجایی که هستم اپارتمانیه وانباری نداره پس مجبوربودم نخرم. ومورد بعدی من وهمسایه هام خیلی صمیمی هستیم درحدخواهر. چون همسرامون همکارن وهمگی توی این شهرغریبیم. وبارهاشدمنم وسیله دادم بهشون

لطفالایک نکنین. 
ممنونم از دعای قشنگتون ❇️ان شاالله یکی از دلایلی که دوست دارم خونه داشته باشیم همین سفره های نذری و ...

انشالله هرچه زودتربه خونه دلخواهتون برسین وهمیشه روضه ومولودی سفره توش باشه که بشدت برای من انرژی زاهستن این موارد

لطفالایک نکنین. 
من اصلا دوست ندارم هر بار به قول شما یه خاور با خودم جا به جا کنم . جمع کنم بعد دوباره بچینم . انبار ...

میشه بیشتر توضیح بدی یعنی هیچ وسیله ای نمیخرید؟ بعد اینکه بدتون نمیاد وسیله هایی که یکی دیگه استفاده کرده رو استفاده کنید مثل تشک و پتو ومبل و ظرف و ظروف. واینکه کرایه خونه مبله گرونتر نیست؟