2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737192 بازدید | 44691 پست

خروجی ها:

❌دوتا شال که کیفیت خوبی نداشتن و زود چروک میشدن(گذاشتم کنار برای اسباب کشی احتمالی)

✅نتیجه اینکه هیچ ارزونی بی علت نیست!

❌شلوار خونگی خودم(آب رفت،برام کوتاه شده)

✅نتیجه اینکه لباساتونو با دمای خیلی بالا نشورین😁

❌لباس پرنسسی دخترم که کوچیک شده(یادگاری نگه میدارم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم خیلی خونه رو شلوغ میکنه یکم صبر کن اگه پشیمون نشدی بگیر

عه ، منم‌  بجای بوفه اینه و کنسول خریدم ولی خواهرم میگه باید مینی بوفه هم بخری ، هنوز نخریدم والا خودم موندم باید بخرم با نه؟؟؟

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
مبارکت باشه عزیزم😘اجاق گاز رو کامل اعلاشویی کردم✅گذاشتم تو مطبخ و کف مطبخم تی کشیدمیه خروجی مهم درپ ...

منم براتون یه ایه الکرسی خوندم

اره یه کم قبلتر راجبع ظروف استیل وحذف ظروف پلاستیکی خیلی صحبت های خوبی شد.

راستش مامانم دوتا سینی استیل از قدیم داره که استفاده نمی کنه ولی من برای بیرون رفتن  و خونه باع نیاز دارم ولی هنوز دو دلم ازش بگیرم یا نه می ترسم ورودی اشتباه باشه.فعلا دست نگه داشتم.

الان یه سینی استیل جهیزیه ام تو سبد پیک نیک دارم.

شادی صدام کنید
براتون یه تسبیح صلوات میفرستم کار به عمل و... نکشه واقعا درک میکنم بچه کوچیک داشتن و این موقعیتتون ...

ممنونم😍😍😍خداروشکرمیکنم بخاطر داشتن‌تون💚

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
منم براتون یه ایه الکرسی خوندماره یه کم قبلتر راجبع ظروف استیل وحذف ظروف پلاستیکی خیلی صحبت های خوبی ...

خیلی ممنونم شادی‌جان

بادعاهای شما حس میکنم چندقدم به هدفم نزدیک شدم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
مبارکت باشه عزیزم😘اجاق گاز رو کامل اعلاشویی کردم✅گذاشتم تو مطبخ و کف مطبخم تی کشیدمیه خروجی مهم درپ ...

عزیزم سنگ کلیه دارین؟ اگر بله یه مقدار جعفری تازه با آب بذارین بجوشه یه نیم ساعتی و بعد آبشو میل کنین. سنگ رو خرد میکنه و کم کم خارج میشه. 

مادرم مستعد سنگ کلیه س. یه بار عمل کرده بود و دیگه نمی‌خواست تکرار بشه. دفه دوم سنگ حدود ۸ میل رو با روش های سنتی درمان کرد 

دمنوش میوه نسترن هم عالیه

ولی اب جعفری رو امتحان کن مطمئن باش خیلی زود نتیجه میگیری 

توی کمد لباس هام و کمد کیف و کفشم و کمد زیورآلاتم و کمد گل سرهام هیچی نیست که بیشتر از یک سال استفاده نکرده باشم . 

کاغذ اضافه ندارم . قبض ندارم . 

انباری هم خالیه . 

موقع جا به جایی و نقل مکان هم ؛ وسائل داخل کمد و خودمون و سگ هام و لوازم نقاشی و کتاب هامون رو میبریم . همیشه خونه ی مبله با امکانات کامل میگیریم . 

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁
عزیزم سنگ کلیه دارین؟ اگر بله یه مقدار جعفری تازه با آب بذارین بجوشه یه نیم ساعتی و بعد آبشو میل کنی ...

در تایید حرف شما من با آب جعفری سقط [غیر عمد ]داشتم یعنی قشنگ رحمم پاک کرد همه چیز خارج شد

شادی صدام کنید
عزیزم سنگ کلیه دارین؟ اگر بله یه مقدار جعفری تازه با آب بذارین بجوشه یه نیم ساعتی و بعد آبشو میل کنی ...

واقعا؟؟اگه رفع بشه همیشه دعاگوتونم

چه قدر جعفری با چقدر آب؟مثلا نیم کیلو مشکلو حل میکنه؟

چندبار باید تکرار بشه؟یه بار کافیه؟

در تایید حرف شما من با آب جعفری سقط [غیر عمد ]داشتم یعنی قشنگ رحمم پاک کرد همه چیز خارج شد

وای متاسفم. پس کاش نمیگفتم این مورد رو.  داروهای گیاهی رو خانم های باردار یا کسایی که بیماری زمینه ای خاصی دارن خیلی خیلی با احتیاط باید مصرف کنن.

اون دوران مادرم خیلی درد میکشید به خاطر سنگ کلیه و من یه شب که خیلی ناراحت بودم تو نت کلی سرچ کردم و به یه مطلب رسیدم که یه آقایی خداخیرشون بده از تجربه شون نوشته بودن که با آب جعفری سنگ کلیه رو درمان کردن. مادرم دو سه روز بعد از مصرف سنگ هاش خورد شدن. الانم چندوقت یه بار آب جعفری میخوره تا پیشگیری کنه