2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737038 بازدید | 44690 پست
من ۶ تا این مدل دارم که تا حالا استفاده نکردم [دم دستی هام بشکنه این ها استفاده می کنم]۶ تا یه مدل د ...

برای استیل ها عجله نکن به مرور استفاده میشه 

من 12داشتم 

با توجه به گذشت این سالها از زندگیم همشون رفتن بازیافت 

اخریشو یادمه پسر مدرسه ایم تو آزمایش علوم کج و کوله کرد و به فنا داد

خودم وقتی میخواستم برنج از سطل بردارم و بشورم از اون استفاده میکردم 

موقع خرد کردم سالاد هم از اون استفاده میکردم و بعد به ظرف مورد نظرم انتقالش میدادم، یا گردو و بادوم توش میریختم و میبردم برای شکستن و... 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز یه سفره صلوات داشتم. متوجه شدم همیشه هم مینیمالیستی خوب نیس. یه سری ظروفم کم بود که مجبور شدم ازهمسایه های خوبم بگیرم. هرچند که مثل خواهریم باهم. مثلا من کاردوچنگال واستکان 18تادارم. باید به 24برسونمش. یاقوری بزرگ ندارم. 

من برعکس تاپیک شدم بایدبه سوی ماکسیمالیستی قدم بردارم😁

لطفالایک نکنین. 
آخه ۹ روز؟چطوری میشه؟غیر از نسایل مالی از جهات دیگه هم سخته

سلام عزیزم ،بله شما به نکته ی خیلی مهمی اشاره کردین و من اصلا نمی‌خواستم اینجا بگم ،واقعا جدا از بحث هزینه ها،یکسری مسایل دیگه بشدت مارو اذیت میکرد و همین الآنم می‌کنه .مثلاً هم خودم و همسرم اصلا راحت نبودیم ،کمبود جا داشتیم برای خواب ،بچه ام بشدت اذیت میشد ،اصلا روزا نمی‌تونستم بچمو‌بخوابونم ،مثلا ما اون هفته ها برنامه ریزی کرده بودیم ک چه جاهایی رو بریم یا چه کارایی رو انجام بدیم ،اما متاسفانه همشون کنسل شدن ،ومافقط تو رودربایستی قرار گرفته بودیم و تظاهر به خوشحالی میکردیم ...واقعا نه اینکه بدم از مهمون بیاد نه اصصصصلا ...منتها من بدم از مهمونی میاد ک‌ زیاد خونه ی کسی بمونه.بنظر من تو این دورو زمونه مهمون نباس بیشتر از یک هفته دیگه نهایت نهایتشو بخوام بگم خونه کسی بمونه ...مگه زمان قدیمه ،الان همه به اتوبوس و هواپیما و قطار و رستوران و هتل و همه جا دسترسی کامل دارن ...بعضیا واقعا دیگه میان لنگر میندازن و فقط دنبال سواستفاده هستن ..ینی چی ک مثلاً من از شهر شما خوشم اومده بیام سه ماه بمونم 🙄🤬واقعا اصلا درک نمیکنم واینارو میذارم پای درک و شعور و فهم طرف ...بعضیاشون مریض شدن ،بیار ببر اورژانس بیمارستان فلان فلان ،،،واقعا اینجا جاش نیست بخوام بگم و نمیشه بحث خانوادگی رو باز کنم .اما خیلی خیلی بهمون سخت گذشت .

👩‍❤️‍👨

متاسفانه یه ورودی اجباریم داشتم ک اصلا ازش خوشم نمیاد و قراره همیشه باهام بمونه .این ورودی عینکم هست ،رفتم چشم پزشک وبعداز معاینه فهمیدم چشم راستم خیلی ضعیفه و همیشه باید استفاده کنم .همین الآنم روی چشممه و چقد ازش متنفرم 😞

👩‍❤️‍👨
سلام عزیزم ،بله شما به نکته ی خیلی مهمی اشاره کردین و من اصلا نمی‌خواستم اینجا بگم ،واقعا جدا از بحث ...

دقیقا منم چند سال شهر غریب بودم با هزینه های خیلی بالا و خونه کوچیک .البته خداروشکر خانواده هامون واقعا اهل مراعات بودن . ولی واقعا معلوم بود اگه بخوان زیاد بمونن چقدر بهمون فشار میاد . حالا من نهایت نهایت پدر و مادرمو میتونستم یک هفته نگه دارم خودشون اصرار داشتن زودتر برگردن ولی من دلتنگشون بودم و از ته دلم دوست داشتم کنارم باشن شوهرمم همش سر کار بود و از خداش بود من و بچه ها تنها نباشیم  .حتی پدر مادرم با اینکه همیشه توی زندگی ازلحاظ مالی کمکمون کردن باز وقتی میومدن خونمون یه عالمه خوراکی برامون میاوردن که از مصرف مدتی که موندن هم بیشتر می‌شد.شام نمیذاشتن پاشم چیزی لازم در حد تخم مرغ یا غذای زیادیه ناهار میگفتن بیار بخوریم .  خانواده همسرم هم همینطور بودن خدا وکیلی.  ولی دیگه دایی و عمو که بیان دو هفته بمونن دلتنگت که نیستن اومدن واسه خودشون تفریح و خونه شما رو با هتل اشتباه گرفتن. دوست منم مثل شما بود دائم مهمون دور و نزدیک داشت . بیشترش هم تقصیر شوهرش بود . حتی همکلاسی دبیرستانشو توی بازار اتفاقی دیده بود دو وعده دعوتشون کرده بود دیگه فامیل که جای خود دارن . واقعا الان این دوره جای کنگر خوردن و لنگر انداختن خونه فامیل و آشنا نیست . 

منم دارم دوباره میخونم و انگار بیشتر یاد میگیرم و بیشتر لذت میبرم

من دوست دارم ولی حوصلشو ندارم انگار . تابستونم که وقتم آزاد تر بود نتونستم بخونم . الان که دیگه مدرسه ای شدیم اصلا وقت نمیکنم . حسش هم نیست  

قربونت عزیزممن اینبار سری سوم یا چهارمه 🤔 دارم ازاول مرور میکنم تاپیکو...الان مجدد رسیدم صفحه ۹۰۰ و ...

خیلی خوبه . من که نمی رسم بخونم . همین روزی دو سه صفحه که به تاپیک اضافه میشه رو گاهی روز بعدش وقت میکنم بیام بخونم . دیگه مرور پستهای قدیمی نمی رسم فعلا . از این ریپلایها استفاده میکنم   

امروز یه سفره صلوات داشتم. متوجه شدم همیشه هم مینیمالیستی خوب نیس. یه سری ظروفم کم بود که مجبور شدم ...

ما تو خونه خودمون سفره نذری نداشتیم

چون صاحبخونمون اجازه رفت و آمد زیاد رو بهمون نمیده 

برای همین هیچ وقت قوری بزرگ یا وسایل زیاد لازممون نمیشه 

اکثرا خونه فامیل هستیم 

اونهام نذری بخوان بدن ماهم شریک میشیم 

❌لایک❌
من ۶ تا این مدل دارم که تا حالا استفاده نکردم [دم دستی هام بشکنه این ها استفاده می کنم]۶ تا یه مدل د ...

فکرکنم استیل برای مسافرت خوب باشه،پلاستیکی ضرره،جاریم یه ست استیل برا مسافرت داره

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
امروز یه سفره صلوات داشتم. متوجه شدم همیشه هم مینیمالیستی خوب نیس. یه سری ظروفم کم بود که مجبور شدم ...

بارها دوستان اینجا گفتن ممکنه چیزی برای من استفاده نداشته باشه ولی عصای دست شما باشه یا بالعکس

حالا من اینجا میخونم ظروف دوستان کمه،ولی نباید که ظروف خودمو رد کنم بره یا احتیاجاتمو تکمیل نکنم،من خانواده شوهرم همه‌رو مناسبتی دعوت کنیم۶۰نفر میشیم،حالا حتی اگه غذا و ظرفشم یکبارمصرف باشه باز باید استکان و لیوان و قاشق و..‌ به تعداد داشته باشم یا خانواده خودم ۲۸نفر

پس ظردف ۱۲ و ۲۴تایی برا من کمه

پس اینارو مرتب و تکمیل میکنم ولی تو لوازم غیرضروری حواسم هست انباشت نداشته باشم

شماهم اگه نذر سفره صلواتتون سالانه‌ست یا میدونید مناسبتای مختلف تکرار میشه حتما تهیه کنید،صورت خوشی نداره باز دوباره برای ظرف از همسایه بخاید،البته شایدم من چون با همسایه‌هام هیچوقت صمیمی نبودم این حسو دارم😅

درهرصورت جسارت منو ببخشید شما جز باتجربه‌های تاپیکید💚

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
اتفاقا پیش دستی هاشم دارم حالا فعلا‌کنار تو کمد تا ببینم چی میشه

عالیه،نخواستید آدرس میدم بهتون😂💚