2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737714 بازدید | 44694 پست
اتفاقا مینیمالیست ها پولدارن چون بیشتر وسایلشون گرون و با کیفیته

درسته 

ولی بنظر من آدم وضعیت مالیش هر چی باشه می‌تونه مینی‌مالیست باشه و مینیمال زندگی کنه.

اینم یکی دیگه از خوبی های این سبک.

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
هایدی جان من مارک ابرسان خوب نمی شناسم چون تو این دست موارد نابلدم تازه دارم شروع کردم به استفاده شو ...

بله عزیزم من همیشه رنده میکنم و میذارم فریزر آماده باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای عزیزمدونه دونه ریپلای نزدم عزیزایی که بچه هاشون کنکور قبول شدن تبریک میگم انشالله موفق ب ...

چه لذتی داره مدیریت ورودی ها😇😇

من کل نمک پاشام دوتاست

از اول زندگیم هرچی داشتم یا شکسته یا خوشم نیومده دادم به کسی

میخوام چیزی بعنوان ظرف مهمان و ظرف خودمون نداشته باشم 

هرچی قراره مهمان استفاده کنه ماهم استفاده کنیم 

❌لایک❌
چه لذتی داره مدیریت ورودی ها😇😇من کل نمک پاشام دوتاستاز اول زندگیم هرچی داشتم یا شکسته یا خوشم نیوم ...

عالیه عزیزم منم بعد دوسال تازه به این مرحله رسیدم هنوز خیلی راه دارم تا مثل شما بشم❤️🌹

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
چه لذتی داره مدیریت ورودی ها😇😇من کل نمک پاشام دوتاستاز اول زندگیم هرچی داشتم یا شکسته یا خوشم نیوم ...

هیدوا جان با احترام ب نظرت ..من اصلا نمیتونم ..باید حتما جدا باشه ظرف مهمون و خودم ..البته من برا خودم بهتری هارو استفاده میکنم ...من یجور سوا بودن حتی نمکدون مهمون از طرف روزمره رو با سلیقگی می‌دونم..البته این نظر منه و من اینجوری حالم خوبه  ..

ظرف لب پر و تک و اینا به هیچ وجه 

همیشه برای خودم چینی زرین رو استفاده میکنم و خیلی راضیم ..تو ماشینم میذارم ولی آخ نگفتن ..من اخیرا که دیدم سرویس دم دستم کمی ناقص شدن اونا و گذاشتم کنار ..برا خودمون مارک زرین مدل ای رو بصورت تکی هم میفروختن ازونا خریدم

خداروشکر تاپیک برگشت

منم مثل شما دوست دارم ظرفی که مهمون قراره استفاده کنه،خودمون هم استفاده کنیم

چرا باید بچه هام در حسرت چند تا ظرف بمونن؟

یعنی بارها شده لیوان های دم دستی که داشتم جنس عالی و طرح بهتری دارن، ولی وقتی مهمون داشتیم و لیوان های دیگه رو اوردم، بچه هام دوست داشتن تو لیوان های جدید آب بخورن.. فقط چون کمتر دیدن ، براشون جذاب تره

دوس دارم استفاده شن اگه شکستن باز میخریم.. من از بچگی عاشق لیوان بلند بودم و هستم،فقط چون مامانم واس دم دستی نیم لیوان استفاده میکرد،برا مهمون لیوان باریک بلند

بچه هام هم خونه من مهمونن،منتهی مهمون چند ساله

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

دیشب رفتم سر ساک لباس‌های بچگی دخترم دیدم چندتا از لباس‌های نوزادی خودمم توساکه من ۴۱ ساله هستم،چرا اینارو تاحالا نگه داشتم آخه،کلی هم از لباس‌های نوزادی دخترم گذاشتم کنار ساک خیلی خلوت شد،یه مقدار زیادی کاغذ باطله،که رفت بازیافت،یه مقدار زیادی هم کاغذ بود که یه طرفش سفید بود میبرم برای بچه های خواهرم برای چرک نویس

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

من چینی هام ۱۸ نفره اس وهمیشه دودلم براش برای استفاده دم دستی خودمونم

چون دم دستی ندارم همش شکسته فقط چهارتا پلوخوری هست شماازچینی های مهمانتون استفاده می‌کنید 

نمکپاش های من ۴تاس ست چینی هام

امروز نوبت آشپزخونه بود

✅️سینک اعلاشویی کردم.جاقاشقی خلوت کردم.

✅️کف آشپزخونه دستمال کشیدم.

✅️دیوار پشت سینک ام تمیز کردم.

⬅️بقیه امور خونه ام انجام دادم.

شادی صدام کنید

من دوس دارم سرویس مهمان از روزمره جدا باشه 

هرماه یه مناسبت اعم از تولد اعضای خانواده تا روزمادر وپدر وسالگرد ازدواج وشب یلدا وشب اول نوروز ومهمانی بیاد والی آخر که مناسبتش هست از ظروف مهمانم استفاده می کنم اینجوری هم خودم وهمسرم هم دخترم اهمیت روزای خاص درک می کنند وبراش ذوق دارند.

اگه هم ماهی مناسبتی نباشه یک روز درماه از ظروف مهمان استفاده می کنم.

ظروف روزمره ام مناسب هستند.اون جوری نیست بگم لنگه به لنگه و....

⬅️ضمن اینکه تمام سلیقه ها ونظرات قابل احترام.

شادی صدام کنید

بنده هم ظرفی بعنوان ظرف مهمان ندارم 

ظروف غذاخوری دو سرویس ۱۲ نفره دارم با دو طرح متفاوت ( خودم دوست داشتم متفاوت باشند) بصورت دوره ای از هر کدوم  بعنوان ظرف خودمون استفاده میکنم 

بقیه موارد غذاخوری ۲۴ عدد مشابه هم هستن که برای خودمون هم استفاده میکنیم 

ققنوس
امروز یکشنبه بود و روز تمیز کاری،همه کارا انجام شد✨یکم بادوم و گردو داشتیم شکستم همرو اینجوری استفاد ...

بادام و گردو رو بهتره موقع استفاده بشکنی چون تازه میمونه و خواصش بهتر حفظ میشه.

من یک بار مقدار زیادی گردو رو مغذ کردم و دیدم که خیلی زود کهنه شدن.