2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

✅️گوجه فرنگی پوره کردم گذاشتم فریزر چندتا دونه گذاشتم واسه سالاد شیرازی یا املت

✅️امروز نوبت هال دیشب قبل خواب جارو زدم فقط مونده گردگیری تنها چیزی که گردگیری می کنم میز تی وی وجاکفشی وپشت پنجره هاست چون چیز دیگه ای نیست.

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم لازم دارم مرسی پرسیدی😁

من این چون کم تجربه ام تو گوگل سرچ کردم محصولات ایرانی کامل معرفی کرده بود بهترین های هر محصول که بین مردم طرفداران بیشتری داره معرفی کرده بود‌

مثلا کالیستا گفته بود ریمل ورژلب

شون ضدافتاب

مای ضدافتاب دور چشم

سی گل دور چشم

شما هم سرچ کنید کمک کننده است.

البته گفتم من ایرانی سرچ کردم.

شادی صدام کنید
من این چون کم تجربه ام تو گوگل سرچ کردم محصولات ایرانی کامل معرفی کرده بود بهترین های هر محصول که بی ...

ممنون از تبادلت دوست عزیزم بله منم یه مارک مرطوب کننده (امونی )و ژل شستشو (سبوفارما مای)و ضدآفتاب(فلوئیدی مای) سرچ کردم ،تا امتحان کنم ببینم روی پوست من چطورن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
منم لازم دارم مرسی پرسیدی😁

آبرسان یکی از اون وسایلیه که اگه متفرقه و جنس بد بخری انباشتگی ایجاد میکنه 

منم پوستم حساسه حتی ممکنه مارک خوب بخرم بهم نیوفته😑اهل اینم نیستم که بندازم بره باید بزنم به دست و پاهام که هم حیف نشه هم پوست دست و پاهام قشنگ میشه

ولی خب فعلا کرم برای دست و پا دارم نمیخوام بازم اشتباه بکنم

مارک هایی که دوستان معرفی کردن، خیلی خوبن یکی یکی امتحان میکنم ببینم خدا چی میخواد

ایکاش سایز کوچیک هم داشتن برای تست🙁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
آبرسان یکی از اون وسایلیه که اگه متفرقه و جنس بد بخری انباشتگی ایجاد میکنه منم پوستم حساسه حتی ممکنه ...

من تا حالا لازم نداشتم ولی جدیدا حس میکنم صورتم داره چروک میشه اینه که میگم امتحان کنم

واقعا👌🏻

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام دوستای عزیزم

دونه دونه ریپلای نزدم عزیزایی که بچه هاشون کنکور قبول شدن تبریک میگم انشالله موفق باشن♥️

خروجی های این چند روزم:

✅️دوتا نمکدون پلاستیکی دادم به یه دوستی جمع نمکدونام:

شش تا نمکدون پلاستیکی

شش تا برای سرویس چینی

دوتا دم دستی

✅️شلوار خونگیم که زانوهاش رد انداخته بودن

✅️دو جفت جوراب دخترم کشاش شل شده بود

خدا رو شکر ورودی خاصی ندارم خیلی وقته که ورودی هام حساب شده هست و هیجانی خرید نمیکنم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم، کرم ساین آکوا از برند ساین اسکین بخر ، فوق العاده س

امروز نئودرم خریدم تو دیجیکالا دیدم خیلی راضی بودن حجمشم کمه 

ولی به نوبت مارک هایی که معرفی کردید و میخرم حتما ♥

👆🏻راستی یه سوال بی ربط با تاپیک دارم 😅 خانوما از داروخونه خرید میکنید به قیمت انلاین بهتون میفروشن یا به قیمت خرید؟  

امروز که رفتم داروخونه هر چی پرسیدم اول میزد تو سایت قیمت روز و میگفت😶  دوتا داروخونه دیدم این کارو میکنن برام عجیب بود. این گرون فروشی نیست؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امروز نئودرم خریدم تو دیجیکالا دیدم خیلی راضی بودن حجمشم کمه ولی به نوبت مارک هایی که معرفی کردید و ...

باید به قیمت روی جلد بفروشن 

جایی اگر بیشتر بدن من نمیخرم 

حتی اگه وقت داشته باشم زنگ میزنم ۱۲۴ 

سخت ترین بخش ورودی وخروجی از نظر من بخش لباس که همه چی داری چیزی نداری درابعاد مختلف چالش برانگیز [از نطر من البته]

غروبی یه کم وقت ازاد داشتم کمدم چک کردم

✅️یه مانتو مجلسی که پارچه اش خیلی قشنگه ولی تو این سالهایی که خریدمش دو سه بار به اجبار پوشیدم با هیچ لباس وشالی ست نمیشه گذاشتمش بالای کمد تا بعدا بدم به کسی

✅️یه شال میشه گفت مجلسی که خیلی از روی سر لیز می خوره اونم گذاشتم بدم به کسی

✅️یه لباس خونگی دخترم دیگه کهنه شده گذاشتم خروجی

✅️یه دست لباس بچگانه که یک سال ونیم پیش مهمان ما بودند دیگه خودشون یا اقوام شون ندیدم برسونم به دستشون 

تماس تلفنی هم نداریم لباس هم همون موقعه چون برای بازی تنش بود کهنه بود دیگه امشب گذاشتم خروجی

شادی صدام کنید