2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

خروجی یک جفت جوراب که پاره شد ورودی ۳ جفت جوراب برای خودم و دو جفت برای همسر.خروجی اجباری یک جفت کفش کتونی که خونه مامان بود زحمت کشیدن دادن به کمکشون بدون اطلاع من😁

سلام ورودی با ارزش امروزم خبر قبولی دخترم از پزشکی شهر ساری😍گفتم به دوستانم بگم خوشحال میشین😘😘

تبریکککک میگم😍😍😍

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم 😄حتی نزدیکترین افراد تو زندگیم مثلا میگن واااااااای چرا هیچ تابلویی ندارید رو در و دیوار؟ ...

ممنون ازتوضیح خوبت عزیزم دقیقا منم دوست ندارم بگیرم وشلوغ کنم خونرو خونه درخلوت ترین حالت ممکنه وممنونم❤️

سلام بچه‌ها من بعداز یه غیبت طولانی اومدم.

اول ی نکته بگم دلیل غیبتم این بود که حجم پست های تاپیک زیاده و من احساس کردم نمیتونم روزانه اینقدر وقت بذارم بخونم تصمیم گرفتم تا جایی که میتونم خروجی های یک هفتمو جمع کنم و باهم عکس بگیرم بفرستم که پست ها زیاد نشن

یا پاکسازی هارو هم هفته ای باهم بفرستم

شما هم هر کدومتون موافق هستید باهم بفرستید.

چون تاپیکی که درمورد مینیمالیسم هست اول از همه خودش باید مینیمال باشه بنظرم😊.

و من سهم خودمو توی مینیمال کردنش انجام میدم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
من فکر کردم ناراحتی که میخوای از این خونتون بری😅😅♥

نه ازخونه ناراحت نیستم حقیقت زیاد بخاطراینکه بچه هام بچگی نمیکنن تواپارتمان ولی ی خرده ناراحتم که ازمرکزاستان بخوام دورشم به مرورزمان ان شاءالله اونم کناربیام البته هنوزقطعی نشده ها

✅️امروز نوبت اتاق خواب بود جارو وگردگیری ومرتب شد.خروجی نداشت.

چقدداشتن روتین درهرچیزی خوبه یعنی عالیه من ازروتین خونه دورشدم بشدت ناراحت ودعذاب بودم امروالهی شکرکمی نزدیک شدم بهش وکمی ارامشم برگشته 

خب من بعد ۴روز برگشتم خونه 🌿

ورودی :سه چرخه برای دخترم که هدیه است مامانم خریده براش

دوتا شو رت برای دخترم هدیه

ی اسباب بازی 

و ی شلوارک جین که مناسب سال بعد دخترمه،مامانم خرید براش

تو این چهارروز سه چهار بار بازار رفتیم ،ولی اصلا وسوسه نشدم چیزی بخرم😌

خب من بعد ۴روز برگشتم خونه 🌿ورودی :سه چرخه برای دخترم که هدیه است مامانم خریده براشدوتا شو رت برای ...

ورودی چند مورد خشکبار هم داشتیم 

ی ساک کوچولو برده بودیم که تا اومدیم سریع لباسارو مرتب کردم ،شستنی ها جدا شد،بقیه مرتب رفت سرجاش

من کلا ترک کردم حتی شده بود از یک وسیله ای استفاده کردم خوشم اومده دفعه بعد دو تا ازش خریدم پشیمون ش ...

منم متاسفانه این عادت رو داشتم ، یعنی دخترم‌ میگه  هر چی میدیدم خریدی ازش راضی هستی  مطمئن بودم میری عین همونو باز میخری ، گاهی حتی بیشتر از دوتا 🙈🙈🙈🙈🙈

خداروشکر مینیمالیسم باعث شد ترک کنم 

نه ازخونه ناراحت نیستم حقیقت زیاد بخاطراینکه بچه هام بچگی نمیکنن تواپارتمان ولی ی خرده ناراحتم که از ...

هر چی به صلاحتونه پیش بیاد انشاالله ♥

گزارش قران و نماز قضا📝

قران روزانه

شنبه✅

یکشنبه✅

دوشنبه❌

سه شنبه✅

چهارشنبه ✅

پنج شنبه✅

جمعه✅

نماز قضا 3 روز کامل خوانده شد 37 روز باقی مانده 

2 روز روزه قضا ادا شد 10 روز باقی مانده