2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738129 بازدید | 44695 پست

ما امروز نهار رفتیم بیرون قرار شد نهار بیرون خودم درست کنم

یه سبد وسیله برداشتم یه ساک لباس و پوشک این چیزا

نیم ساعت پیش اومدم همه چیز شستم ولی هنوز جا به جا نکردم لباس ها پهن کردم خشک بشه خونه هم مرتب

فقط مونده خودم دوش بگیرم وشام درست کنم.

شادی صدام کنید

یکی از تاپیک ها ختم صلوات گذاشتن برای شفای یک نوزادی که مشکل مغزی داره و دکترا جوابش کردن😭اگه دوست داشتید شما هم شرکت کنید وقت هم تعیین نکردن هر موقع خواستید میتونید صلوات بفرستید🩷خواستید اینجا تعداد بگید من به استارتر اون تاپیک میرسونم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم بگم که توی راستای مینمال شدن یه چیزی هست که داره اذیتم میکنه اونم اینه که به اون چیزی که میخوام ...

اصلا ناامید نشید ، وسواس هم بخرج ندید ، زمان‌بر هست این پروسه 

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود 

چه تاپیک خفنی

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

دوستان ، من امروز رفتم سراغ اون طبقه کمد که لوازمی که نیاز به کاری دارند رو میذارم ، آوردم دوختنی ها دوخته شدند ، اتویی ها اتو شدند ، یکی دو تا لباس تمیز بودند ولی نیاز به وایتکس داشتن انجام شد ، چند تا چسب کاری داشتم و خلاصه همه چی مرتب شد و رفت سر جاش و فعلا اون طبقه خالی شد یعنی من الان خداروشکر کار عقب افتاده ندارم 

خدایا شکرت 

عاشق همتونم دوستان گل مینیمالیستم ❤️

دوستای گلم سلام

امروز کشوهای دخترمو مرتب کردم 

متاسفانه دخترم مثل پدرش علاقه به انبار کردن وسایل داره

کلی دفتر نصفه نیمه 

کاغذ

پاک کن و مداد و خودکار

البته بعد مدارس مرتب کرده بودم ولی دخترم هر جا هرچی ببینه میزاره توی کشوهای خودش

کاغذهای قابل استفاده رو توی سبد مخصوص گذاشتم برای چرک نویس

کاغذهای کاملا نوشته شده رو گذاشتم توی بازیافتی ها

خودکارهاو ماژیک های  تموم شده رو جدا کردم و ریختم سطل زباله

نزدیک سه تا نایلون دور ریختی پیدا کردم

کلی کشوهاش خلوت شد

چند تا از لباساش هم کوچیک شده بود هم از ریخت افتاده بود و قابل استفاده برای دیگری هم نبود اونا رو هم انداختم رفت

چند تا از گلدونهای پتوسم رشد خیلی زیادی کرده بودن و نامنظم شده بودن

شاخه های خیلی بلندش رو کوتاه کردم و قلمه زدم تا هر کسی قلمه خواست بدم بهش

بعد کشوها رفتم سراغ کمد دیواری

اونجا دور ریز چندانی نداشت

فقط یدونه جارو زدم و مرتب چیدم

من به ازای هر نایلون وسیله اضافه که میزارم بیرون انگار یک کیلو سبک میشم😆😆😆😆😆

خروجی: 

یک هدفون که هفت سال پیش خریده بودم بعدش دو ماه استفاده کردم و دیگه کار نکرد.تا الان ک نگه داشته بودم کار نکرد ک هیچ حتی قسمتای چرمیش هم پوسیده بود.😄 

یک دفتر که از دوران دبیرستان داشتمش.اول دفتر انشا بود بعد دفتر روزانه نویسی کردم که خالی بشم.بعد دفتر چرک نویس که جزوه های دانشگاه رو می‌نوشتم.بالاخره بعد از شش سال امروز از کمدم بیرون رفت.📒 

یک خودکار آبی تموم شد.🖊️

یک جزوه از ترم پیش که فروختم به ترم پایینی ها.📚

کلی بطری پلاستیکی

آخ گفتی من استرس تو تک تک سلول های بدنم جوری که زندگیم مختل کرده.

شآدی جان

من تازگی ها دوره کمک‌های اولیه رفتم

توی کلاس صحبت از استرس شد

استادمون که روانشناس هم بودن گفتن حتما استرس رو با دارو و مشاوره درمان کنید که اگر درمان نشه در دراز مدت روی قلب تاثیر میزاره

دقیقا منم آبلیمو رو مث شما فک میکردم باید زیاد بگیرم چون مادرشوهرم دبه ده لیتری می‌خرید فک میکردم در ...

منم چند سالیه اصلا آب لیمو نمیخرم

چون توی تمام فصل ها لیموی تازه هست

قبلا کلی زحمت میکشیدم 

میخریدم، میشستم می‌بردم بیرون ،آب بگیرن حالا چی کار کنیم تلخ نشه

چند تا ظرف اشغال میشد ،شوهرمم همش شیشه پر می‌کرد می‌برد برای اینو واون

الان دیگه خودمو راحت کردم😚😚😚

خانومای عزیزززززز من عاشق این تاپیکمو هرشب میام میخونم ولیییییییی نمیدونم چرا تکون نمیخورم...ظاهر خونم تمیزو مینیمالههههه ولی امان از باطن...کشو و کابینتو کمددیواری از نامرتبی وحشتناکههههه ...این نامرتبی روی روانمم تاثیر داره و همیشع عصبی هستم.نمیدونم چرا نمیتونم شروع کنم...واقعا خسته امممم نمیدونم چیکارکنممممممم😞😞😞😞😞😞😞😞😞