2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738207 بازدید | 44695 پست

حالا برای تنوع تاپیک وداغ شدن بحث ها میگم مثلا مدتی این بازیگرا می دیدم ماشاا..دسترسی به بهترین برندهای هر محصولی ولی ما گذر سن روی پوست می بینیم

با گذر زمان نمیشه جنگید بخش قابل توجهی اش ژنتیگ بخش مهمتر دیگه اش تغذیه ورزش وارامش ذهن ومقدار کمی هم انواع کرم وروتین های پوستی

این روتین های پوستی بیش از حد خودش شده یک ماجرا

وچقدر ماهانه هم هزینه هم ورودی محصول داریم.

یا مکمل ها وقرص های عجیب وغریب که مصرف اش بین خانم ها رواج پیدا کرده

البته که شاید نظر من اشتباه باشه

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستان گلم 

من دو هفته پیش کل خونه رو پاکسازی اساسی کردم و بعد از چند سال که سعی در مینیمالیست شدن داشته ام و البته تقریبا یکساله که بطور جدی مینیمالیست شدم ، احساس میکنم تازه به اون حد دلخواهم دارم نزدیک میشم . 

خیلی فکرم آزاد شده 

کارم خیلی کم شده 

خونه همیشه به سرعت مرتب میشه 

وقتم انگار برکت پیدا کرده 

من بزرگترین عامل رو محدود کردن خرید و ورودی میدونم در درجه اول  

حالا برای تنوع تاپیک وداغ شدن بحث ها میگم مثلا مدتی این بازیگرا می دیدم ماشاا..دسترسی به بهترین برند ...

دقیقا من به جز ضدافتاب ویک آبرسان معمولی چیزی نمیزنم ونمیدونم باید بزنم یانه چقدر تاثیر داره وتاحالا نزدم 

ولی محصولات مو استفاده کردم خیلی موهام بهتر شده

اولین عکس پروفایل بنده به افتخار هیدوای عزیزمهایدی بلا با چادر گل گلی که گفت عکس بذاریدو البته تمام ...

نون و پنیر و خارک   عکس پروفایل جدید مبارک🥳

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان عزیز خواستم گزارش بدم از تعدادی خروجی های هفته الحمدلله به خاطر تاثیر این سایت من خیلی تغییر کردم🤗و البته تصمیم گرفتم تعدادی از دکوری ها کوچیک اطراف رو هم جمع کنم و خونه رو امروز خلوت تر کنم:

۱.تعدادزیادی قاشق و چنگال و چاقوی یک بار مصرف که اصلا استفاده نداشتند رو خروجی کردم و دادم به کسی که استفاه داشت

۲.یک مانتو که ديگه استفاده شده بود و خيلی هم مدلش باب دلم نبود 

۳. ی شومیز که خیلی استفاده کرده بودم و واقعا دوستش داشتم 

۴.چند شیشه و بطری پلاستیکی

۵.مقداری کارت ویزیت از سالهااااا قبل

۶.ی دستمال گردگیری که دیگه کهنه شده بود انداختم دور 

امیدوارم همیشه خونه هاتون لبریز از شادی و ادامش باشه 

حالا برای تنوع تاپیک وداغ شدن بحث ها میگم مثلا مدتی این بازیگرا می دیدم ماشاا..دسترسی به بهترین برند ...

در مورد کامنت قبلیت دقیقا موافقم

مینیمالیسم به نفع همه ست اگر خودشون هم درک کنن و متوجه بشن

اینو منی میگم که تمام اطرافیانم ماکسیما

در این موردم خیلی موافقم باهات. به نظر من (عقیده همیشگیمه) پوست و مو به ترتیب تابع این موارده:

اول اول اول و آخر ژنتیک

شرایط زندگی و مهم تر از همه استرس

بعد ورزش و خواب و تغذیه و امثالهم

در آخر اعتقاد بسیار کمی به محصولات مراقبتی دارم

دقیقا مادر همسر من برعکسه یه حلوا ارده اگه تو یخچال باشه میگه این چرا خورده نمیشه؟! اگه نمیخورید بدی ...

پست عالی امسالی   

چقدر خوب تعریف کردی هیدوا جان

قشنگ تصور کردم  

فقط مادرشوهرت

سلام 

ممنون به خاطر کامنتهای مفیدتون🙏🥰

نسبت به قبل خودم، خریدهای کمتری دارم و انباشت و هدفها و ارزوها و حرفهای کمتر... 

اما... هنوز تا نقطه ی مطلوب فاصله ام زیاده.

✨✨✨

من هر سال خرما زیاد میگرفتم. مثلا دو سال پیش 60 کیلو گرفتم. بیشترش رو به فامیل دادم. 

بقیه اش رو هم که بسته بندی میکردم باز کم کم میدادم به بقیه.

امسال و پارسال خودم رو تو دردسر شستن و بسته بندی خرما نذاشتم کم و باکیفیت فقط به اندازه ی خودمون گرفتیم.

و همینطور سال های اول ازدواج یه عالمه لیمو میخریدم و اب میگرفتم. در اخر میدیدم تا اخر سال خودم فقط یکی دو بطری استفاده دارم فریزرم هم جا نداشت بازم به بقیه میدادمشون. 

امسال فقط یه بطری گرفتم. 

الان که با خودم فکر میکنم میبینم چند سال خودم رو تو چه دردسری مینداختم. 

مثلا یه سال رفتیم اون ور شهر برا گرفتن لیمو و ابگیری کلی تو صف ایستادیم بعد همین که بشکه ها رو تو ماشین گذاشتیم یه بشکه ی ده لیتری ریخت کف ماشین. 🙄

سال اول ازدواجم باز تجربه ام کمتر بود همسرم گفت دستگاه ابلیمو گیری یکی از اقوام رو قرض بگیریم. 

بعد فهمیدم دستگاهشون مشکل داره کل پذیرایی و اشپزخونه پر ابلیمو و تفاله هاش شد. 😩

سلام ممنون به خاطر کامنتهای مفیدتون🙏🥰نسبت به قبل خودم، خریدهای کمتری دارم و انباشت و هدفها و ارزوه ...

دقیقا منم آبلیمو رو مث شما فک میکردم باید زیاد بگیرم چون مادرشوهرم دبه ده لیتری می‌خرید فک میکردم درستش همینه ..اما چند ساله  فقط در حد یه بطری یک و نیم لیتری میخرم ..چون زمستون لیمو سنگی هم میخرم و استفاده میکنم از اردیبهشتم این لیمو کوچیکا میان بازو می‌خریم