2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738210 بازدید | 44695 پست

سلام دوستای مهربون و مینیمالم😍

مقداری بال و پاچین تو فریزر بود در آوردم و با ادویه و پیاز و آبغوره طعم دار کردم و به این ترتیب پیاز ها تموم شد و بطری آبغوره ام خالی شد و بطری خروجی شد!

سیب زمینی ام خیلییی کم استفاده میکنیم و میخوام مقدار باقی مونده رو برای مادر همسرم ببرم!

این مدت چون درگیر اثا‌ث‌کشی هستیم هرچی تموم بشه من خوشحال تر میشم چون کارم راحت تر میشه😁

در حال حاضر فقط تخم مرغ تو یخچال موجوده که باید تا روز رفتن استفاده بشه🫠

مقدار زیادی ام ظرف شستم که خروجیش شد انرژی راکد شده و گرد و غبار و جرم و چربی🧹🫧

بعد از شستن ظرفا خشکشون میکنم و ی هوایی که خورد سلفون میپیچم🤩👌🏻

سلام دوستان .

من هم روز دوم از چالش پاکسازی رو با اینکه امروز خیلی مشغول بودم و خیلی وقت نداشتم ولی برای اینکه متوقف نشه روند چالش انجام دادم .

کمد بچه هام رو پاکسازی کردم و ۶ تا کاپشن و سویشرت که براشون کوچیک شده بود و ۲ تا بلوز پسرهام و یک شلوار بافتنی دخترم که کوچیک شده بود رو که همه هم قابل استفاده هستن جمع کردم که باز چند روز دیگه که جاهای دیگه رو پاکسازی کردم ببرم بدم به خیریه . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیا چقدر حوصله دارن ماشالا من لوازم خودمم یادم نمی مونه چه برسه مال بقیه رو

قبلاهم گفتم صرف مادر شوهر  نیس منظورم امثال ایشون هست که شخصیت ماکسیمال دارن به کنار و فک میکنن همه باید مث ایشون باشند و انبار کردن وسایل یجوری هنر هست  ...مثلارهمسرخودمم  درسته ماکسیمال نبود خرید لوازم ایشون به اندازه هست یجوریهای ورودی کنترل شده هست ولی خاصیت انبارکردن داشت که اونم تواین ده سال زندگی بامن خیلی خوب شده 

صبا هستم 
گزارش پاکسازی روز هیجدهم (امروز)‌ :۱.کیف آبگرم رو خواستم استفاده کنم تا آب ریختم داخلش از درز ...

خداقوت 

دقیقا حس میکنم چجوری پاکسازی دارید 

فقط تمیزی و آرامش بعدش😇😇😇

❌لایک❌
هیدوا جان گفتن اگ چیزی از جهیزیه بذارم خروجی مامانشن ناراحت میشه ..اما برا ما برعکسه مامانماگ بدونه ...

دقیقا مادر همسر من برعکسه 

یه حلوا ارده اگه تو یخچال باشه میگه این چرا خورده نمیشه؟! 

اگه نمیخورید بدید به یه نیازمند که همین شاید یه ناهار ظهرش باشه... 

یا هرچی پسرم استفاده نمیکنه یا آت و آشغال نگه میداره، میشینه کلی باهاش حرف میزنه تا راضی بشه بده به کسی که نیاز داره یا بریزه دور، گاهیم بهش تا هفته بعد که میاد اینجا فرصت میده😄پسرم اتاقشو که پایین بود به خاطر مادربزرگش عوض کرد و رفت اتاق بالای پارکینگ که چندتا پله میخوره و رفت و امد برای مادربزرگش سخته!!! ولی مادرشوهرم عصاشو کنار میذاره چهاردست و پا میره بالا بنده خدا ببینه داره چیکار میکنه و.... 😁😁😁

ولی مادرم انگار هنوز میخواد اونجور که خودش دوست داره مارو تربیت کنه! همشم میگه نرود میخ آهنین در سنگ، ولی باز تلاش خودشو ادامه میده 

کلا تلاش و پشتکار مستمر تو اون نسل خیلی برام شگفت انگیزه😄

❌لایک❌

سلام به همگی. چندروزه خروجی خاصی پیدانمیکنم دیگه. ولی دیروز ازیه ورودی هیجانی جون سالم به دربردم. میخواستیم بادوستا روسری سفارش بدیم. من یه روسری نخی برای زیرچادرلازم داشتم بعد مشکی های اون کانال هم اف خورده بود، خواستم سفارش بدم، اومدم خونه فکرکردم باخودم که هنوزروسری مشکیم نو وقابل استفادس پس دلیلی نداره جدید بخرم

لطفالایک نکنین. 
بله پروییدم تازه تموم شده بیشتر از خودم ناراحتم که از دکتر رفتن می ترسم چون چند ماه پیشم این درد داش ...

نگران نباش عزیزم

معمولا درد نشونه بدی نیست

خود پزشکان میگن ما از نبود درد بیشتر می ترسیم تا خود درد

شما چون بچه هم شیر میدید این طور دردها به نظرم خیلی طبیعی هستن

زودتر برید دکتر چون این استرسه بیشتر آدمو اذیت می کنه

اینو من که خدای استرسم میفهمم 😩

خداقوت دقیقا حس میکنم چجوری پاکسازی دارید فقط تمیزی و آرامش بعدش😇😇😇

خدا نگهدارتون باشه🌹

البته باید بگم که تمیزی خیلی زیادی در کار نیست با وجود یه پسربچه ماشالله شیطون!

همش لوازمش پخشه دور خونه

و آشپزخونه هم من هرچقدر تلاش می کنم باز نامرتبه

ولی خب خونه ام خیلی خیلی بهتر از قبل شده با این روش

به طوری که دیروز مهمون سرزده برام اومد و من باجرات تعارف کردم داخل چون می دونستم خونه ام برای حالت سرزده زیادم بد نیست😅

سلام به همگی. چندروزه خروجی خاصی پیدانمیکنم دیگه. ولی دیروز ازیه ورودی هیجانی جون سالم به دربردم. می ...

منم دیگه زیاد خروجی پیدا نمیکنم ولی خب ورودی رو فعلا به صفر رسوندم در مورد خودم و لوازم خونه ، خییییلی خوشحالم 

سلام،

- استد گوشیم شکست، رفت بازیافت

-یه مقدار ابر از انباری برداشتم که بره بازیافت

-یه دست  کت شلوار قدیمی همسر +چندتا کراوات رفت خروجی

-یه مقدار عروسک +یک تاپ نو رفت خروجی 

ورودی

+ یه مانتو کرم رنگ برای دانشگاه گرفتم منتهی یه مدل ساده طوریه که واسه بیرون هم مناسبه و هم اینکه راحت با همه چیز ست میشه

+۲تا تی شرت ساده از یه برند که من فقط همین برند رو میپوشم و آف خوبی خرده بود

+یک دستبند کشی که واسم نوستالژی طور بود و خیلی دوسش دارم و قیمتش خیلی ناچیز بود

نگران نباش عزیزممعمولا درد نشونه بدی نیستخود پزشکان میگن ما از نبود درد بیشتر می ترسیم تا خود دردشما ...

آخ گفتی من استرس تو تک تک سلول های بدنم جوری که زندگیم مختل کرده.

شادی صدام کنید