2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738199 بازدید | 44695 پست
ببخشید منم این مشکل دارم شما فقط با عوض کردن کفش خوب شدید؟ کار دیگه ای انجام ندادید؟

بله من کفش اسکیچرز اصل می گیرم(حالا در حدی که اصل باشه تو ایران😒) اینا کفی مموری فوم دارن که برای خار پاشنه طراحی شده اند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جونم براتون بگه از خروجی امروز ✅️ دمپایی حوله ای که دیگه پوسیده بود بنده خدا 😁و اما ورودی چند روزیه ...

مبارک عزیزم انشاا...تو شادی ها استفاده کنی برای شادی هات خرج اش کنی

شادی صدام کنید

✅️دیروز نوبت پنتری بود که مرتب شد.

✅️عید خواهر شوهرم یه شلوار خرید همه اصرار که تو هم بخر بخصوص شوهرم من چون شلوار مشکی داشتم شلوار جین نیاز داشتم نخریدم با اینکه وقتی می پوشیدم خیلی بهم می اومد تااا اینکه

دیشب مادرشوهرم شلوار بهم داد گفت برای خواهرشوهرم بلند بوده تو استفاده کن حتی اتیکت اش در نیاورده بود منم دیگه قبول کردم همسرم خیلی خوشحال شد چون دلش مونده بود میش این شلوار

در نتیجه شد ورودی دیروز.

درحال حاضر دوتا شلوار مشکی بوت کات دارم.

یه شلوار مشکی که ست مانتو مشکی در واقع استایل رسمی واداری محسوب میشه

سه تا هم شلوار جین دارم.

شادی صدام کنید
✅️دیروز نوبت پنتری بود که مرتب شد.✅️عید خواهر شوهرم یه شلوار خرید همه اصرار که تو هم بخر بخصوص شوهرم ...

از پنتری دیروز خروجی داشتم الان که همسرم خونه نیست بردم گذاشتم کنار سطل

✅️یه جانونی لیمون که هوا داخلش می رفت نون خشک می شد.

✅️یه قابلمه روی استفاده شده که دیگه نیاز ندارم.

✅️یه قالب ژله نو که خوش دست نبود

✅️دوتا چاقو از سرویس چاقو جهیزیه که خوش دست نبود

نمی دونم چرا من با چاقوهای این سرویس نتونستم کار کنم

دوتا سایز کوچیک اش نگه داشتم برای سراغ گرفتن  احتمالی همسرم

شادی صدام کنید

من مدتی بود دلم میخواست اسمارت واچ بخرم چقدر خوب شد این بحث رو مطرح کردین من ۴ تا ساعت معمولی دارم که سالم هستن و مارک خوبی دارن با خوندن نطرات شما خانوما منصرف شدمو از یک ورودی جلوگیری شد😁