2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738384 بازدید | 44695 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره،باید حتما صحبت کنیم، مشکل سراینه که باید یادداشت کنم سرخیلی چیزا باید باهم حرف بزنیم،من با شروع ...

راهی جان یه نصیحت مامان بزرگی اگه اجازه بدید بهت بکنم شاید به درد بقیه جوون ترها هم بخوره

"معمولا" آقایون نسبت به جمله بیا حرف بزنیم یا یه حرفی میخوام بهت بزنم یا جملاتی از این دست یه گاردی دارن

فکر می کنن که قراره توبیخ بشن یا چیزی مثل این😐😒

خیلی بهتره که تو این موارد غیرمستقیم شروع کنی مثلا بگی نظرت چیه فلان کارو بکنیم؟ یا یه مشورتی میخوام باهات بکنم... یا یه چیزی ذهنمو درگیر کرده کمک میخوام...

این طوری احساس بزرگی بهشون دست میده و گاردشونو باز می کنن

البته مطمئنا شما خودت آگاهی چون الان شما خیلی داناتر از من به سن شماست 

و این که قطعا خانمایی مثل هیدوای عزیز راهنمایی های بهتری بلدن که منم مستفیض بشم

ولی این خونده و تجربه شخصی من بود

یه ایده خوب ازتون گرفتم واجرا کردم

امروز رفتم کتابخونه عضو شدم اینطوری بدون انباشتگی می تونم کلی کتاب بخونم سه کتاب هم گرفتم.

ورودی یه اسکاچ هدیه بود.

تولد مادرهمسرم بود که بهشون وجه نقد هدیه دادیم با کیک 

بقیه روز روتین خانه داری بود.

شادی صدام کنید
راهی جان یه نصیحت مامان بزرگی اگه اجازه بدید بهت بکنم شاید به درد بقیه جوون ترها هم بخوره"معمولا" آق ...

من این پیام تون تایید می کنم اتفاقا چند روز بود می خواستم با همسرم راجبع موضوعی صحبت کنم که به تجریه متوجه شدم کار اشتباهی نگفتم ولی انگار حرفهام اومد تو رفتارم چون امروز به موضوع گفته نشده رسیدگی کرد.

شادی صدام کنید
به خدا تو زن زندگی هستیخودم میام می گیرمت😇

😂😁😁ولی ایکاش موضوع مینیمالیست بودن یه ملاک اساسی میشد برای انتخاب همسر چون روش زندگی ماکسیمالی خیلی رو اعصابه😂

ولی از بس ملاک های مهم تر پر رنگ شده ادم به این موضوع اصلا فکر هم نمیکنه😑

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من این چندوقته چندتا خروجی بزرگ داشتم. با خروج اینا دیگه خروجی خیلی کم پیدا میشه تو خونه و تقریبا میشه گفت چیز اضافه ندارم 

❌️ یک قالیچه دستبافت که نخ نما شده بود و پرزاش می ریخت 

❌️ ۲۰ متر موکت. خونه فعلی چون کوچیکتر از قبلیه فعلا نیازی بهشون نداشتم

❌️دو تا پتوی دونفره که هدیه بودن و تو دیوار فروختمشون

❌️یه نقاشی سیاه قلم 

اگه یادتون باشه چندوقت پیشا ازتون راهنمایی خواسته بودم که چطوری از دستش خلاص بشم،چون هدیه خواهرشوهر بود و اگه میذاشتم خروجی، همسر ممکن بود ناراحت بشه،

خداروشکر  راهکارهای خوبی که دوستان ارائه دادن😉 رو بالاخره به کار بردم و نقاشی طی یک اتفااااق کاملا غیرعمدی خیس شد و خراب شد و رفت خروجی. امروز هم بالاخره قابش رو گذاشتم خروجی😁

اگه مدام استفاده می‌کنید خروجی نذارید. من اهل عود و شمع نیستم دوتا دونه شمع وارمر دارم برای زمانی که ...

آفرین چقدر خوب نوشتین

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

واقعا دیگه نمی دونم به چه زبانی باید متوجه بشیم دنیای مجازی چیز مفیدی برای ارائه نداره.

مگه ما راضی هستیم دو به ده استوری تبلیغات ببینیم مگه مغازه ها کلینیک ها تو سطح شهر واستان مون نمی بیتیم که هزینه های هنگفت بلاگرا بگیرن منم راضی نیستم شما استوری تبلیعات بذارید من فقط می خوام استوری خونه وزندگی ببینم وغیر از این باشه پست واستوری نمی بینم همان طور که تا الان فالو نداشتم.می فرماین قصاوت نکنید ما فلان نیستیم ما بهمان نیستیم من ببیننده این استوری ها می بینم که بهره ای ببرم وگرنه عاشق چشم وابروی شما که نیستم خق دارم راجبع محتوای شما نظر بدم تحلیل کنم به اشتراک بذارم.

وگرنه هیچ بلاگری به درد زندگی من نمی خوره

دیروز بعد از مدتها بلاگری که واقعا خوش گوشت😂روراست بود آتفالو کردم در واقع قورباعه ام تو فضای مجازی قورت دادم چون اشنا هم بودن تا به خودم بگم این فضا چیزی نداره

البته که اشپزی می کنم وخرید هم می کنم

شادی صدام کنید
واقعا دیگه نمی دونم به چه زبانی باید متوجه بشیم دنیای مجازی چیز مفیدی برای ارائه نداره.مگه ما راضی ه ...

خلاصه که راضی نیستی دیده هم نخواهی شد 

من هر وقت خودم در معرض قصاوت بذارم قصاوت هم میشم کسی که شغل اش تو فضای مجازیه باید ظرفیت بودن تو این فضا داشته باشه وگرنه پس چرا من بلاگر نشدم مگر از پول بدم میاد.

شادی صدام کنید