2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738379 بازدید | 44695 پست
جوراب رو بدوزی مثل همسرجان ما، نمیپوشه؟

بابام میپوشه ولی داداشم نمیپوشه خیلی دک و پز داره😑😂

اگه سوراخش ریز باشه میدوزم ولی این سه چهار تا روش افتاده بود نمیدونم به کجا خورده بوده یا کفشش اونجوری کرده🤔

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
بابام میپوشه ولی داداشم نمیپوشه خیلی دک و پز داره😑😂اگه سوراخش ریز باشه میدوزم ولی این سه چهار تا ر ...

پس دیگه کهنه شده که سوراخاش زیاد شده 

همسر و یه پسر منم نمیپوشه 

باز همسرم کوتاه میاد ولی پسرم نه 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوراب رو بدوزی مثل همسرجان ما، نمیپوشه؟

بعد این جوراب هایی که کشش شل میشه نگه میدارم بابام زمستونا زیر شلوارش شلوار کشی میپوشه جوراب و میکشه رو اون 

الان یادم افتاد به شما هم بگم اگه پسران و همسرتون اهل زیر شلواری هستن نذارید خروجی 

دوستان وقت اسفناج تازه ست بگیرید کوکو و نرگسی درست کنید فوق العاده ست فقط زیاد نگیرید

من بیشتر بورانی اش درست می کنم

همون کم وتازه استفاده می کنیم.

نرگسی مادرهمسرم زحمت می کشن برای همسرم درست می کنند

شادی صدام کنید
بعد این جوراب هایی که کشش شل میشه نگه میدارم بابام زمستونا زیر شلوارش شلوار کشی میپوشه جوراب و میکشه ...

نه زیرشلواری نمیپوشن 

هیچکدومشون 

مچ پای پسر بزرگام، بزرگه 

مچ پای همسرم نه 

بعد تو زمینه شل شدن کش جوراب، تو خونه ما وقتی جوراب همسرم کشش شل بشه میدم به پسر بزرگام بپوشن،اندازه شونه 😄😄 

اونها دیگه میپوشن تا پاره بشه 

پاره شدنشم نمیدونم چجوریه انگار کامل کفش سابیده میشه و سوراخ نمیشه 

بعد تعجب میکنم 

پسرام میگن مامان دیگه چه توقعی از جوراب دست دومهای بابا داری از ما؟! 🤣

❌لایک❌
من بیشتر بورانی اش درست می کنمهمون کم وتازه استفاده می کنیم.نرگسی مادرهمسرم زحمت می کشن برای همسرم د ...

ماهم وقتی میگیریم یه مقدار همون وعده درست میشه 

فقط یه بسته میره تو فریزر 

❌لایک❌
نه زیرشلواری نمیپوشن هیچکدومشون مچ پای پسر بزرگام، بزرگه مچ پای همسرم نه بعد تو زمینه شل شدن کش جورا ...

خوبه پس قشنگ حلال میشن😁

نه زیرشلواری نمیپوشن هیچکدومشون مچ پای پسر بزرگام، بزرگه مچ پای همسرم نه بعد تو زمینه شل شدن کش جورا ...

واای چه جواب قشنگ و درست و طنزی عزیزم خب راست میگن😂

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

جونم براتون بگه از خروجی امروز 

✅️ دمپایی حوله ای که دیگه پوسیده بود بنده خدا 😁

و اما ورودی 

چند روزیه فضای خونم خیلی متشنج شده و مداااام با همسرم دعوا داریم 

و متاسفانه همه ی دعوا های ما به جاهای باریک کشیده میشه 

این شده یه باگ توی زندگی من 

به خاطر همین هم برای اینکه حال خودمو خوب کنم رفتم خرید کردم اما حساب شده و با برنامه 

قبلا بهتون گفتم که مقداری قرعه به اسمم دراومده امروز رفتم یه انگشتر خوشگل برای خودم خریدم البته که مخفی هست 🤗

بعد هم رفتم یه دونه کرم مو و کرم ترک پا خریدم  

الان عکس همشون رو میزارم 

این ها رو هم چون احتیاج داشتم و مصرفی هستند گرفتم وگرنه خرید نمیکردم و مهم تر اینکه انگاری باید یه جایزه به خودم میدادم برای تحمل این همه فشار عصبی 

آهان متوجه شدمپیشنهادم اینه که کفش برند و مارک خیلی خوب بگیرید قطعا مشکل تون برطرف میشهمن خار پاشنه ...

ببخشید منم این مشکل دارم شما فقط با عوض کردن کفش خوب شدید؟ کار دیگه ای انجام ندادید؟ 

جونم براتون بگه از خروجی امروز ✅️ دمپایی حوله ای که دیگه پوسیده بود بنده خدا 😁و اما ورودی چند روزیه ...

مبارک باشه 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

خروجی های این دو روز: دوتا پرده سالن، یه پرده اتاق خواب، پرده آشپز خونه،یه پتو که قبلا گفتم قراره بدم به کسی،دوتا شلوار و یه پیراهن همسر که عمرشون رو کرده بودن، یه تونیک خودم که زیاد دوستش نداشتم،یه جوراب دخترم که باهاش راحت نبود،جوراب خودم که پرزی شده بود، یه کش مو،قلم سایه، یه رژ لب، دوتا تیشرت خودم که کهنه شده بودن،دوتا سی دی آموزشی، یه روان نویس که تموم شد، یه مداد چشم که یدفعه از وسط شکست، مقداری دارو،یه شلوار خودم که کهنه شده بود،دوتا شیشه مربا و یه شیشه شربت برای کسی بود،اونم دیشب بردم بهش تحویل دادم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود