2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738297 بازدید | 44695 پست

سلام کسی که واقعا مینیمالیست هست بیاد منو یه هولی بده نمیتونم دل بکنم 

هم میگم حیفه هم نمیشه فروخت یا خیلی مفت باید بفروشی وگرنه نمیخرن 

ولی خییلی شلوغه خونم و شلخته شده 

از وقتی اسباب کشی کردم مردم از بس وسایل ریززززر و بدرد نخور و زیادددد داشتم 

خیلی خرت و پرت ریختم دور،بازم شلوغه

کلی ظروف بشقاب و چینی و میوه خوری که کادویی بوده یا جوگیر  شدم خریدم اصلا هم ست نیستن و جا گرفتن استفاده نمیشن 

از طرفی هم پولدار نیستم بگم اینا رو ببخشم چون نو هستن

من الان سرویس ست تا ۶ نفر دارم اگر مهمون بیشتر از این بیاد باید از سرویس دیگه استفاده ،مثلا یه دست چینی هست یه دست ملامین و هیچکدوم رنگ هم نیستن جنس هم نیستن 

نمیدونم چه قیمتی بزارم رد بشن سه دست هم رنگ ست بخرم فقط همینا باشن کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم 

😍دخترام عشقای زندگیمن 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کسی که واقعا مینیمالیست هست بیاد منو یه هولی بده نمیتونم دل بکنم هم میگم حیفه هم نمیشه فروخت یا ...

خوب

تا مدتهااا چیزی نخر وتنبیه ات بشه همین طوری استفاده کنی بهرحال هر چیزی تاوانی داره تا تاوانش نپردازیم درس نمی گیریم.

وسایل ات تو ذهنت یا روی کاغذ دسته بندی کن ودسته دسته استفاده کن تا بشکنن از دور خارج بشه

مهمان هم داشتی انقدر روی روی خوش وطعم غذات کار کن که چیدمانت به چشم نیاد باور کن اینجوری پیش بره مثل جوراب های لنگه به لنگه چیدمان لنگه به لنگه هم ست میشه به من اعتماد کن

با این وجود ببین این همه طرف کدوم به کدوم بیشتر میاد با هم برای مهمان استفاده کن

تعدادی که برات مقدور بذار برای کادو دادن.

شادی صدام کنید

دوستای گلم یه اشتباهی که من کردم واینجا می دارم جهت ایده

خواهرشوهرم یه طرف شیشه ای سالاد خوری بهم هدیه داد فورا کارتن اش دورانداختم یکی دوبار استفاده اش کردم در حالیکه اصلا نیازم نبود چندماه بعد که رفتیم خونه همکارم محبور شدم براش هدیه دیگه بگیرم درحالیکه همین ظرف مناسب بود

خردکن برقی هدیه مادرهمسرمم به همین روال انجام دادم که پشیمونم

🧽امروز نوبت آشپزخونه بود که دوتا قفسه فریزر شستم که درحال حاصر شامل:

۴ بسته گوشت چرخ کرده

سه بسته بامیه

مقداری زعفران

ویه بسته مرغ

ویه بسته اسفناج🧽

⬅️تعدادی اسکرین شات پاک کردم الان ۳۱۵ اسکرین شات دارم

شادی صدام کنید

وقت بخیر 🍁🍁

با لباسهایی  که دیروز انداختم دو تا ساک خالی شدند، نشون مادرم دادمشون به اصرار من یکی رو برداشت.‌ 

چند متر پشم شیشه که برای بچه ها دوخته بودم ولی استفاده نشدند خروجی شد

چند ورق ژلاتین مونده از دو سال پیش 🙄

دو تا کیسه ی نظم دهنده (برای وسایل ریز، گرفتم ولی چون شفاف نیستند برام کاربردی نبودند)

یه سینی که یه ترک کوچولو داشت یهویی ازش بدم اومد خیلی اتفاقی از دستم افتاد و شکست 😬، یه سینی دیگه که اونم دوست ندارم جایگزینش شد

چند ظرف نگهدارنده چند روز پیش گرفتم دیروز یکیشون شکست انداختمش

این روزها چقد جنسها بی کیفیت شدند. 🙄

سلام کسی که واقعا مینیمالیست هست بیاد منو یه هولی بده نمیتونم دل بکنم هم میگم حیفه هم نمیشه فروخت یا ...

مرحله اول چیزایی که واقعا بدرد نمیخورن و جدا کن بزار خروجی،ظروفی که لب پر یا ترک خوردن یا بلا استفادن...

مرحله دوم ورودی هارو کنترل کن

وسایلی هم که استفاده نمیکنی ،ولی دلت نمیاد بزاری خروجی هم فعلا عجله نکن،همشو جمع کن تو کارتن بزار انباری یا جایی....بعد چندمدت که دیدی استفاده نمیشه راحت تر میتونی دل بکنی

و اینکه هرروز تاپیک و بخون و همراه باش..اوایلش سخته برای ادم که چیزی بزاره خروجی

عه شماهم لایک ممنوع شدین😁خروجینزدیک ۳۵تا مشمای کلیدپریز که دیروز نصب شدکارتن‌های شیرآلات ، دوش ، سن ...

خونه جدید مبارک الهی با دل خوش وتن سالم توش زندگی کنی

خواهر منم همین روزا می‌ره خونه خودش بعد سالها😊

خونه جدید مبارک الهی با دل خوش وتن سالم توش زندگی کنیخواهر منم همین روزا می‌ره خونه خودش بعد سالها😊

ممنونم دوست خوبم

خداروشکر،مبارکشون باشه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

🧽فرصت کردم دوتا طبقه فریزر بشورم وتمیز کنم که شامل:

بازم اسفناج که تا ده روز آینده شایدم زودتر مصرف میشه

لوبیا سبز

سیر،بازم بامیه،زغال اخته،سبزی قرمه،یه وعده گوشت خورشتی،

سبزی سوپ،هویج برای سوپ و قالب یخ

به نظر خودم فریزر خلوت ومرتبی هست

درب یخچال وفریزرم برق انداختم

🧽دوتا قفسه دکوری هم دستمال کشیدم ودکوری هاش شستم

شادی صدام کنید

ببین منم مثل شما بودم و تا حدودی هستم یا حیفه یا یادگاریه یا یروز نیازم میشه...  تا اینکه این تاپیک تلنگر خوبی بود برام شروع کردم اول چیزایی که اصلا و ابدا بدرد نمیخورن  بعد چیزایی که قابل استفاده نیستن ولی یادگارین و فقط بیشتر اذیتم میکنن و بعد چیزایی که مدتهای مدیده هیچ وقت به کار نیومده مثلا امروز رفتم سراغ کشوی جورابا که مرتبشون کنم یه کیسه  جورابای لنگه به لنگه کهنه شده  کوچیک شده و غیر قابل استفاده جدا کردم ریختم دور . بسیار لذت بخشه کشوی جورابامم تفکیک کردم کالج کوتاه بلند تابستونی  حسابی مرتب شد.

چطوری دلتون اومد لایک ممنوع کنین خودتون رو با اون پست های پر محتوی تون☺️

قربــــــون محبتتون🫂لطف دارید شما عزیزدلم 

ریپلای ها رو گم میکردم وسط لایک ها 

من اعلاناتمم صفر میکنم هربار 

بعد سختم بود 

❤😘❤

❌لایک❌

عزیزم قیمت همون ظرف روببین همشو بذار دیوار جدا جدا وهمه ظرف هاتو بفروش با پول همش یدونه ۱۸ نفره بخر راحت خلوت من اینکارو کردم