دوستانم امروز که داشتم ظرفای پودر و نرم کننده رو پر میکردم یه چیزی گفتم به شما بگم شاید بکارتون بیاد
من نرم کننده رو به یه ظرف که درش کوچیکه انتقال میدم اینجوری موقع ریختن مقدار کم میریزه ..اما خود ظرفای نرم کننده درشون یجوری هست حجم زیاد میریزه ..مگه اینکه بخوای با درش بریزی که اونم مجدد در رو روش گذاشتنی دورش کثیف میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و من تنها دلیلم برا شاغل موندن همین آینده بچه هامه که میگم یوقت بزرگتر شدن دانشگاه رفتنی بتونم پشتو ...
اتفاقا تنها انگیزه کارکردن منم بچه هام هستن.ولی امسال تصمیم گرفتم با ۲۵سال سابقه بازنشست بشم وفقط ولاس خصوصی داشته باشم .تا از دست قانون و مقررات مدرسه و تعداد۳۵ نفر دانش آموز خلاص بشم کلی اترژی بدنی ازم میگیره
یک شنبه. فقط یک چیزدوشنبه... فقط دوتاسه شنبه . سه تاچهارشنبه . چهارتاپنج شنبه ... پنج تا. جمعه و شنب ...
پست عالی امسالی👆👆👆
من هی می دیدم شادی جان می نویسن چالش هفته n
الان متوجه شدم😅
خیلی خوبه چون من یکم تنبل شدم واسه تمیزکاری و خروجی و چالش دومم رو که هر روز یه خروجی بذارم اگه متوجه شده باشید نصفه رها کردم(البته چون مسافرتم رفتم و بعدم ناخوش بودم کمی)