2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738962 بازدید | 44705 پست
دخترم امروز عصر یه خراب کاری کرد که مجبور شدم موکت پنتری در بیارم بذارم حموم فردا بشورم روی موکت هم ...

سلام شادی جان یه پیج گل پنبه تو اینستا من دیدم،گل پنبه میفروشه.

یه سوال کنین شاید خریدار ظرفای شما باشن

اسمش گمونم گل پنبه سایه هستش

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، یه مفاتیح داشتم که پارسال دادمش به کسی. با خودم فکر کردم هر موقع دعایی بخوام بخونم از رو گوشی ...

پست عالی امسالی👆👆👆

یکی دیگه از محاسن کتاب کاغذی

با کتاب الکترونیک آخرش بچه ها ما رو مدام گوشی به دست می بینن

مادرتون رو به فروش لوازم بی کاربرد تشویق کنید و براشون هدف دلخواهشون رو نمایان کنید اگر موافق هستن ی ...

دقیقا همسر من با این روش به رفع انباشتگی و مینیمالیسم علاقمند شدن😈

سلام به همههستی جان شما ۳۰۰صفحه مونده تموم کنی درحالیکه تاپیک همینطوری داره جلو میره😄منم ممنونم که ...

قربونت عزیزم

نه دیگه! از صفحه ۲۵۰۰ با تاپیک همراهم و دارم جلو میام

اونا که نخوندم از ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ هست😉

قربونت عزیزمنه دیگه! از صفحه ۲۵۰۰ با تاپیک همراهم و دارم جلو میاماونا که نخوندم از ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ هست� ...

پس تا صفحه۲۵۰۰ قراره هایلایت بشه👌🏻

امیدوارم یه کاربر جدید بیان تاپیک و از اول مثل شما پیام‌های زیبا و نکته‌دار رو ریپ بزنن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلام به همگیخانمای عزیز لباس ها و کیف های نویی رو که نمیخاین چیکارش میکنین؟من یسری لباس نو دارم نمیش ...

من میدم به کمکیم 

قبلا تو دیوار و کانالی که داشتم میفروختم 

ولی دیدم حسی که از بخشیدن میگیرم به مراتب بیشتر از پولیه که دستمو میگیره 

❌لایک❌
من میدم به کمکیم قبلا تو دیوار و کانالی که داشتم میفروختم ولی دیدم حسی که از بخشیدن میگیرم به مراتب ...

قبل از آشنایی با کمکیم تو دیوار پیام میذاشتم که هرکی لازم داره بیاد ببره سریع میومدن و میبردن 

❌لایک❌