2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
اینایی که گل داره به نظرم گلش بعد یه مدت خراب بشن و... این پلاک دار ها که اسم حضرت دارند قشنگن ولی ن ...

مال من گل داره 

از اول که دادم نخش رو برام تعویض کنن این قسمت هم با نخ سفید فیکس کردم 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

خروجی امروزم بابلیس که برام کارایی نداشت(آخه موهام خیلی کوتاهه)و لخت .....هر چی هم فر میکردم و تافت میزدم نهایت یه ساعت بود  

کشوی دخترم مرتب کردم دو سه تیکه گذاشتم کنار

جوراباشو مرتب کردم دو جفت رفت خروجی 

بچه ها کنجکاو شدم رفتم  دیدم ۷ تا تسبیح دارم🙄🙄🙄🙄🙄 یکیشو دختر خالم اخیرا از مشهد سوغات آورد ...

عزمزمه من اتفاقا تسبیحات و مهر زیاد داشتم بردم گذاشتم مسجد

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

سلام، یه مفاتیح داشتم که پارسال دادمش به کسی. با خودم فکر کردم هر موقع دعایی بخوام بخونم از رو گوشی میخونم و دیگه نیازی بهش نیست. 

تازه فهمیدم اشتباه کردم. الان در حال خوندن یه کتابم در مورد روشهای علاقه مند کردن کودکان به مطالعه. نویسنده میگه در طول روز به دلایل مختلف مدام مطالعه کنید تا بچه ها هم از شما الگو بگیرند...

برای من مثل خیلیها موبایل جای کتاب رو گرفته. چند ساله که مجله و روزنامه نگرفتم و خبرها رو از تلویزیون یا گوشی دنبال میکنم. دیگه به ندرت کتاب کاغذی میخونم. در مورد قران و دعا هم که گفتم اگه بخوام  بخونم بازم میام سراغ گوشی.  

منی که صبح تا شب به بهانه ها و دلایل مختلف سرم تو گوشیه چطور انتظار دارم در اینده بچه هام کتاب بخونند و تو درسشون موفق بشند؟ 

✨✨✨

به این نتیجه رسیدم که حذف کامل کتاب کاغذی و جایگزینی با نسخه ی الکترونیک اشتباهه (روشی که من پیش گرفته بودم). 

به خودم قول میدم از این به بعد استفاده از گوشی رو به حداقل برسونم و تا حد امکان به همون روش قدیمی خوندن از روی نسخه ی کاغذی روی بیارم. 

امروز باچندتاازدوستامون رفته بودیم چشم روشنی بچه یکی دیگه ازدوستان. یه چیزی پیش اومد که شاید به بحث مینیمال بودن ربط نداشته باشه ولی بقول شادی جان زنانگیه دیگه. یکی ازاین دوستامون خانم بشدت ساده ایه من یمدت باهاشون صمبمی بودم متاسفانه ازهیچ لحاظی بقول عامیانه زن زندگی نیستن. یعنی اگرهمسرشون پنج میلیون پول نقدبدن بهشون برای خرجی خونه اول نصفشو مخفیانه میده پدرومادرش بابقیه اش هم خوراکی مضر ولباس بدردنخورمیگیره برای بچهاش.یه زندگی کارمندی درحدبقیه دوستان دارن ولی متاسفانه هیچ پیشرفتی ندارن. چون مثلا شاید نصف حقوقشون خرج لباسایی بشه که نه کیفیت دارن ونه زیبایی وخودشون بارهاگفتن ازفلان حراجی لباس گرفتن دوبارنشده بپوشیمش درزهاش رفتن. خب بگذریم فقط خواستم یکم ازاحوالاتشون بدونین. برای هدیه چشم روشنی خب هرکدوممون مبلغی باتوجه به روابطمون درنظر گرفته بودیم. ایشون پیش همه مینشستن ومیگفتن توروخدا پنجاه تومن نقدی پیشت هست بدی بمن پول توی خونه نداشتم بیارم الان پولم کمه که هیچکس نداشت وشایدم داشتن وندادن چون بشددت بد حسابن.باخودم گفتم چقدر خوبه که ادم ازقبل مهمونی همه چیشو اماده کنه بدونه چه لباسی میخواد برای خودشوبچهاش بپوشه یاچه وسایلی نیازه یاحتی چه هدیه ای میخواد ببره. چون مهمونی یهویی هم نبود که بگم خبر نداشته من خودم ازشب قبل همه چیزخودمو بچها وحتی پاکت پولمو بااسم حاضرگذاشتم روی تخت فقط منم پول نقد نداشتم وبنا به دلایلی نمیتونستم برم بیرون ازدوستم قبل مهمونی گرفتم وریختم حسابش ولی این خانم انقدرازهمه پرسید فکرکنم صاحب خونه هم متوجه شد. 

لطفالایک نکنین. 

ورودی با ارزشمند امروزم:چند وقت بود که دلم میخواست آیه الکرسی رو حفظ کنم امروز ازصبح ساعت۶ تلاشم رو کردم  دوساعته حفظ شدم دیگه لازم نیس همش از روی گوشی بخونم واز این بابت امروز خوشحالترینم.ممنون خدای مهربونم بابت هدیه امروزت به من شکرت😍

ومن به شدت به معجزه آیه الکرسی ایمان دارم

تولد دخترم بود و من امسال مهمونی نگرفتم ،،خانواده همسرم اومدن..ی دورهمی ساده شد فقط کیک گرفته بودیم براش و تصمیم دارم ببرمش اتلیه

کادو هاشون پول نقد بود و تبلت جادویی

چندروز پیش هم خواهرم اومدن و هدیشونو دادن وجه نقد و لباس

مادرمم چون دورن واریز کردن براش 

ورودی :خورد کن که مادرم خریدن برام💫

سلام، یه مفاتیح داشتم که پارسال دادمش به کسی. با خودم فکر کردم هر موقع دعایی بخوام بخونم از رو گوشی ...

اتفاقا منم دارم مقاومت می کنم کتاب کاغذی حذف نکنم الان دارم بعضی کتاب ها به خاطر هزینه ومینیمال بودن پادکست گوش میدم ولی کتاب های مورد علاقه ام می خرم.

من تو گوشی ام یه فایل دعا دارم گاهی حین کار روزمره دعا یا سوره پخش می کنم تو خونه ولی شما حساب کن زیارت عاشورا باید چشمت ببینه روی مفاتیح سر سجاده بخونی یه چیزایی نباید به عناوین مختلف اصول اش بهم زد.

✅️کتاب کاغذی به یادگیری وماندگاری املای کلمات ونگارش ادبی هم خیلی کمک می کنه.از این نکته غافل نشیم.

شادی صدام کنید

من امشب یا فردا صبح می رم خونه وبگم که دوتا رد می کنم تو یه دام غیبت می افتم.تقصیر مامانم نیستا خودمم گاهی شروع کننده ام

هر کاری کردم مامانم نذاشت کابینت هاش مرتب کتم

به یخچالم نذاشت دست بزنم.

شادی صدام کنید