2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
دوستان یه سوالبنا به دلایلی رختخوابهای مهمون ما هر کدوم یه مدل رویه دارن به نظرتون اگه رویه هاشونو ...

سلام بنظر من اگه رویه هاشون نو و سالم هست اشکالی نداره متفاوت باشن چون مشخصه کدوم استفاده شده کدوم تمیزه و بین مهمونها هم خوبیش اینه هر مهمون میدونه دیشب روی کدوم تشک خوابیده امشب هم روی همون بخوابه . ولی خب اگه دوست دارید یک شکل کنید منم فقط زیرانداز و اینجور مصارف به ذهنم می رسه . یا اگه خیاطی بلدید از همین باکس‌های پارچه ای با مصارف مختلف میتونید درست کنید . جا جورابی .کاور پتو کاور رختخواب و اینجور چیزا . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم.پاییزتون مبارک ☔☔🌥️❤️❤️ 

خروجی امروز یه چادر مشکی و یه شال ودوتا شلوار که عمر شونو کرده بودن .یه ظرف کرم دست و صورت که تموم شده بود. یه مانتو که گذاشتم پشت بوم بپوشم.مانتو قبلی پشت بوم خروجی شد ❤️❤️

خسته نباشی عزیزم🫂من تاحالا تجربه اسباب کشی نداشتم..ولی تو خونه تکونیا متوجه شدم وقتی ی کمد و میریزی ...

اره منم دقیقا از خونه ۵۰ متری اومدم خونه ۹۰ متری ولی تا وقتی که وسیله هام پخش بود بابام میگفت چقدرررر وسیله توی اون خونه ۵۰ متری جا شده بود . ولی وقتی چیدم جا اضافه هم آوردم.  و کم به نظر اومد.

بوس بهت😘😘😘

سلام به همه

هستی جان شما ۳۰۰صفحه مونده تموم کنی درحالیکه تاپیک همینطوری داره جلو میره😄

منم ممنونم که ریپ میزنید،پیامای امسالی رو که ریپ میزنید همشون یادمه و برام آشناست چون من عادتمه مفهومی میخونم یادم میمونن😅🤦🏻‍♀

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

ما بلاخره دیروز اسباب کشی کردیم چون وقتمون تموم شده بود و صاحبخونه خونه‌ش رو میخاست

ولی گچ خونمون خشک نشده و گازکشی نشده و پکیج وشیرآلات و کابینت و کمددیواری هم وصل نیست😅در واقع موقتا با یه پیک نیک وبخاری برقی قراره بگذرونیم تا آماده بشن

ولییی بازم خداروشکرررر،انشالله همه مستاجرا صاحبخونه بشن اسباب‌کشی خیلی سخته،همسرم میگفت احتمالا یخچالم آسیب دیده چون به سختی جابجاش کردن

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلااااااام و صد سلااااااام ...من اومدم با کوله باری از خستگی اثاث کشی و...ممنونم بابت دعاهای قشنگ هم ...

دوستای گلم پاییزتون مبارک🍁🍁🍁

خدا قوت عزیزم امیدوارم خونه جدید براتون پر از خیر وبرکت باشه.

چه نکته خوبی در مورد خداحافظی از همسایه ها ازتون یاد گرفتم.

خوب منم از صبح با روتین خونه مشغول بودم موکت پنتری شستم وپهن کردم تا خشک بشه وجا به جا کنم

با کنسل شدن سرکار رفتنم دیگه فرصت دارم به شستشوهای خونه برسم.

شادی صدام کنید
ما بلاخره دیروز اسباب کشی کردیم چون وقتمون تموم شده بود و صاحبخونه خونه‌ش رو میخاستولی گچ خونمون خشک ...

عزیزم به سلامتی ان شاالله.  یاد خودم افتادم سال ۸۵ که مجرد بودیم چند روز قبل از مهر اسباب‌کشی کردیم در حالی که به خاطر بدقولی کابینت کار کابینت‌ها آماده نشده بود و بخاطر همین آبگرمکن هم نصب نشده بود .ولی به خاطر مدرسه ما بایددمی رفتیم دیگه . .و ما یک ماهی با این وضعیت بودیم و برای حموم هم هر آخر هفته میرفتیم خونه قبلی که ۱ ساعت با این خونه فاصله داشت و به عموم فروخته بودیم و کلیدش دستمون بود !امیدوارم اوضاع شما هم به زودی رو به راه بشه. 

سلام خانما شاید سوالم بی ربط باشه به گروه 

ولی من دوست دارم درس بخونم ، دوتا بچه کوچیک دارم پیش دبستانی و ۲/۵سالع وقتم آزاده ، دوست دارم علوم تربیتی بخونم ولی خیلی دودلم که ۴ سال دیگه این آزمون های استخدامی  آموزش و پرورش اصلا هست یا نه ؟  خیاطی هم بلدم پارسال مشتری میگرفتم ولی هم استرس. زیادی داشت هم به خونه و زندگیم نمیرسیدم ، در کنار درس فقط میخوام تخصصی مجلسی مشتری بگیرم ، واسع پرس خوندن خیلی دودل هستم ، همه ی کلاس ها رو میخوام غیر حضوری بردارم ( دانشگاه پیام نور) فقط واسع امتحان ها یا کلاس هایی که واجبه بردارم ، میشه راهنماییم کنین ، یکی میگه خوبه بخون یکی میگه نه بدرد نمیخوره ، ۲۷ سالمه ۷ سال از دانشگاه دور بودم ، خیلی علاقه دارم یه جورابی حسرتش تو دلم مونده 

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋
سلااااااام و صد سلااااااام ...من اومدم با کوله باری از خستگی اثاث کشی و...ممنونم بابت دعاهای قشنگ هم ...

خسته نباشی سحرجان

منم بااینکه ارتباطم با همسایه‌هامون درحد سلام و خداحافظ بود ولی ازشون حلالیت طلبیدم ،همشون میگفتن انشالله جای شما مثل خودتون بیان،گفتم انشالله که بهترن

راستی همسرم انقد اذیت شد موقع جابجایی ،منم از فرصت سواستفاده میکردم میگفتم دیدی هی میگم بریزیم دور میگی الان فرصت ندارم ببریم خونه جدید تفکیک میکنیم و...

گفت از فردا هرچیییی اضافه‌ست بریز بره،منم خوشحااااال

من خیلی پاکسازی کردم ولی فقط وسایل خودم و دخترم رو

بدون هماهنگی باهمسرم از وسایلش دور نریختم یا نبخشیدم

حالا مجوز صادر کردن ولی باز موقع خروج گذاشتن یه دور نشونش میدم که هم عادت کنه و روش تاثیر بذاره و هم یه موقع من از خوشحالیه مجوزم خیلی هیجانی رفتار نکنم😂

سلام به همگی

خانمای عزیز لباس ها و کیف های نویی رو که نمیخاین چیکارش میکنین؟

من یسری لباس نو دارم نمیشه انداخت دور ولی نمیدونم چیکارش کنم

برو و جایی که گریسته ای بخند///برو و روایت را عوض کن♡  

سلام خانما شاید سوالم بی ربط باشه به گروه ولی من دوست دارم درس بخونم ، دوتا بچه کوچیک دارم پیش دبستا ...

من تا ابد به درس خوندن علاقه دارم شاید اگه شرایطشو داشتم هیچوقت به این فکرنمیکردم که آموزش پرورش پذیرفته میشم یا نه،تا دکترا میخوندم ،خوره‌ی یادگیری بیشتر دارم😅

عزیزم به سلامتی ان شاالله. یاد خودم افتادم سال ۸۵ که مجرد بودیم چند روز قبل از مهر اسباب‌کشی کردیم ...

زنده باشید عزیزم،خیلی سخته واقعا

برای ماهم کابینت‌کار قول دادن تا۱۸م همین ماه آماده کنن تا اونموقع احتمالا کشی و بقیه کارهاهم انجام شدن

سلام خانما شاید سوالم بی ربط باشه به گروه ولی من دوست دارم درس بخونم ، دوتا بچه کوچیک دارم پیش دبستا ...

حتما بخون عزیزم 

ما تو اقواممون داشتیم که بعد از بچه دار شدن رفتن درس خوندن الانم دارن کار میکنن و خیلیم موفق هستن 

تا لیسانستونو بگیرید بچه کوچیکترتون هم دیگه به امید خدا به سن مدرسه میرسه و اگه خودتون آموزش و پرورش برید که دیگه عالیه