2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست
نعمت بزرگیه😁♥

👌🏻👌🏻👌🏻😊😊😊

خب ورودی _ خروجی داشتیم امشب❤

یه میوه خوری از ظرفهای دم دستیم موقع شستن شکست

دوتا لباس زیر بالاتنه، دیگه کهنه شده بود با دوتا نو جایگزین شد

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم کارم تموم نمیشه۳ تا بچه دارم درباره لباس هاشون بگم از همه کسایی که گزارش لباس دادن کمتره.. ۱ دست ...

خدا قوت واقعا.

دقیقا همینطوره هر لحظه درحال ریخت و پاشن توی این دوره.

تنشون سالم باشه

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
سلااااااام و صد سلااااااام ...من اومدم با کوله باری از خستگی اثاث کشی و...ممنونم بابت دعاهای قشنگ هم ...

خسته نباشی عزیزم🫂من تاحالا تجربه اسباب کشی نداشتم..ولی تو خونه تکونیا متوجه شدم وقتی ی کمد و میریزی بیرون چقدررر وسیله میشه!یا کابینت ها!!تو خونه تکونی میگفتم خدایا حالا من مثلا مینیمالیستم انقدر وسیله و ظرف و ظروف هست،بقیه مردم چی میکشن!

خسته نباشی عزیزم🫂من تاحالا تجربه اسباب کشی نداشتم..ولی تو خونه تکونیا متوجه شدم وقتی ی کمد و میریزی ...

نکته ش همینجاست 

حتی وقتیم یه مینیمالیست باشی 

اون موقع که اثاث ها از خونه میاد بیرون، خیلی به چشم میاد 

❌لایک❌
بله واقعا ولی با اینکه مادرشوهرم خیلی سبک زندگیش به سبک زندگی من نزدیکه و اشتراکات زیادی داریم بااین ...

درسته منم نظرم اینه که آدم نه نباید درمورد خروجی هاش صحبت کنه نه ورودی هاش!

هیدوا میدونین چیه کمی هم شخصیت مداخله گر دارن و حس میکنن خودشون بهتر از همه می‌دونن ..چند وقت پیش به ...

ناراحت نباش عزیزم 

از نظر اکثر مادرشوهرایی که من دیدم ولخرج ترین آدم عروسشونه و کم خرج ترین و اهل زندگی ترین آدمم دختروشونه.

من یکی از جاری هام بقول مادر همسرم زیاد خرج می‌کنه و مدام قضاوتش میکنن که بفکر زندگی نیست یادمه ۲تا کفش برای دخترش به فاصله چند روز گرفت پشت سرش حرف میزد بچه دو جفت کفش برا چیشه که ۲تومن داده کفش خریده! یا مثلاً بطری آب داره چرا یکی دیگه گرفته ولی دختر خودش که متاهلم هست یه اتاق فقط لباس داره هیچوقت پشت سرش حرف نمیزنه که مثلاً بفکر زندگی نیست و تمام پولاشو فقط لباس و کیف و کفش میخره حتی یه وسیله درست و حسابی هم تو خونش نیست.

و یکی دیگه از جاری هام میتونم بگم تقریباً اصلا خرج نمیکنه نه لباس نه وسیله خونه هیچی اونو هم قضاوت میکنن که زن زندگی نیست.

خلاصه که زندگیتو بکن خواهرمن.در دهن مردمو نمیشه بست

ای جونم ، اشکال نداره ، بذارید لذت ببره ، بعدا اثرات مثبتش رو تو زندگیتون می‌بینید

دقیقا همینه

سعی می کنم نظم رو بهش یاد بدم به عنوان یک اصل تو زندگی

اما سخت نمی گیرم بهش که بچگی نتونه بکنه

خب با تاسف باید بگم که طرز فکر و تجربه تون اشتباهه😔

مادر من برای بچه هاش یه پا مادرشوهر هس... ما قبل از ازدواج فهمیدیم مادرشوهر چه موجودیه😪😂

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»