سلااااااام و صد سلااااااام ...
من اومدم با کوله باری از خستگی اثاث کشی و...
ممنونم بابت دعاهای قشنگ همه تون عزیزانم الهی نصیب همه مستاجرها بشه که تو خونه خودشون با آرامش زندگی کنن، من خونه قبلی رو تمییییییز دادم تحویل مستاجر جدیدش کلی هم براش دعا کردم که ایشالا آخرین خونه اجاره ایش باشه و بر خلاف چیزی که تو جامعه مد شده همسایه از واحد کناریش هم خبر نداره ( احترام به همه کسانی که سبک زندگی شون این هست، من در مورد خودم صحبت میکنم ) من با همسایه هام خداحافظی کردم برا هرکدوم هم ی بسته شکلات ناقابل بردم و حلالیت طلبیدم چون اینجوری خودم قلبا خوشحال ترم
جونم براتون بگه که من بعد از ورود به اینجا متوجه شدم که بنده ی حقیر نه تنها مینیمالیست نیستم بلکه خیییییییییییلی هم ماکسیمالیست هستم 😑😑😑😑
بقول انگلیسی ها شِیم آن می 😑😑😑😑
بخدا اگر بدونید چققققققققققققد وسیله داشتم از تاپیک پرتم میکنید بیرون 😑😑😑
تا حدودی سر و سامون دادم همه چی رو مقصر اوضاع هم خودم نبودم
ی عاااااااااالمه ظرف و ظروف و وسیله از خونه قبلی بود همه رو همسرم جمع کرده بود قاتی پاتی کارتن کرده بود نمییییییدونید چه فشااااااااری روم بود این چندروز، ی تعدادی رو کلا خروجی گذاشتم، ی تعدادی رو کارتن کردم گذاشتم انباری برا ایشالا باغچه ببرم، ی تعداد هم هنوز تعیین تکلیف نشدن، واقعا هرچقدر میگذره بیشتر میفهمم مینیمال ها چقققققققد خوشبختن، چقققققققد آرامش دارن ، وابستگی نداشتن و وسیله در حد نیاز داشتن خیلی خوبه
در آخر اینکه خیلی دلتنگ تون بودم، دوستتون دارم، افتخار میکنم که تو همچین جمع فرهیخته ای بصورت مجازی کنار شما خوبان هستم اومدن پاییز رو بهتون تبریک میگم امیدوارم این پاییز عاشقانه ترین و عارفانه ترین پاییز عمرتون باشه عزیزانم 🤩🤩🤩🤩