2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739122 بازدید | 44705 پست

ولی این حرف شمارو قبول دارم که نباید براشون بگم چیارو پاکسازی کردم و اینا ..چون روش منو قبول ندارن و به حساب این میذارن فلانی پول جمع کن نیس فلانی زن زندگی نیست و اینا.. 

امروز منزل خواهرم بودم کابینت هاش با اجازه خودش باز کردم ونگاه کردم البته موضوع صحبت چیز دیگه ای بود ظرفهایی که داشت همه کاربردی بود یه کابینت دیگه خودش باز کرد مرتب کنه یه گل مصنوعی گفتم این بنداز بره یه مجسمه فیل گفتم اینم بنداز بره یه قالب کباب کوبیده خودش گفت یه بارم استفاده نکردیم ولی خروجی نذاشت .

یه کابینت دیگه اینجا همه ظرف هاش مناسب بود فقط چندتا فنجون سفالی داشت که یکی اش لب پر بود گفتم بذار خروجی وجهت مزاح گفتم نری توش کاکتوس بکاری.

خودمم الان اومدم خونه فعلا دخترم بهانه می گیره نمی ذاره پاشم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله دقیقا باهاتون موافقم ..ولی اینک مادر همسرم در جریانه .چ..من بهش نمی‌گم ولی چون آدم دقیقه می‌دونه ...

عزیزم من کاملا درکت میکنم،دقیقا مادرشوهر من همینطوره

فکر کن لباسای نامزدی من که واسه حدود ۸سال پیشه قشنگ همرو یادشه،یهو میپرسه فلان مانتو رو داشتی چیکارش کردی....باور میکنین من اصلا یادم نمیاد کدوم لباسو میگه؟ولی دقیق همه چی یادشه😐

چندبار پرسیدن منم گفتم لازم نداشتم گذاشتم بیرون و تمام👏دیگ کمتر اجازه میدم بحث ب جایی بکشه که ازم بپرسن باز

و اما گزارش این هفته من ..همه اون سه تا جشنو  فتم و بخوبی و خوشی گذشت ..یکم تو کمدم ریخت و پاس شده که سر فرصت یه ربعی تمیز میشه ..اونم چون امروز مهمون داشتم گفتم بزارم فردا مرتب کنم

عزیزم من کاملا درکت میکنم،دقیقا مادرشوهر من همینطورهفکر کن لباسای نامزدی من که واسه حدود ۸سال پیشه ق ...

وای گیلدیح آره ..منم بخدا اصن اون لباس پسرم یادم رفته بود ..دیروز که می‌رفتیم عروسی ..ازم پرسید اون کجاست ..منم به شوخی گفتم پیش صاحب جدیدشو بقیه ماجرا..

گیلدیح تو ترکی؟؟

بله واقعا ولی با اینکه مادرشوهرم خیلی سبک زندگیش به سبک زندگی من نزدیکه و اشتراکات زیادی داریم بااین ...

چه جالب... مادر منم همیشه میگه پولتو نده لکه... بده سکه 😄...

خدایی قبلا لباس زیاد می خریدم... الان توی سه سال . ده قلم کمتر خریدم ...

مامان من دامن جدید بهش بدیم یکی از قبلیاش رو جلو خودمون تبدیل به دستمال تمیزکردن میکنه 

ولی‌من همچنان با اختلاف‌اختلااااف عاشق عمه خانمم❤️🥰😄

اون که عشقه ...اتفاقا امروز مهمان داشتم و لیوانارو که آماده میکردم و میچیدم سینی ..ناخودآگاه یاد همه خانوم هیدوا جان افتادن

بله واقعا ولی با اینکه مادرشوهرم خیلی سبک زندگیش به سبک زندگی من نزدیکه و اشتراکات زیادی داریم بااین ...

هیدوا جان من و شما به واسطه سن و تجربه ای که آزمون گذشته و سختی هایی که دیدیم از زندگی و ناملایماتش، به این آگاهی ها دست پیدا کردیم

من دقیقا همین رفتارو دارم(قبلا مسلما نداشتم)

اما داشتم فکر می کردم چقدر این صحبتاتون برای جوون ترها تجربه ست

مخصوصا که خیلی دلنشین صحبت می کنید

من الان به دلیل درونگرایی -که ویژگی اصلی من بوده و اتفاقا خودم و همه برعکس فکر می کردیم چون به گفته تراپیستم، من به دلیل محیط دقیقا سعی کردم برون‌گرا باشم و این بهم خیلی فشار آورده😔 اما الان بیشتر به اصل خودم برگشتم-

و هم به واسطه تجربه ام

و فاصله ام با آدم ها

و مینیمال بودنم تو روابطم

خیلی کم پیش میاد از همصحبتی با دیگران لذت ببرم

اما اینجا واقعا از همصحبتی با امثال شما لذت می برم